Слънцезащита 2020 - V

• 69 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Много благодаря за информацията! Досега от коментари на друго място бях останала с впечатление, че вредата се свежда до изсушаване на кожата.
През зимата започнах един слънцезащитен на dm без октокрилен, сега го смених с нещо на Avene, но наистина усещането за комфорт на кожата и мат ефектът от Ecran ми липсват и ги сравнявам следващите продукти с него.

# 496
Аз пък се запасих с 2 броя Екран от промоцията им преди 2 месеца... оф Sad

# 497
Mama xxl, купих антиейдж слънцезащитата на Авен миналото лято. Не си давайте парите за нея, не предпазва изобщо. Директно почернявам за нула време все едно нямам никаква защита. Там, където имам някакви пигментации, се засилват.

# 498
  • София
Момичета, всяка година издирвам слънцезащитен за лице, който да е ултра лек, да не омазнява, да матира и да не се усеща върху кожата, по възможност на цена до около 30 лв.
Ще съм благодарна, ако някой има ли мнение за следните:
https://www.parfimo.bg/heliocare-ultra-gel-spf50-slantsezashtite … t-za-litse-50-ml/
https://www.parfimo.bg/lancaster-sun-sport-invisible-face-gel-sp … t-za-litse-50-ml/
https://www.notino.bg/uriage/bariesun-xp/
https://www.notino.bg/nuxe/sun-lek-zasshiten-fluid-spf-50/

# 499
Момичета, всяка година издирвам слънцезащитен за лице, който да е ултра лек, да не омазнява, да матира и да не се усеща върху кожата, по възможност на цена до около 30 лв.

За мен този покрива критериите.
Ползвам го в момента и имам още 2бр. неотваряни от него.

# 500
  • Plovdiv, Bulgaria
Не помня тук ли похвалих A-derma invisible fluid, много съм доволна. Много бързо попива, лесно се разнася, не мазнее, не лъщи. От 2 седмици я ползвам и с моята проблемна кожа не ми е запушила пори и нямам нови пъпки. Състава също е добър.

# 501
  • София
marigold, може ли да кажете от кой точно продукт на Avene не сте доволна, защото сега и аз съм си харесала един 50 SPF флуид на Avene , но не знам колко е добър, никъде нямат тестери от него.

Selvaggia, от изброените продукти лично бих заложила на  Uriage като марка, но точно този техен продукт не съм го ползвала. Просто като марка им се доверявам на тях и на още няколко, това са Avene, Bioderma  и  La Roche.  На Heliocare имам една мостричка 50 фактор, но не покрива добре и май не е нищо особено,  не знам, не мога да кажа за него. Това,което аз ползвам и съм очарована от него е Bioderma Cover touch 50 SPF , супер лек, матиращ идеално и много покривен като фон д. тен (аз точно това исках)  и чак не можех да повярвам,че излизам само със него без фон д. тен отгоре, и че толкова добре  стои на кожата, без ефект маска и скрива всички несъвършенства, а те не са малко. Но то си е до кожа, пробвайте преди това тестер. Цветовете мисля,че са два- светъл и тъмен, аз съм с тъмния, но за някои може би ще е прекалено тъмен..на мен ми е супер.

# 502

Selvaggia, от изброените продукти лично бих заложила на  Uriage като марка, но точно този техен продукт не съм го ползвала.
За мен Юриаж са голямо не. Изобщо не се разбирам с тях, ужасен кир ефект от няколко вида крем з алице, гадна кожа след лосион за тяло.

# 503
  • София
Момичета, много благодаря за отзивите. Май ще избирам между Eucerin и A-Derma. Ще потърся и тестер на Bioderma Cover touch 50 SPF - аз съм с по-тъмна жълтеникава кожа, така че ще пробвам по-тъмния цвят.

# 504
Mama xxl, купих антиейдж слънцезащитата на Авен миналото лято. Не си давайте парите за нея, не предпазва изобщо. Директно почернявам за нула време все едно нямам никаква защита. Там, където имам някакви пигментации, се засилват.

Благодаря за отзива! Честно казано даже с мостра не обичам да рискувам и ако има потребителски мнения, предпочитам да спестя каквото може на горката ми кожа.
В момента съм с Reflexe solaire spf на Avene, мога много добри неща да кажа за продукта и само две забележки имам, но търся още по-подходящ за мен.

# 505
  • София

Някой ползвал ли е ето този слънцезащитен на Avene и останал ли е доволен? Това, което искам е да не омазнява и сравнително добре да покрива.

# 506
За този на Авен писах, че не предпазва изобщо:
https://www.avene.co.uk/suncare/sunscreens/very-high-protection-anti-ageing-spf50

А антиейдж ефекта не знам изобщо откъде го измислиха да го напишат.

# 507
  • Somewhere far away

Някой ползвал ли е ето този слънцезащитен на Avene и останал ли е доволен? Това, което искам е да не омазнява и сравнително добре да покрива.
Точно на този съм метнала око още от миналата година, но тогава имах друг и не си го взех. Помня обаче, че имаше хубави отзиви за този.

# 508

Аз използвам този, но в неоцветен вариант. Покрива и предпазва много добре, ползвам го около месец вече. Кожата ми е реактивна и склонна към пигментни петна. Категорично е за мазна кожа, за моята смесена седи като пудра и се налага много сериозна хидратация преди него. Сухите участъци обаче опъват и се доста видими въпреки това.  Не оставя бели следи и не съм го сменила само защото нямам нови пигментни петна.

# 509
  • София
Супер, благодаря ви. Това ми трябваше да знам. Puppiii, и аз съм по същия начин с реактивна кожа и пигментни петна от пъпки, плюс мазна кожа особено в Т-зонота, значи предполагам, че ще свърши работа Авена. Като свърша Bioderma cover touch ще го пробвом и него.

А иначе друго да ви питам, вие с 50 SPF успявате ли да хванете някакъв тен било то и минимален? Аз до сега не съм слагала фактор на лицето изобщо, просто сега ми се налага вече, и не знам какво да очаквам. Харесвам много тен, но пък не трябва да хващам... (затова съм си взела максимално най-тъмната защита)

Общи условия

Активация на акаунт