Covid и секс

• 16 522
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
А тук ги затварят и без локдаун..(

# 271
  • София
Точно. В австрия позатвориха повечето неща, но засега са оставили училищата. У нас правят обратното

# 272
Правят те. Петгодишните задължително ходят. Ама задължително.
Много е важно баш те да са присъствено. Rolling Eyes

# 273
  • Пловдив
Точно. В австрия позатвориха повечето неща, но засега са оставили училищата. У нас правят обратното
Не е вярно. Децата до 4 клас включително са на училище, защото не се оправят сами и няма кой да ги гледа. От 5 до 7 някои ходят, някои не - според зависи определена бройка болни на 100 хиляди в конкретния град. От 8 клас нагоре - е те са дистанционно. Аз имам по дете във всяка от засегнатите групи. В момента две учат у нас, третото ходи на училище.

# 274
И някой вижда ли логика или смисъл в това?
От моя бизнес гл. т, по-добре да сме официално локнати, от колкото тази мъка и сигурен фалит.
Ма не е това по темата, да не разводняваме.

# 275
  • Пловдив
И някой вижда ли логика или смисъл в това?
От моя бизнес гл. т, по-добре да сме официално локнати, от колкото тази мъка и сигурен фалит.
Ма не е това по темата, да не разводняваме.
Отказала съм се да търся всякаква логика в тази ситуация. Гледаме семейно да правим най-доброто за нас и да гледаме напред.

По въпроса от темата - аз бих завела обсъждания господин да си направим двамата по един тест. От там нататък като всички - или го приемаш, че не се пази или прекратяваш отношения, защото имате разлики в мирогледа.

# 276
  • София
Не е вярно. Децата до 4 клас включително са на училище, защото не се оправят сами и няма кой да ги гледа. От 5 до 7 някои ходят, някои не - според зависи определена бройка болни на 100 хиляди в конкретния град. От 8 клас нагоре - е те са дистанционно. Аз имам по дете във всяка от засегнатите групи. В момента две учат у нас, третото ходи на училище.
В Австрия подходиха по следния начин: затвориха каквото може да се затвори, и едва от онзи ден изкараха гимназистите онлайн (може би и прогимназистите, не съм сигурен), когато вече минават в режим на втора национална карантина.
В Бг подходиха по следния начин - затвориха дискотеките и почти веднага гимназистите минаха онлайн. Направиха маските на открито задължителни, ама не съвсем, а вече прогимназистите също са онлайн. Друго затворено обаче няма Simple Smile. Специално при нас пък пуснаха анкета дали и 1-4 клас искаме да бъдат ДО Simple Smile

# 277
  • София
Секса е инстинкт на тялото. Без пеперуди в стомаха се живее, но без секс не можем. Ако в една връзка секса е на ниво тя ще бъде жива, но изгубите ли желанието за секс с човека до вас, губите и връзката.

Здравейте,
Напълно съм съгласен с написаното и доста добре сте го обобщили.Коментирам като потърпевш:))не само връзката се губи, а и имаш чувството че не живееш  с половинка а със съквартирантка.

# 278
Трагедия...
Извинявам се.

# 279
Все едно имам дежавю 😌

# 280
Все едно имам дежавю 😌

Не само ти.И аз.

# 281
  • София
Как така?

# 282
  • София
и преди ковид-19 и локдаун ако нещата не вървят и в секса и в отношенията е все тая дали е пандемия.

# 283
Ами така!
Секса е инстинкт на тялото. Без пеперуди в стомаха се живее, но без секс не можем. Ако в една връзка секса е на ниво тя ще бъде жива, но изгубите ли желанието за секс с човека до вас, губите и връзката.

# 284
Абе не съм съгласна. Сексът е нормално желание на човек. Да. Но, ако един човек е гладен, жаден, разтревожен за близките си, недоспал или разтревожен за себе си и своето здраве, сексът е последната му грижа. Т.е. желанието за секс идва и е на последно място, чак след като изброените нужди на организма са удовлетворени. Паталогия е обратното - първо да се уталожи сексуалният глад, после да се осигури нуждата от храна, вода, топлина и сигурност. Питайте някоя майка на постоянно ревящо бебе и без роднини да я отменят, дали иска секс или да се наспи първо? Попитайте гладен човек какво иска - секс или обилен обяд. Така, че сексът е нужда, чието задоволяване е на последно място. След като са изпълнени другите условия.

Общи условия

Активация на акаунт