Covid и секс

• 16 570
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Короната скапа секса на хората, нищо друго Grinning
За символична сума пари ще си вземе заместител, който не киха, не кашля и ако не го даде даром, няма да бърка по чужди дупки. И един бонус: избираш си размер.. 😂

# 76
  • София
Авторке, решихме ТИ проблема. Той да се оправя, БГ мамма не може да спаси Света.

# 77
Може да му купи една надуваема кукла с вибриращи отвори и неговия проблем е решен Simple Smile

# 78
  • София
Много скъп подарък за такива мимолетни отношения. Ще е проява на лош вкус и ще го ангажира с подобаващ отговор Grinning

# 79
Авторке, решихме ТИ проблема. Той да се оправя, БГ мамма не може да спаси Света.
Може, може... Ама като за без пари - толкоз.Wink

# 80
  • София
Толкоз, ами. Профи помощта е платена Grinning

# 81
Ковид и секс, водка и кекс..ако единия е фен на Мангъров, а другия на Мутафчийски спукана е работата. GrinningНикаква перспектива без липса на доверие. В случая секса и е най- малкия проблем. Но ще схване.

# 82
Stefani, венерическите болести не са само в моята глава, а в редица бикинажи, устни и органи.😁 Да се страхуваш от грип е смешно. Мисля, че те е страх от пряк контакт и търсиш основателна причина. "Сериозният" ти приятел няма да остане без жена. Наивитета, пиле е до време.
Ххахх. Joy Mr. Green

Viv, откъде разбра, че е на 41? Сериозно?
Мислих, че е около, даже по-малка от теб, ама ти си отракано-ограмотена, природно-интелигентна лъвица, нормално. Ние сме от умните. Wink Simple SmileSunglasses

stefani, никакви подтекстове няма в писанията ми, да не се обидиш и фръцнеш сега, просто се шегуваме. Simple Smile
Вярвам и другите са така.

За символична сума пари ще си вземе заместител, който не киха, не кашля и ако не го даде даром, няма да бърка по чужди дупки. И един бонус: избираш си размер.. 😂
...не киха, не кашля, и не плювка...Sweat SmileMask
Вибраторче ли я подтикваш и тласкаш да си купи? Mr. Green
(Не, че не разбрах, бъзикам се...)

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 17:36 от FragranceFanatic

# 83
Ей, така и не си купих един вибратор наистина, колко приятелки се родиха с него и нямат моя проблем в момента 😄 Ама, не е за мен това, няма живец 😊
Да, на 41 съм, кога минаха тези години, аз и физически и психически, все съм си на 30. Той е на 38. По акъл, бих казала по - надолу.
Вчера ми звъни, след работа отишъл с колеги да се разтовари на биричка, навън на заведение. Човека почна и по заведения да ходи, а мен ме е страх да припаря край тях 😄
Да се фръцна и обидя, аз? Абсурд, широкоскроена съм и с голямо чувство за хумор 😉

# 84
  • София
Ауууу, Стефи, аз излизам след малко за готина среща. отпусни се, престраши се, действай. Има и живот отвъд короната.

# 85
Лелеее, как ти завиждам благородно, ако знаеш Simple Smile

# 86
Успех, Горджи.
Между другите неща тази вечер, ще ти мисля сватбен подарък.

Стефани Форестър, много си му отпуснала каишката Simple Smile

# 87
Спокойно. Без секс не се умира. Тъкмо ще разберете какъв мъж е той и дали наистина иска да има нещо сериозно с вас, докато ви чака, без да се среща с други жени. Но от разказа ви останах с впечатлението, че този мъж не може да бъде с една жена. Не бих рискувала да се виждам с такъв мъж, дори да нямаше коронавируса. Не се знае с каква ППБ може да ме зарази.

Брат ми с месеци не си е идвал. Паднаха КПП-та, а той не смее да се прибере при семейството си. Страх го да не е заразен с коронавирус и да не ни зарази нас. Той не прекъсна работа по време на Извънредното положение. Среща се с доста клиенти поради естеството на работата му.

Пазете собственото си здраве и здравето на близките си. Доста истории прочетох и в една тема писах, че може да е някаква конспирация този вирус, но те ме убедиха, че не е така. Тези хора, които ме убедиха, са в държавите с най-голям брой на заразени и смъртни случаи.  Не се знае, ако се заразим с този вирус, дали ще оживеем. Да не говоря, че този вирус остава трайни последици в здравето.

# 88
Стефи, живота на вън е чуден.
В момента пием сангрия и хапваме в италианско бистро в центъра на София. Всички маси са заети (на отстояние), сервитьорите с маски, дезинфектант на всяка маса и тн.
И кекс правихме сутринта и през баща ми минахме по обяд. (на 80 е). Занесохме му шкембе чорба и люта ракия от село.

# 89
Стефи, сладко нещо си е вибратора.
Да си беше купила един, че много шум за единия секс.. 😀
Ето и решение, ако не ти се дават пари:

😂

Общи условия

Активация на акаунт