Covid и секс

• 16 553
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не грешиш, просто вземи прочети, пък коментирай.

# 136
Оставяме короната настрана.

Авторката има някакво притеснение, глупаво ли е, неоправдано ли е, все тая, важното е, че я мъчи.
Бъдито не споделя тревогата ѝ. Вариантите му на поведение са грубо два. 1 - Да реаргира с ти добре ли си, няма такъв филм, не ме занимавай с глезотии, да не си ми жена нещо.
2 - Не си права, но понеже те терзае ще направя каквото мога да ти е спокойно. Искам да ти е комфортно ако и само да се чукаме.

Положението се свежда до - в рамките на това което правим значиш/не значиш нещо за мен.

Ако тя значеше нещо той досега да е дал знак, има 100 начина по които може да го направи. Примерно да се тества по своя инициатива.
В другия случай - иска ли тя да е с някой, който не би положил елементарно усилие за нея - дори секс играчките изискват някаква грижа, за да работят изправно.

# 137
😌 Така... Не живеем заедно, написах по - напред защо. Виждаме се от няколко месеца, не години. Излизането с приятели, ходенето до магазина и на работа, не мисля, че е същото като да правиш секс. То рискове винаги си има така или иначе навсякъде де, но едното е малко по - опасно от другите.
Днес е много мил, каза, че ще ме чака докато тръгна на работа, колкото и глупаво оправдание да е това. И аз малко по малко се отпускам, записах си и час за маникюр и фризьор от 2 месеца насам 😄

# 138
  • София
Коломаска кога? Mr. Green

# 139
Нея си я правя редовно вкъщи 😄😉

# 140
  • София
Значи, готова си. Успех!

# 141
Успех и от мен. И да ни информираш за развитието на връзката. Аз съм романтичка и обичам хепи енд. Тия връзки само за секс, без обвързване и любов, не ги разбирам.

# 142
Секса стана най-опасното нещо на света..))

# 143
Една целувка и пламва... заразата! Sunglasses

# 144
  • София
Една целувка и пламва... заразата! Sunglasses
На любовта.

# 145
Стеф, тук нещата не са само секс...
Това и те тревожи. 😉

# 146
Стеф, тук нещата не са само секс...
Това и те тревожи. 😉
Абсолютно. Wink
Това го констатирах и разбрах от 2-3 бързи размени на постове с жената още вчера.
Всеки случай не смятам да дълбая, или да я взимам "на подбив", мисля, че доста неща й казахме.
Лафът да върви. Wink
Важното, че мацката е широкоскроена, обича секса, ама нещо я гложди. Simple Smile
Само като прочетох за "перспективата" (вчера) и ми стана ясно.
Друго, което допускам и също констатирах е, че не може да вербализира добре, недомлъвки, неяснотии, недоизказани остават, "скрити" доста неща. Съответно се получават и такива отговори. Simple Smile
Всеки случай не ми изглежда "лоша", не е дразнеща в никакъв случай, по-скоро объркана, като причината и тя знае, че не е Covid-19. Wink

# 147
Не я тревожи, че не е само секс, тревожи я страхът от “зараза”. Както то и много други хора, част от които даже и в темата, със или без да искат си го написаха.
Wink

# 148
Би ли ми обяснила какточно ще се заразиш с някакъв вирус от здрав човек, който общува с други здрави хора?! Нали ако ставаше по този начин, приятелят ти и неговите близки отдавна щяха да са болни! Както и всички тези хиляди хора, които си се тълпят навън, по къщите и навсякъде... Нали знаеш, че ежедневно в света си виреят милиарди вируси и бактерии, защо през останалото време не се страхуваш, че ще ти донесе зараза? Неслучайно инфекциозните болници целогодишно са пълни догоре. А от венерически болести защо не се страхуваш? Откъде знаеш с коя е спал преди теб? Стегни се.

# 149
  • Варна
YEt, точно това целях. Да игнорирам страха и с по-опасни  рискове.👍

Общи условия

Активация на акаунт