Covid и секс

• 16 558
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Стефи, вие по всички параграфи сте си във връзка. Слагаш си някакви спирачки, знаеш си защо.
Окексете се, оближете се, свалете напрежението и тогава му мислете.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 00:13 от Ms.Gorgeous

# 121
  • Варна
Stefani в Гърция вируса яко върлува.
Колко често правихте секс?

# 122
Гърция пък защо я вмъкваш? 🙄
Секс преди извънредното правехме много често, почти всеки ден или през ден. Случвало се е и да прескочим през няколко дни, зависи.

# 123
  • Варна
Написа среща в Гърция, затова.
След като сте били интимни често е трябвало да продължите заедно. Мисля  че секса не е особено важен за теб, съдейки по  първия ти пост.
" Заради единия секс....заслужава ли си да рискувам?"
Ако обичаш партньора си - да. Щяхте да намерите начин и място за срещите си.
При обявяването на пандемията, мъжа ми беше на път. Майка ми я прибрахме, по здравословни причини и с малко дете. Мислиш ли, че риска ми е бил малък?
Никога не бих го унизила и изолирала.

# 124
Ти родителите си можеш да ги заразиш и без да си правила секс със някого.
Няма ли начин  да излезеш на квартира или да се съберете с хубостника нейде и да си се пецкате наволя, докато отмине вирусът? А вашите да ги посещаваш само в крайна нужда.

# 125
  • Варна
Хахахахах, развеселихте ме! Благодаря от сърце!

Аз само не разбрах авторката написа, че излизала с приятели на разходки и т.н., а отказва да се види с човечеца, защото......??????

Хем пази родителите си, хем май не съвсем! 

Питам, без да се заяждам!

# 126
  • София
Не тя, той.

# 127
  • Варна
През ден правили секс, а защо не живеят заедно. Сякаш са ученици, не 40г.-ни.
Маските и ръкавиците отпаднаха.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 16:12 от Viviana91

# 128
  • Варна
С приятели си излизам, разхождаме се по планините, не съм се затворила нацяло в нас, но и с тях все пак не се целувам.

Баш авторката си е. А и нали все пак влиза в хранителни магазини, надали изобщо над 2 месеца не си е подавала носа от тях.....

# 129
  • София
Виви, защото са съвсем пресни, пък и авторката не вижда перспектива в тая връзка. С две думи - не ще.

# 130
Защото той е опасен субект (движещ се надменно без маска), който не става за връзка.

# 131
  • София
Освен да го сподели с потребителките, които реват, че секс няма....

# 132
  • Варна
Не знам, авторката, с цялото ми уважение към нея, да вземе да му каже, че няма да ги бъде и да не му губи времето! Той щом я чака 2 месеца и се държи разбрано, явно иска нещо повече от нея! А и надали и на него му е лесно с цялата тая лудница.....

# 133
С приятели си излизам, разхождаме се по планините, не съм се затворила нацяло в нас, но и с тях все пак не се целувам.

Баш авторката си е. А и нали все пак влиза в хранителни магазини, надали изобщо над 2 месеца не си е подавала носа от тях.....

Да излизаш, да пазаруваш и да ходиш на работа не е като секса. Все пак нека не говорим неподготвени, не познаваме мъжа. Сигурно редовно киха и кашля при оргазъм. Опасно си е... Rolling Eyes Както и да се храниш, пиеш вода и дишаш, ама нека не ограничаваме щастливото съществуване в изолация.

# 134
  • Варна
Аз сигурно почти няма ден, в който да не кихам. И то мноооого преди светът да е чул за короната.

Иначе наскоро ми излезе във фб, че ковид и чрез полов контакт се хваща.

Не знам защо, но си мисля, че авторката има някакви други резерви към този мъж и сега само се оправдава със ситуацията. Може и да греша, де.

Общи условия

Активация на акаунт