Covid и секс

• 16 560
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз на негово място да съм се отказал след втория месец.
Не сме на по 15, нали? Освен това, тя нито му дава надежда, нито скорошна дата да се оправят нещата. Може да си се страхува до 2020-та жената.

Стефи, отказвай го, щом нямаш желание. Дългосрочното баламосване не е честно.

# 106
Много можеше да направи той. Не да спре да работи разбира се, но подхода му към мен е грешен. В прав текст му го казах. На мъжете като ви избие нагона и не мислите, сваляй гащите, искам те сега и на момента 😄 То хубаво, и аз понякога съм така импулсивна, ама баш в момента това не сработва. Ако беше обърнал нещата на подкрепа и разбиране, малко загриженост, малко да ме потакова, отдавна сигурно щях да съм се видяла с него. Талант се иска малко за тези неща. Сигурно и е въпрос на търпение, де да знам, правеше всичко това до преди месец и после яко го удари хормона, на всяка дума " искам да те видя ".
Хубаво сравнение беше разказа на Йовков Simple Smile Може би, ако бях лудо влюбена в него и виждах перспектива във връзката, вече щях да съм при него.
Ето ти разковничетата. Wink
Какво викаш да те "потакова"? Че на мен ми минават други неща през главата, а "таковам" здраво до припадък. Mr. Green
И сериозно - два месеца ще те чакам, ако вече си ми сериозно гадже, приятелка, жена както искаш го разбирай. Wink
Ако си много свестна, той може да не осъзнава какво губи, или просто не сте се опознали все още. Simple Smile
Това с "перспективата" е хлъзгаво, нали ти е ясно, или да пояснявам?

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 22:21 от FragranceFanatic

# 107
Нали осъзнавате, че коментираме мъж на близо 40 години? Работещ, активен мъж трябва да си стои вкъщи, защото някой, с когото се е виждал няколко пъти преди извънредното положение, очаква? Ако се държеше с нея като с момиче на повикване, щеше да е приключил много отдавна с комуникацията им. Той би следвало обаче да се замисли, че имат кардинални различия в разбиранията и да си намери друга.

# 108
Стефи на мен лично парите са ми по-важни и ако бях на мястото на младежът и имам работа, което сега си е истински лукс, нямаше да ти угаждам на глупостите.
Истината е, че не виждаш перспектива в тази връзка и това с вируса си го измисляш като оправдание  за да го тестваш. Няма лошо, но този подход за мен си е губещ. Тоест не чакай като мине пандемията след 1, 2 , 10 месеца или години той да те моли на колене. Аз разбирам да имаш основателна причина, а то родителите ми може да се разболеят. Ми стои си с родителите.Аз избирам любовта пред родителите.

# 109
А не, мъжете по принцип имах в предвид, но не знам и аз защо го написах така 😉
Аз единия път толкова се изнервих от това негово припиране, че направо му казах да си намери друга, ако иска и че не го задължавам да ме чака. Хубаво ми е с него, обичам секса с него и ми липсва, но това обсебващо юркане всеки ден, не знам... Бе няма подход този човек. Той иска едва ли не да му кажа точна дата в която ще скъсам синджира.

# 110
Тайчо, един от двама ни се разминава със сарказма днес.

# 111
  • София
Като нямаш дата за секс, слагай дата за край.
Ти се мъчиш, него мъчиш, голяма тегоба ви е налегнала.

# 112
Да, направо се мъчим и двамата. Толкова изнервени никога не сме били и ще се избием накрая.
Днес ми съобщиха, че почвам работа след седмица. Нещата като че ли почват да се нареждат.

# 113
  • София
Точно три -пет дни ти трябва работа и ще се опуснеш за секса.
Чудно! За 24-ти май му казвай, че ще го Просветлиш.

# 114
На работа може, а кекс - не??

# 115
  • София
На работа може, а кекс - не??
Едва ли облизва перфоратора Mr. Green

# 116
А не, мъжете по принцип имах в предвид, но не знам и аз защо го написах така 😉
Аз единия път толкова се изнервих от това негово припиране, че направо му казах да си намери друга, ако иска и че не го задължавам да ме чака. Хубаво ми е с него, обичам секса с него и ми липсва, но това обсебващо юркане всеки ден, не знам... Бе няма подход този човек. Той иска едва ли не да му кажа точна дата в която ще скъсам синджира.
Такова нещо при взаимност и двама влюбени, особено в самото начало на връзката, не съществува.
Всичко друго са оправдания и липса на взаимност, не гледане в "една посока".
Казвам го като човек, който знае какво е имал, преживявал, чувствал и виждал. Wink
И е точно така - постоянно се искате и "юркате". Е, виж я Angel_Wing. Wink
Каква работа почваш, от кой град си?
Почвам малко, като в западни форуми. Тук не са свикнали, но аз така процедирам - пита се - отговарям. Питат ме, отговарям и питам. А и все пак спомена, респективно отваряш дискусия и по други теми.
Доста неща ти казах, дано осъзнаваш и вникваш, пък нищо, че си ми леееко какичка. Simple Smile

Кристина, пак ми извади дзъркелите с тоя шрифт. Защо, бре, жена?
Нещо друго си писала някъде, и те мързи да превключиш ли? Щото, ако така си решила, не го разбирам. Simple Smile
Някои хора си имат пари, и искат любов. Няма две добри, нали знаеш.
Иначе знаем, че кинтата ти е приоритет. Няма как да е иначе - дете, кредити, образование за детето и т.н.
При теб освен "претенция", има и "причина".
Поне ти отдавам, че си образована, работеща и издържаща се с интелектуален труд. Не коментирам какъв точно, как, по какъв начин. Общо го казвам. Може да адвокатстваш на престъпници, боклуци, и т.н. юридически "булшитс", но си учила, работиш и полагаш усилия. Иначе адвокатките не ги обичам като цяло. Няма да се обосновавам, дълго ще стане.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 22:57 от FragranceFanatic

# 117
Много хубаво ми действате, разсейвате ме 😄
Ще става скоро, каквото ще става, ще се чуем чак в Гърция 😄 За 24 - ти, двоен празник, то моето стана за банкет работата.
И той така вика, на работа може значи, секс не може. Каква е разликата?
От голям град съм, хубава работа почвам, така ще ти отговоря, FragranceFanatic. Не съм писала май за отношенията ни преди карантината. Пишехме си, чувахме се, виждахме се редовно. Приятни изненади с повод и без повод, сладки приказки, мили думи, внимание, отношение, загриженост. Счупвахме се от секс. От време на време леки дразги, защото и двамата сме много ревниви, но всичко минаваше бързо. В един момент секса съвсем малко го поразредихме, защото взе да се стопля, а работата му е такава, че зимата е малко в застой, докато пролетта и  лятото се работи много и до по - късно. Аз исках постоянно, той беше изтощен. Сега пък стана обратното.

# 118
Скъпа, не вярвах, че ще го кажа, но аз съм като мъжът ти, като кажа веднага, значи веднага. Та в тази връзка не бих те търпяла и минута. Това разбира се е шега. Мъжете следва да са по-търпеливи.
Успех на новата работа. Много се радвам, когато някой започне работа или има такава. Лека нощ

# 119
С това трябваше да започнеш въвеждащо темата, Stefani. Wink
Нищо, поне и ние разпуснахме с теб. Wink
Аз няма какво да добавя повече, поне засега, освен че отношенията ви не се различават с нищо от тези на всяка друга двойка - консумирали сте се, "графиците" ви са се разминали, и сега почват колебанията кое, какво. Няма да дълбая, че след 2-3 поста, ще кажеш "скритите уловки" къде са, дори и да подозориме за няколко, които обикновено излизат. Желая ти успех и късмет. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт