Covid и секс

• 16 566
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
тая тема върви към безценна

# 91
Да се фръцна и обидя, аз? Абсурд, широкоскроена съм и с голямо чувство за хумор 😉
Чудесно! Мой типаж си значи, ще става лаф. Wink

Стефи, живота на вън е чуден.
В момента пием сангрия и хапваме в италианско бистро в центъра на София. Всички маси са заети (на отстояние), сервитьорите с маски, дезинфектант на всяка маса и тн.
И кекс правихме сутринта и през баща ми минахме по обяд. (на 80 е). Занесохме му шкембе чорба и люта ракия от село.
Ще ме умориш. Wink Вдъхновената Уинг. Wink
Приятелко, кой е "италианският" ресторант? Simple Smile Spaghetti Wine Glass

# 92
На разкопките баш, “Mi casa”..)

# 93
На разкопките баш, “Mi casa”..)

Любим за морска храна, наред с Mediterraneo на Оборище.Hands Thumbsup

# 94
Забавна тема, да. Но да го обясня така... ако съм влюбена в някой човек и той ме гледа като заразоносител и се пази от мен... хич няма да стоя два месеца. Изчезвам яко дим. Smiley
Йовков имаше един разказ, как беше заглавието... героят беше болен от чума и всички избягаха от него. Само любимата му отиде и го прегърна.
Ама... това е съвсем, съвсем друга история.

# 95
Съгласна. Но малко по Витошка се разходихме (о, ужас - сред много хора..)) и за това там решихме.

# 96
Интересна е гледната точка, че ако държи на нея, ще се съобрази. Да спре да работи с хора ли? А опцията да правят секс без да се докосват ме разби...Frowning

# 97
Има много какво да направи ако искаше да се съобрази. Дори отношението му към страховете й нямаше да е така надменно.

# 98
Кое в поведението му е надменно? Flushed

# 99
  • София
Стефи, хората реват, че след 40 секс нямало, теб те кандисват 2 месеца, а теб те страх да пристанеш.
Няма реална и доказана опасност тук, приеми го. Льо Женерал го прие.

# 100
Много можеше да направи той. Не да спре да работи разбира се, но подхода му към мен е грешен. В прав текст му го казах. На мъжете като ви избие нагона и не мислите, сваляй гащите, искам те сега и на момента 😄 То хубаво, и аз понякога съм така импулсивна, ама баш в момента това не сработва. Ако беше обърнал нещата на подкрепа и разбиране, малко загриженост, малко да ме потакова, отдавна сигурно щях да съм се видяла с него. Талант се иска малко за тези неща. Сигурно и е въпрос на търпение, де да знам, правеше всичко това до преди месец и после яко го удари хормона, на всяка дума " искам да те видя ".
Хубаво сравнение беше разказа на Йовков Simple Smile Може би, ако бях лудо влюбена в него и виждах перспектива във връзката, вече щях да съм при него.

# 101
Надменно е да не признава риска, да не уважава страховете й, да го играе " веднъж се живее". Това щеше да е яко ако си беше останал сам, като замесваш друг е егоистично.

# 102
  • София
Ама Стефи сама казва, че се е старал. Също така, че тя няма особен интерес. Разбрахме сега, къде е разковничето.
Имах известни подозрения, защото ако имаше желание, щеше да го играеш ва банк.

# 103
Надменно е, че не желае да се затвори вкъщи и да чака края на света? Риск има във всичко, имаше и преди, ще има и след Covid. А е очевидно, че той и сега е сам, защото не е с нея.
stafani, ако отговаряте на мен, бих искала да Ви уведомя, че съм жена. Blush

# 104
Точно което очаква от него тя, да се затвори вкъщи.
Да се държи с нея като с момиче на повикване не й е грижа.

Общи условия

Активация на акаунт