Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос за Прогностика

  • 685
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Искам да попитам нещо свързано с Прогностиката.Правих си Прогностика при една астроложка чак докато стана на 68 години, разбира се не е сигурно дали ще доживея тази възраст.Имам много повтарящи се аспекти и влиания, но са много малко тези в които пише "Възможно забременяване" или "Възможно е нежелано забременяваме" или "Възможно е планиране на дете".Въпросът ми е през останалото време може ли да се получи забременяване.Вече съм на 40 и искам да зарадвам родителите си с внуче, те са вече почти на 70.Моля за сериозни отговори.

# 1
  • Мнения: 2 185
Чудно ми е как правят "прогностика" за 10, 20 или 30 години напред. Пускат символични дирекции, които не могат правилно да разтълкуват, не и в такъв времеви хоризонт. Освен това резултатът по дирекции зависи много от прецизността на часа на раждане, т.е. трябва да има направена ректификация, при това качествена, а не за 10-15 минути по време на самата консултация. Дирекциите, от своя страна, не са самостоятелна техника и вървят в комплект поне с още няколко техники. За жалост клиентът не е наясно какъв обем работа и с колко прогностични техники включва дори една годишна прогноза или средносрочна /за 2-3 години напред/, затова номерът минава.

Вашата астроложка не Ви ли е направила прогноза конкретно по репродуктивната тема? По този въпрос времевият хоризонт се стеснява и се гледа за текущата година или най-много за близките няколко, кога има най-голям шанс и най-благоприятни предпоставки да се случи, как и при какви обстоятелства.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 19:33 от Sotis

# 2
  • Мнения: 2
С астроложката си контактувах по интернет и да тя ми направи ректификация изпрати ми въпроси на които трябваше да отговоря.След плащането по банков път от моя страна след няколко дена тя ми ги изпращаше по мейла.Не, не знаех че може да се прави и такава прогноза.

На мен по-скоро ме интересува по всяко време може ли да се стигне до забременяване или трябва изрично да е отбелязано в аспект?

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 14:18 от AnMary

# 3
  • Мнения: 2 185
Е, добре, поне е направила проверка на часа.
Стана ми забавно за прогнозния интервал, та това са почти 30 години. Я камилата, я камиларят...

Ако основно Ви интересува възможността за забременяване и раждане, такъв въпрос се поставя още преди консултация и казвате на астролога там да обърне повече внимание. Естествено такава прогноза не се прави за близките 20-30 години.

Не знам за какви аспекти питате и какви техники е използвала въпросната астроложка. Аз работя с десетина различни прогнозни техники, за нея не мога да гадая какво точно е гледала. Вероятно дирекции и транзити, те така работят.

ПП. Според това, което ми беше показано, стана ясно, че сте попаднали на аматьор. Случва се.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 23:14 от Sotis

Общи условия

Активация на акаунт