Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 885
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
Аз нямам лични впечатления ендокринолог , но две приятелки са много доволни от Артин Магардичян, едната благодарение на него забременя, след ходене по лекари 2 години

Здравейте прекрасна групичка🙂
Може ли мнение за добър ендокринолог във Варна.Искам да си направя консултация преди стартирането на процедурата,но нямам никаква идея към кого да се насоча. Благодаря  💕

# 316
Аз мога да дам мнение при кого съм била аз.
При Оля Сарджева, тя има опит с репрод.проблеми, поне такъв поглед имам аз.Обърна внимание на щитовидната и на пролактина, оказа се по-заплетен случай моето, но накрая вкарахме нещата в норми.При Райков съм била 2 пъти, не ми обърна внимание много, общо взето не останах доволна.Тук искам да вметна и че АГ също не обръщаха внимание, за всички нямаше никакъв проблем и просто е от много мислене (за тия години що пътувания имаме, почивки и разходки, еко пътеки, планини и прочие, направих почивка от работата си...та това с многото мислене и просто си почивай и мисли за др.неща съм го минала и не бе това проблемът).След поредните мъки и неуспех, започнахме да търсим проблем именно в хормоните т.като вече имах и симптоми на базед.Чрез позната и доста връзки и упорство, започнах да ходя при Сарджева и да ме следи по-внимателно, т.е познатата ни лекарка я помоли да ми обърне повече внимание защо не се получава мечтаното бебе.
Тя ме следя и след полож.тест и Слава Богу, въпреки че съм без щитовидна, всичко бе наред с бебчо🍀
Та...споделих моят опит, но зависи и от конкретния случай.

# 317
При Саржева не съм ходила и не е лично мнение,но моя позната е много доволна,пак за бебе беше ходила.Имало е проблем,решиха го и си роди.

# 318
Момичета имам предполагам тъп въпрос Grinning в стимулация съм проблем ли ще е да отида на море в смисъл това че се излагам на слънце за Гонала нещо знам ли и аз да питам все пак Grinning

# 319
Отивай, Grinning нищо няма да му стане на гонала.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 17:08 от Bobchita

# 320
Отивай,:grinning: ,нищо няма да му стане на гонала.
Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре Бобчи Kissing Heart отивам да събера още малко витамин Д Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321
Добре Бобчи Kissing Heart отивам да събера още малко витамин Д Stuck Out Tongue Winking Eye
Най-много да си релаксираш,това ще стане!Успех и разправяй как върви!

# 322
Най-много да си релаксираш,това ще стане!Успех и разправяй как върви!
Уви не отидох на море вече втора неделя ми се разминава Cry направо щях да равна от яд Grinning

# 323
Благодаря ви момичета ☺️

# 324
  • Варна
Здравейте, настоящи и бъдещи мами 🥰
Въпросът ми е следния: ходихте ли на фетална морфология при друг специалист или се доверихте само на д-р Александров?

# 325
Не съм ходила при друг.Вярвам на Александров само.

# 326
Само Александров . При друг лекар не съм ходила за нищо.

# 327
Само при Александров Simple Smile

# 328
Аз също се включвам , единствено
Александров !
🙋‍♀️

# 329
Здравейте, настоящи и бъдещи мами 🥰
Въпросът ми е следния: ходихте ли на фетална морфология при друг специалист или се доверихте само на д-р Александров?
Ходих и при д-р Александров и при следящата бремеността ми д-р Красимира Желязкова.

Общи условия

Активация на акаунт