Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 878
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
За всички ни Богове са, там където сме успели!

# 616
Лелеее, какво се случва тука, какви са тия нерви?

Захарче, не разбирам каква кауза защитаваш, на всички ни стана ясно, че не си доволна от 7 ет, но това не означава, че са некадърни, че всички там търпят неуспехи, или са подведени от докторите. Всеки има право да се довери на когото реши, и това, че някой не е на твоето мнение не означава, че трябва да подскачаш като гърмян заек. Няма лошо да споделиш мнение, ама чак пък да ни изкарваш невъзпитани, абсурдни и самодоволни....

Връщам се към основната тема - как е положението на 7 ет? Има ли промяна в пропусквателния режим или някакви нови изисквания? Утре си взимам заповедта и мисля да отскоча тия дни за контролен преглед и евентуален план за начало.

Успех на процедурните, стискам ви палчета Simple Smile

# 617
В АГ се влиза по същия начин от началото на пандемията . Чакаш Нели да дойде и да те качи горе . Гледат да няма струпване в коридора . За графика на лекарите не мога да коментирам , но винаги има поне един 🙂

Що се отнася до снимката 🙂 всеки е свободен да реши къде да я прави . Странното е , че моите в Сф бяха супер в АГ се откри проблема . Отстраниха го и забременях естествено 🙂 ( без значение , че не стигна до финала )
А къде са Боговете ?!? .... Не мога да коментирам , не съм ги срещала . Такива които могат да помогнат на всички ...
Виж виждала съм и съм срещала магьосниците - моите са с фамилия Александров 🙂 
Та хайде да спрем така да плюем и да възкачваме някой на пиадестал . И да даваме определение на Хора които не познаваш лично и такива които според уменията си и техниката която притежават са се опитали да сбъднат мечтата на всяка от нас да стане майка 🙂

# 618
Стар некадърник е Александров,това че сте имали вие успех не означава,че не е неглижирал други и сме загубили години наред без лечение при него

# 619
И аз имам две ЦС,първата показа запушени тръби.При Александров бяха прохидими,че и два пъти забременях с тях.Дали плюя другия лекар?Не.Забравила съм,каквото било било.Продължих напред,сбъднахме си мечтата и се радвам на живота.Нямам място за злоба и горчилка.Нито да плюя хората по форуми.Но разбира се,ако ви олеква от това,прави ви щастливи,давайте .Имате поле за изява.

# 620
Смирение мили момичета и щастлив детски смях във всеки дом !
Разумно е , да се информираме , разумно е да се оплакваме,  но не и да бъдем крайни !
Всяка жена тук минава или продължава своята борба ! Други са успели и са благодарни !
В моята битка д-р Александров, бе до мен от началото и до сега ! Целувам и държа в прегръдките сина си. Бремеността ми беше следена и спокойна ,защото му имах доверие .
Ако той не е вашият лекар ,не значи че не е нашият Магьосник!
...и да, ще го хвалим , ще му благодарим и защитаваме ,защото на нас е помогнал !
С цялото си сърце,  пожелавам на всяка една от Вас , да намери Вълшебника, който да сбъдне мечтата и ! Да видим тогава, няма ли да сте му благодарни като нас !

# 621
  Момичета, от доста време не съм се включвала тук, но съм радостна да ви кажа, че преди няколко дена влязох в 7 месец HeartBlush, няма нищо по- прекрасно от това да усещаш живота в себе си.  А госпожицата ме радва всеки ден с ритничетата си, кълбетата и ред други гимнастически пози, които упражнява в коремчето ми Hug. Днес сме на поредния преглед при доктор Александров, старши. Всеки път с нетърпение очакваме срещата с него, за да знаем, че всичко е наред и ще бъде така и до края.
  По повод вички тези последни изказвания ще кажа само, че да си лекар е призвание. Лекарят е над обиди, над дори хвалебствия. Той е такъв, защото тази професия е възможна единствено чрез пълно себеотдаване и себеотричане, в името на едно единствено нещо- да помогнеш на колкото се може повече пациенти. Той е наясно, че няма да може да помогне на всички, че ще греши, но и в това е силата, да превъзмогнеш човешката си същност и да продължиш.
  Благодаря на всички лекари, които в тази ситуация на пандемия са на работните си места заради нас, всеки ден, и с риск за себе си, семействата си, близките си! Това е свръхчовешкото.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 18:12 от bubanka

# 622
Narine Abgaryan успешен финал ти желая Simple Smile леко и безпроблемно посрещане на една здрава прекрасна госпожица.

Слънчев ден и успешни процедури на активните Simple Smile ние вече си имаме заповед и живот и здраве към края на април влизаме пак в играта Simple Smile

# 623
Да ти кажа и аз преди това имам лош опит с един варненски лекар,но не ми се говори изобщо за него,не го споменавам.Откакто се роди синът ми,нищо в миналото не ме интересува.Още помня онзи лекар как ми крещеше,че няма никога да имам дете,че даже и за инвитро не ставам,че съм осакатена и т.н Но не се гневя,не съдя,а напротив-гледам си малкото чудо до мен и с носталгия си спомням през какво съм преминала.Ако бях послушала онзи лекар и се бях отказала,нямаше да имам сина си.Темата не е само за хубави коментари,но нека да са обосновани,а не всеки попитал да бъде насърчаван да бяга от този "некадърник",наречен Александров".

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 18:15 от bubanka

# 624
Значи чудя се защо ли са били толкова прости от клиниката да не започнат да работят по рано с фар и цар ...и да точат пари 💰 . Да не говорим колко тъпи сме тези които си плащаме от джоба .
Да направим ДМС сметка - щастливо мамче и да вземеш някакви пари и ти ...че много си я закъсала явно щом все това ти е в устата .

КАКТО КАЗАХ И В ПРЕДНИЯ КОМЕНТАР РАЗКАЖИ СИ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ !!!

Как сте прекрасни ?!? Днес е хубаво времето и мисля да ходим да играем на вън , а ако остане време ще мина да видя и Док . Хем един профилактичен преглед да направим . Ако имате възможност гледайте интервюто с младши 🙂
Днес в 13:40 часа .
Усмихнат и спокоен ден .

# 625
Усмивка,къде ще е това интервю?

# 626
Във фб - фондация ендометриоза и репродуктивно здраве

# 627
Да,аз му писах и ми даде линк.Мерси!

# 628
Момичета,може ли и на мен линк.Във фб ли може да се гледа интервюто? Бих искала и аз да го гледам.За сега слава Богу ендометриозата не се е връщала,но години се борих с този проблем и се интересувам.
По въпроса със захарчето аз спирам да коментирам.То и без това май модератор се е активирал,половината коментари са изтрити,вкл и моя Добре правят защото темата страшно много се разводни. 🙃

# 629
Стефи,нямам ФБ,но ето ти снимка,ще намериш .

Общи условия

Активация на акаунт