Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 876
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
Момичета коя от вас имаше номера на Ебру, че моя приятелка ще стартира и трябва да се уговарят .
0897699603-Ебру

# 286
Момичета коя от вас имаше номера на Ебру, че моя приятелка ще стартира и трябва да се уговарят .
0897699603-Ебру
Благодаря 😘

# 287
Знаете ли в момента коя от дамите е в отпуска, защото опитвам цял ден да се свържа с Ани и не успявам?

# 288
  • Варна
Ани е на работа, Малена е в отпуск. Спокойно, и аз много се и изнервям докато се свържа с нея, много рядко ми вдига, и не връща обаждане когато види пропуснато.....

# 289
Как сте?
Любица, до къде стигна?
Как са бебоците на темата❤ и бъдещите такива ❤🍀

# 290
Ембриончето не се разви след втори ден от пет фолекули изкараха една я
Доцента предложи ноември месец да опитаме със мой яйцеклетки мисли че ще изкараме повече
Зимата спрях добавките сега ги почнах повторноможеби за това така се получи незнам

# 291
Любица,продължавай си добавките,ВМНВХ също помага за качество.Ще стискаме палци!
Усмивка,до края на август ли беше,все ще пиша и забравям Bowtie

# 292
Ани е на работа, Малена е в отпуск. Спокойно, и аз много се и изнервям докато се свържа с нея, много рядко ми вдига, и не връща обаждане когато види пропуснато.....

Като съм и звънкала никога  не ми е вдигала,не връща обаждане не я харесвам и е доста груба Wink

# 293
На мен ми върна обаждане след няколко позвънявания от моя страна, явно видя че няма да се откажа. Най-мъчително ми е като чакам долу като сираче някой да ми вдигне, че да слезе, че да се качим.....

# 294
Не се настройвайте момичета - Ани е малко по-особена, но всъщност е добър човек, според мен Simple Smile Вдигала ми е в шест вечерта и ме е успокоявала, друг път ме е посгълчавала, ама не е било като да не съм си заслужила (всички сме достатъчно шашнати покрай процедурите и си правим глупости понякога). Въобще в клиниката винаги съм срещала добро отношение от абсолютно всички, но хората са различни и реагират по различен начин Wink

# 295
Аз нямам никакъв проблем с отношението, даже напротив много ми е симпатична и винаги говори с мен така че да ме предразположи. Просто са много заети и много хора сме им на главите и понякога организацията е малко тегава, това е което ме напряга.

# 296
Здравейте момичета , включвам се и аз !
На 27.07.20г. се роди нашата Мечта , нашият Дар -Синът ни ! Вълшебника , на когото се доверихме е доктор Александров,  а бебчо изплака в ръцете на доктор Липчев ! Две прекрасни чертички , видяни след втората инсеминация и резултат едно прекрасно вързопче от любов и нежност !
Искам , да кажа , че има Доктори , има Професионалисти...има Човеци !
Пожелавам на всяка една , да прегърне мечтата си и да прогони страховете.  Истината е , че гледам детето си и още ме е страх ! Гледам го и си мисля , това моето бебе ли !? Случи ли се наистина !?
Когато започнах , да купувам бебешки дрешки , ги прибирах в един шкаф , да не ги виждам , да не се радвам , да не се обърка нещо !
И да , имахме късмет , втора инсеминация,  но пътят не беше лесен . Борбата беше не само на седмия етаж , а с роднини,  които казваха , че трябва ,да се отпусна и бебето ще стане , със съпруга , който казваше ,че всичко е в главата ми , със самата себе си и мисълта , че полудявам. Две години сълзи ! Всеки може ,да ви даде съвет , да ви подкрепи , но никой не може ,да извърви пътя ви , да изпита болката ви ! Нека надеждата,  никога не ви напуска! Нека , всяка една прегърне мечтата си ! Следя темата и смятам , че всяка една е герой , гордейте се със себе си и вярвайте на доктора , който сте избрали !
Успех Прекрасни !
И скоро много детски плач наяве и майчино щастие в групата !
💙💙💙💙💙💙💙

# 297
Честито,Джиджи!Много щастие на вас и на малкия юнак!Както и още сбъднати мечти в темата.

# 298
Честито Джиджи ! Да сте щастливи , здрави и прекрасни . Радвай се на всеки миг ...
Бобчи , да беше до краят на август , но може и да продължа до средата на септември . ( Просто много малко момичета писаха )

# 299
Много се радвам за вас,Джиджи!Прегръдки за малчо!Разбирам те напълно!

Любица, дано следващият път е твоят🍀🍀🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт