Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 899
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
При Ковачев бях, но в част от прегледите беше и Анжел.
Ковачев е управител на АГ,да не се бъркаш с Кисьов?

# 346
И той работи в ин витро, по моя инфо, а и съм го засичала на прегледите.
Браво, Даяна!Успех!❤🍀

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 14:25 от Orion_Sagitta

# 347
При Ковачев бях, но в част от прегледите беше и Анжел.
Ковачев е управител на АГ,да не се бъркаш с Кисьов?

Не се бъркам, с Ковачев работим, той рядко поема пациенти за инвитро и се радвам че се съгласи.

# 348
Момичета от къде мога да си взема списание Искам бебе ? https://issuu.com/kristianlechev/docs/iskam_bebe-_broi7-tqlo-iss … 0t2Sp_rHpDzksjiJQ

# 349
О,Надежда,благодаря за тази инфо,с трепет прочетох първо интервюто с моя лекар ❤❤и ми се напълни душата!

# 350
О,Надежда,благодаря за тази инфо,с трепет прочетох първо интервюто с моя лекар ❤❤и ми се напълни душата!
И на мен ми стана много мило ❤️ нямам идея от къде да си взема един екземпляр 🌷

# 351
Момичета от къде мога да си взема списание Искам бебе ? https://issuu.com/kristianlechev/docs/iskam_bebe-_broi7-tqlo-iss … 0t2Sp_rHpDzksjiJQ
Преди ги виждах по Лафка,ма сега като няма Лафка виж в Инмедио или реповете.

# 352
Преди доста време докато чаках в коридора за преглед, дойде една дама с черна коса леко пълничка, много често я засичам там, тя вечно води някой или носи нещо, незнам какви са им отношенията. Тя носеше един кашон със списанието, раздаде на всички чакащи в коридора първите 2 броя и обясняваше, че това е безплатно списание финансирано с дарителска кампания. На 99% съм сигурна че бяха броеве от тази серия списания, но моето не го запазих. Мисълта ми е, че ако имап път към клиниката може да попиташ, тя много подробно им обясняваше на акушерките за списанието.

# 353
Здравейте, днес бях в клиниката и до администрацията на едно шкафче видях 2 купа от списанието. Обаче после така се залюхах от чакане, че забравих да питам може ли да се вземе. Да знаете, има там доста бройки. Едва ли ще откажат.

Иначе днес най-после почнахме 2рата процедура, стискай те ми палчета, моля Simple Smile

# 354
Стискам!🍀🍀🍀Ние октомври, ако не ни мине котка път, ще ходим там на гости😄🥰🥰🥰

# 355
Стискам палци!
И моята приятелка чака тия дни М и започва.

# 356
Принципеса,стискам палци за успешна процедура е ревящ,пухкав финал🍀
Момичета,лекувам гъби с вагинални глобули и днес имам розово зацапване.
На някоя от вас случвало ли се е?
13-те ден от Ц ми е,и единственото,което ми се върти да е овулаторно зацапване,дали пък не съм се наранила с поставянето им или да е на хармонална основа....😞

# 357
Desita30 каде пусна микробиология?

# 358
Любица,правих си PCR тест в Геника.Изследването се казва Фемофлор плюс-анализ и оценка на вагиналната микрофлора.Непрекъснато ми се появявят някакви ниразположения и се притесних да не е нещо сериозно.Оказя се обаче Кандида (най-баналното и упорито,както се изрази Кисьов).

# 359
Благодаря ви, момичета Simple Smile вие разбирате най-добре емоциите, които прелитат през мен в тези моменти.
По повод зацапване то не мога да помогна, не съм имала такъв проблем. Стискам палци бързо да се реши и да не се повтаря Simple Smile
Хубав слънчев ден от мен ииии успех на чакащитееее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт