Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 910
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
Любица,правих си PCR тест в Геника.Изследването се казва Фемофлор плюс-анализ и оценка на вагиналната микрофлора.Непрекъснато ми се появявят някакви ниразположения и се притесних да не е нещо сериозно.Оказя се обаче Кандида (най-баналното и упорито,както се изрази Кисьов).
Мен ме учуди ебру ми взе секрет платих 10 лева и след седмица каза че е чисто.
В другата клиника плащах 90 лева и винаги имаше нещо.
На теб Кисъов защо ти назначи този тест?
На мен не ми е казал да го правя

# 361
Не ми го е назначавал Кисьов.Все имам проблеми,уж лекувам,но след месец,два старата песен на нов глас.Доста е неприятно ,както за мен така и за ММ.Споделих с моя АГ и той ми препоръча този ПСР.Съответно преди трансфера споделих с Кисьов за резултата,за да ми предпише нещо.

# 362
Не ми го е назначавал Кисьов.Все имам проблеми,уж лекувам,но след месец,два старата песен на нов глас.Доста е неприятно ,както за мен така и за ММ.Споделих с моя АГ и той ми препоръча този ПСР.Съответно преди трансфера споделих с Кисьов за резултата,за да ми предпише нещо.
Колку струва този ПСР

# 363
Теста е около 160 лв.От Геника Варна обаче,ми казаха,че трябва да го изпратя до София,така,че го имай в предвид.

# 364
Здравеите Simple Smile предстои ми втори опит ,  някой знае ли колко време важат изследванията за Спин,  Сифилис и Хипатите.

# 365
Мисля че до час
Успех

# 366
Благодаря за отговора,  ако е за мен,  но ме интервсува колко месеца важат изследванията за Спин , Сифилис и Хипатитите. Моите са от май месец

# 367
  • София
Важат 3мес. от датата на която са пуснати, успех

# 368
Благодаря за отговора,  ако е за мен,  но ме интервсува колко месеца важат изследванията за Спин , Сифилис и Хипатитите. Моите са от май месец
Ох извиняваи миличка
Да 3 месеца

# 369
Здравейте момичета ❤️ идва сезона на чая ☕☔и се чудя дали някоя от вас незнае за някой чай за повишаване на фертилността, какво сте пили и от кой сте доволни 🌷

# 370
И аз се присъединявам към Надежда☺
Ако някое от момичетата има опит,нека сподели 😉
Надежда,вие кога ще стартирате?

# 371
Здравейте момичета ❤ идва сезона на чая ☕☔и се чудя дали някоя от вас незнае за някой чай за повишаване на фертилността, какво сте пили и от кой сте доволни 🌷

За универсален чай за повишаване на фертилността не знам, но дълго време пиех запарки от малинови листа заради не добре нарастваща маточна лигавица (ендометриум). Не знам до колко само това  помогна (пиех и много сок от нар) но в деня на инсеменацията лигавицата беше добре Simple Smile

# 372
И аз се присъединявам към Надежда☺
Ако някое от момичетата има опит,нека сподели 😉
Надежда,вие кога ще стартирате?
Деси и аз не знам...уж всичко е прекрасно при нас вече , лятото си починах,успокоих се, защото док ми каза че имам реални шансове всичко да се случи нормално..... Обаче наблюдавам,че цикъла ми е нередовен Sad и незнам на какво се дължи, док ми казва че всичко е наред,но.....та се чудя вече какво да пия за да го регулирам тоя цикъл имам чувството , че от двете пункции нещо се обърка тоя цикъл, а мисълта за номер 3 ме ужасява, не защото ме е страх от нея , а от резултата Sad Много съм объркана.... Около мен хора с къде къде сериозни заболявания и усложнения вече са бременни , а аз която УЖ бях лесен случай още плача  и се вайкам Sad

# 373
Познато ми е...и аз все уж няма проблем, за доктора бях бременна вече...а не се получаваше...гадно е...
Може да пиеш инофолик за цикъла, аз наблягах на храненето и добавки,чайове не съм пила.

# 374
Надежда,същата работа и при мен!
Не ме е страх от процедурата,а от евентуален отрицателен резултат.
Чувствам се в безизходица,объркана съм!
Чакам с нетърпение да стартирам,а в същото време сърцето ми се е свило.
Ние сме с тубарен фактор,имам една спонтанна бременност и мислих,че лесно ще се случат нещата,но уви...
Мисля пчелен прашец да си взема-четох,че подобрява качеството на яйцеклетките.
И моя Ц се побърка още след първата стимулация.Сега ми дойде на 21-я ден от Ц,при положение,че ми идва на 27-29 ден.
Ще се молим този път всичко да е наред!
Ще изгрее слънце и нашата улица 🍀🌞

Общи условия

Активация на акаунт