Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 936
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
Принцеса,стиснати палци !
Надеждааа,много се радвам че си събрала сили .Не знам кога е точно заседанието,но на мен ми звъннаха на 17то число,така че и на 15 може да е.Питай в темата за ЦАР.Моята приятелка изобщо не видя "одобрена" в сайта,имали технически проблем,направо получи известие от Еконт .Тя чака точно месец и половина,вече е в очакване на трансфер.
Дано третия опит ти е на късмет,ще минем да те пипнем за кадем,че много ми е лека ръката Kissing Heart

# 421
Принцеса,стиснати палци !
Надеждааа,много се радвам че си събрала сили .Не знам кога е точно заседанието,но на мен ми звъннаха на 17то число,така че и на 15 може да е.Питай в темата за ЦАР.Моята приятелка изобщо не видя "одобрена" в сайта,имали технически проблем,направо получи известие от Еконт .Тя чака точно месец и половина,вече е в очакване на трансфер.
Дано третия опит ти е на късмет,ще минем да те пипнем за кадем,че много ми е лека ръката Kissing Heart
Ще се радвам много да се видим ❤️ Благодаря 😘

# 422
Надежда,три за щастие,нали знаеш😉.
И аз чакам комисията този месец за трети опит.Мисля,че ще е до седмица някъде,но не съм много сигурна.
Хайде да ни е на късмет този път!
Доколкото помня при теб  протокола щяха да сменят,нали?Пожелавам ти там да е разковничето за успеха 🍀!

# 423
Надежда,три за щастие,нали знаеш😉.
И аз чакам комисията този месец за трети опит.Мисля,че ще е до седмица някъде,но не съм много сигурна.
Хайде да ни е на късмет този път!
Доколкото помня при теб  протокола щяха да сменят,нали?Пожелавам ти там да е разковничето за успеха 🍀!
Да Деси,сега ще съм на дълъг протокол ( класическо ин витро) ,така каза днес док. Simple Smile Бомба от емоции съм. Хайде дано да приключим тази шантава 2020 г с усмивки и с тумбачета 🤰🤭😊❤️

# 424
Здравейте и от мен, отдавна не съм влизала и писала тук, мислех си, че да забременея е най-трудното нещо и само веднъж да стигна до там.. е стигнах(след 4 инсеминации и 1 ин витро) сравнително бързо, но откакто видях положителен тест постоянно съм под напрежение, дали ще го износя(понеже съм и с конизация на шийката), дали ще е добре, ден-през ден бягам до болницата с разтуптяно сърце и сълзи и се моля всичко до финал да бъде наред. Дано до раждането не се побъркам... процедурата в сравнение с това, което ми е сега  беше нищо... За мен успеваемостта в много висок процент е късмет, затова пожелавам МНОГО късмет на всички чакащи и спокойна бременност, а не както при мен...

# 425
Здравейте ,дами.Имало ли е от Вас някоя с ембрион тридневен,който се развива  по -бързо ,като за четиридневен с частична компактизация и това лош признак ли е за качеството на ембриона?

# 426
desita30 , купувам си тези ампули - https://www.balevbiomarket.com/bio-ampuli-pchelno-mlechice.html .
Пих ги и преди ин витро процедурата .

# 427
Здравейте момичета,знаете ли дали в момента се извършват прегледи?И дали има промяна в цените,видях в сайта 150лв и се шашнах.

# 428
Извършват се прегледи, процедури. 50лв мисля че е прегледа.

# 429
Толкова трябва да е(50лв), аз по толкова плащах кто бях бр.

# 430
Когато отидох за първи път ми взеха 150 лева за преглед с видеозон и консултация. После за съжаление станах техен пациент и цената на рутинните прегледи беше 50 лева.
За съжаление не защото не съм доволна от тях, а защото имаше проблем.

# 431
Може и от там да идва разликата,  аз като минах вече след полож.тест от фонда, си ходех все по 50лв, за да се следя❤🤗независимо лекаря.

# 432
Аз последно преди 5 месеца ходих и винаги все по 50лв са ми вземали,та затова се учудих,че сега пише 150 в сайта им.

# 433
Родих юли , следях се цялата бременност при
 д-р Александров и винаги съм плащала
 50 лв .Консултацията беше безплатна,  когато стартирахме при тях .Само видеозон и преглед преди цветната снимка беше 150 . След това дори за фаталната морфология пак плащах 50 лв. Може , да звъннете на някоя от акушерките и да попитате Heart Успех!

# 434
Честит имен ден на прекрасните момичета с името Зорница в темата!И разбира се на нашата малка Зори,тя прави всеки миг вълшебен!Бъдете здрави,обичани и обичащи!

Общи условия

Активация на акаунт