Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 927
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Разбирам те, радвам се и на успеха ти, преживяла си много, инсетата са психич.натоварващи, но аз лично ги приех и исках да мина през тях и не съжалявам,т.като имам лична причина да избегна ако мога стимулацията, майка ми 2012 бе диагностицирана с рак на гърдата, тежко беше, сега ми е жива и здрава, благодарение на екипа в гръдна хирургия в терапията, там ме оперираха и мен за щит.жлеза, дано да ни е здрава и да се радва много време още на трите си внучки❤та историите са много, всяка има много нюанси,чувства ...
И да,времето не прощава и биологичният часовник върви, аз имах свои си решения за процедурите и мъжът ми ме подкрепяше изцяло, бях решила,че искам дете преди 35г,Слава Богу се получи❤
За технологиите в Турция мога да си представя ...

# 406
Благодаря ви, че споделяте историите си с нас. Сигурна съм, че за всяка пътя е бил трънлив, болезнен и разтърсващ. Но, ми е мило и да чета, че сте стигнали до заветния финал. В крайна сметка за него се борим. Надявам се на хубава новина днес, от сутринта ми тупка в стомаха. Това чакане е по-тежко от цялата процедура до момента. Крепи ме надеждата. Ако пък не, то със сигурност ще има дъъълъг и сериозен разговор с док. Но не искам да мисля за това сега. Моля се нашия герой да е добре и да стигнем до трансфер. После ще му мислим според ситуацията. Борбата е наша и само ние знаем до къде и колко можем да изтърпим. Радвам се, че вие сте изтърпяли до край Simple Smile бъдете щастливи и здрави и нека от тук нататък само хубаво ви спохожда. Слънчев и топъл ден Simple Smile

# 407
Незнам дали ме разбрахте....освен четирите инсета/който бяха излишни,кой предлага инсеминации на жена на 37г...заради кандидатстването по фонда...но фонда е друга тема /загуба на няколко месеца ...после чакаш 10 за заповед повече от година общо.Това на фона на егн-то ди е живо прецакване...но както писах пълно невежество от моя страна...след като излезе първата заповед стартирах ...и така за 9 месеца 4 опита...последната заповед така си и остана неизползвана...Имам предвид че се залъгваш  отпускат се едни пари и ти даваш шанс след шанс...по лесно и безплатено.Бях писала тук че ако не е фонда седмия етаж ще е празен...отново нападки.Това го видях с очите си ...единия ми опит бяхме три момичета..забавиха им договора с фонда ..толкова пусто и празно ...но това е друга тема.В заключение ще добавя от мойте преживявания ...Дами ако сте минали 35..и наближавате 40 ...бъдете много бдителни,действайте бързо нямате никакво време..ако ма някой от вас съм била полезна с моята история ще се радвам...помня колко много исках някой да ми помогне когато преминавах през всичко това!Бъдете здрави!!!

# 408
Редактирам и споделям Simple Smile моето юначе се държи както трябва Simple Smile утре отивам да си го взема, не знам дали е добре пак на 3ти ден, но приемам решението на док с голяма надежда Simple Smile а и утре е прекрасен ден за семейството ни, имаме си двоен празник, дано ни е за добро. Благодаря ви за подкрепата ааа Simple Smile вие сте безценни 🥰

Zaxarche мисля, че разбрах какво споделяш. Всеки разбира се говори от собствения опит и впечатления. И за всеки смятам е полезно да чуе различни мнения, както хвалби, така и негативи. Лутайки се губим най-ценното - времето. Само с едно не мога да се съглася - аз посещавам клиниката много преди да започне да работи с  фонда и в никакъв случай не мога да кажа, че е било празно, но това са моите наблюдения от преди години. А сега вече си е малка лудница, което е разбираемо. Колкото до фонда - за нас е единствен шанс, не можем да си позволим самофинансиране на този етап, издухахме каквото имаше преди това. Вече за съжаление няма. Смятам, че е голяма помощ за хора, които нямат средства да се борят сами. А и сега нещата се случват доста по-бързо - за няма и месец, два вече се издават заповедите. Ще видим. Каквото сабя покаже. За мен най-важни си остават собствената вяра и доверието в екипа, на който се оставяш да те води. Няма ли доверие, и факири да са, психиката не прощава.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 12:12 от la principessa

# 409
Чаках да пишеш,но не ми е излязло,понеже е редакция, супер, радвам се за геройчето,дано още 9месеца така те радва и да бъде вашето детенце!❤🍀

Бях обещала за снимки от това,което си писах като инфо за храната, ако иска някой да му пратя на ЛС, да не спамя тук, за някои хора може да е глупаво, но за мен не е...❤

А ние вече се радваме на първо зъбчееее😁🤗🥳

# 410
Чаках да пишеш,но не ми е излязло,понеже е редакция, супер, радвам се за геройчето,дано още 9месеца така те радва и да бъде вашето детенце!❤🍀

Бях обещала за снимки от това,което си писах като инфо за храната, ако иска някой да му пратя на ЛС, да не спамя тук, за някои хора може да е глупаво, но за мен не е...❤

А ние вече се радваме на първо зъбчееее😁🤗🥳
Аз ще помоля Simple Smile

# 411
Орионче,ще ми го изпратиш ли ☺
Сякаш вчера роди,а вече зъбче имате -времето си лети направо.

# 412
Oriin честито зъбче Simple Smile
И аз поизтървах малко темата, че съвсем се луднах. Представете си дами, отивам аз за трансфер, умирам от притеснение дали юначето е ок и въобще ще стигнем до там. Лежа си аз в стаята и чакам да ме извикват, бавят се, почвам да си мисля, че ще ме изпратят да си ходя и ооооо чудеса, идва док и вика "" айде, готова ли си да ти ГИ връщам и двете"" ъъъ как две, казаха ми, че е само 1 и аз два дена сън не съм спала. Имаше още една дама с мен и тя така чака да и върнат едно едничко оцеляло, и като се опули и тя, щото уж чакам 1, и буууум и на нея вика "ама те и твоите са две". Такава радост, сигурна съм, че ни чуха и в другия край на коридора Simple Smile беше невероятен ден.
Та сега си чакам Simple Smile подута съм, слагам кринона и си пия фолиевата. Скоро почвам и естрофема. И умирам от скука, нямам търпение да видя резултата Simple Smile

# 413
Принцеса,чакаме двойно положителния тест,искрено се зарадвах за вас,признавам 🍀💕

# 414
🥰🥰 Дано, благодаря, вие сте невероятна сила 😍

# 415
Това е чудесна новина🍀,силно стискам палци и се надявам тази история да продължи с още хубави новини,аз така едва се надявахме 2рия път на 3-4 яйцекл.,понеже толкова виждаше фоликула да са ок д-ра... другите жени пуфкат и охкат подути и ги боли, с поне 9-10,аз нямах търпение да мине и да имам поне 1-2... минава пункцията и чакам,като ми каза Кисьов 6 с една голяма усмивка и вика Доволен съм,хихи , ми идеше да го прегърна...така се зарадвах!!!🤗

Ще ви пратя ЛС.❤

Да,времето лети, а малкото вързопче преди време е вече голямо бебе, разучаващо света и радващо ни всеки ден, голямо щастие ни е🤗❤

# 416
това е основния проблем при мен, че са много малко, първия път 4, сега 6, обаче от тях като отпаднат половината и филма ми е готов. Този път поне изненадата беше позитивна Simple Smile пожелавам на всички ви да сте здрави, щастливи и скоро всички да гушкам бебоци, пък колкото Господ даде

# 417
Здравейте, ла принцеса-успех, дано да има хубави новини!
Скоро ще посетя клиниката след 1 година пауза и искам да попитам как стоят нещата, дали искат някакви тестове за ковид преди преглед или процедура?

# 418
Благодаря Simple Smile  нищо не искат, но като си долу трябва да се обадиш някой да дойде да те вземе, иначе няма да те пуснат.

# 419
Ох... момичета реших се за трети опит :/ подготвям документите за фонда и като получа заповедта се ориентирам към стартиране. На 15-то число ли беше заседанието ,сещате ли се ?

Общи условия

Активация на акаунт