Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 921
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, идвам при вас да си поплача. Вчера ми беше пункцията, само 3 качествени, днес звъня да питам как е положението и ШОК, само 1 правилно оплодена..... Не издържам вече, не мога. Не е честно... Покрай мен всичко живо забременява от раз, а ние такава мъка, че и с минимален шанс за успех. Б*си скапаната работа (извинявам се). Дано поне тази една се развие както трябва, ама дали? Ще се побъркам до утре за нова информация. Не издържам Sad
Оффффф Sad много съжалявам .... Прегръщам те силно ♥️ има надежда ,това мъниче ще излезе боец ♥️ Стискам палци . Успех

# 391
Oriin, предполагам, че е ИКСИ, предния път така беше. При Кисьов съм. И, да, предишния опит ми ги върнаха на 3 ден.
Nadejda, и на теб благодаря. И аз се надявам да е боец.
Момичета, много ви благодаря. Толкова е хубаво като има кой да те разбере. Благодаря ви.

# 392
Нашата дъщеричка е икси, силно стискам палци да е вашето детенце🥰при нас се наложи икси,защото 1вото ин витро загубихме 3 яйцекл ,влезе по повече от 1 спермат.в тях, иначе мъжът ми е с идеална СГ, хич не ми пука,че е икси, имам си чудесна девойка🥰Кисьов се пошегува на изписването,че така ставали много красиви бебета,хаха,някой светъл сперматозоид ще е избрал,че дъщеря ни е бяла като пуканка,хихи,но си е нашта, на татко си прилича повече.Стиснати палчета, вярвайте и се молете,мен това ми помагаше🥰

# 393
Oriin, да е жива и здрава и вие около нея всички Simple Smile
Продължавам да вярвам и да се надявам докато не чуя най-лошото. Но признавам, че се надявах на повече, а днешната информация за миг ме сломи. Все пак още има надежда... И шанс Simple Smile

# 394
Принцеса,според мен подхода може да се смени и бих коментирала смяна на протокола или медикаментите,това също влияе на резултата от стимулацията и качеството на яйцеклетките .
Също,ако имам едно ембрионче,не бих правила свеж трансфер,а ЗЕТ.Това е мое мнение разбира се,ако правим второ инвитро,не бих правила свеж трансфер изобщо.По-лек е ЗЕТ,нищо не усещаш,тялото е отпочинало от хормони.
Много стискам палци да се пребори и да бъде вашето дете,успех!

# 395
Bobchita, първия път почнах с гонал, обаче не му хареса и смених на мериоферт (май така беше). Този път изцяло на гонал. И в двата случая резултата почти еднакъв. Не знам как да подходя, ще се доверя на док и след крайния резултат ще поговорим за по-натам. Сега все още съм с надежда в това едно юначе. Ако не е нашето, ще му мисля. ММ е малко по-разстроен и от мен като че ли, но умело го прикрива. Лошото е, че знае, че проблема не е в него и на моменти имам чувството, че ме гледа с едно съжаление, хем аз се изяжда, че не са ми екстра Я, хем мен тормозят с процедурите... А той не може с нищо да помогне.... Решили сме да пробваме до изчерпване на фонда, а после Божа работа. Не можем да си позволим самофинансиране Sad благодаря ви за подкрепата. В утрешните новини ми е надеждата Simple Smile

# 396
Бях се зарекла да ме пиша тук... Понеже доста дами не приемат чуждо мнение освен своето... Но както и да е... Понеже темата още е следена и когато прочета подобен пост продължава да ме разтърсва... Сякаш го преживявам отново и отново.. Съпричастна съм към всички дами и борбата им... Чувствам я все още осезаемо... Не знам на колко години си... Не знам колко време имаш.. Не се отчайвай за нищо на света... Може това да не е твоята място сърцето ще те води...

# 397
zaxarche4, не познавам твоята история, но щом буташ количка все пак е с добър финал, за което много се радвам.
Към момента се чувствам добре сред екипа и вярвам в тях. В момента, в който усетя, че губя вярата си вероятно ще се оттегля. Но, сега си имам една едничка мъничка надежда Simple Smile и тя ме крепи.
Благодаря все пак, че сподели мнението си, макар и да не разбирам какво точно те мъчи, схванах насоката.
Благодаря на всички, че споделяте мъката ми. Пожелавам на всички, които вървят по този път скоро да са дебели коремести мами Simple Smile Стиснати палчета от мен Simple Smile

# 398
Нищо не ме мъчи,дори вече не се сърдя на Александров... Живота е прекрасен пожелавам моето щастие на всички...
Членувам в много групи... Помагам с инфо и каквото мога....защото инвитрото преобърна живота ми, промени възприятията ми... Това е нещо през което трудно се преминава иска се смелост, сила и кураж... Хора който жертват сили енергия и много средства... Който години наред се борят губят битка след битка продават всичко което имат само и само да постигнат целта си!Аз не съм от тях бързо се измъкна от водовъртеж... Пожелавам го на всички... И както се казва късметът е :Когато добрата подготовка срещне добрата случайност!

# 399
Предния път не се включих,но този път ще, аз приемам и чуждото мнение и мисля,че всяка трябва да избере своя лекар, да го чувства,че е правилното решение, всеки има право на това, аз за 2рия опит бях 50на 50 да ида в София, но почувствах,че мога и искам да дам още 1 шанс и сега съм благодарна за цял живот, благодарна съм и че се чувствах идеално по време на процедурите, на комуникацията, на бременноста ми (тя бе чудесен период в живота ми,магия, за която копнеех 6г), дори малко преди да я родя ги срещнах и двамата, доцКисьов и Малена, засякохме се аз отивайки в родилна зала на 7ет, те излизайки от стаята за процедури, стаята където се случи Тя, стаята,където живеят бебчетата🥰 и с усмивка ме изпрати да родя най-желаното ми чудо, пожелавам го на всяка жена, копнееща за това, да има дете, независимо лекаря и мястото🍀🤰

# 400
Захарче,всеки има право,разбира се.Връзката лекар-пациент е част от предпоставката за успех.
За мен инвитрото и стерилитета не са нещо което ме обуславя,освен стерилна аз съм личност,приятел,жена,сега и майка.Не се чувствам и герой,познавам жена с 11 трансфера,а на мой познат брата и снахата имат цифром и словом четиринайсе инвитро процедури за едно дете,последно бяха на 16 за второ,всичко при един лекар.Това са силни хора за мен,при мен беше приключение инвитрото,така го приех аз.Освен това при мен само това е начина.
Но и аз се почувствах на мястото си там,срещнах прекрасни хора,които даже като им благодарих за всичко,ми благодариха за позитивното ми отношение и за това,че никога не измрънках и не се оплаках от тежката си съдба .Към днешна дата не мисля за тръните по пътя,а само за нашето прекрасно,слънчево момиче.
Всяка една ще успее,аз си бях казала,че ще се боря до последната ми яйцеклетка,защото щом има такава,има и шанс ,не губете себе си по пътя,не губете надеждата.Успех на всички!

# 401
Моя опит е много скромен, била съм само в две клиники, но имам много обратна връзка за почти всички най-известни заведения в тази област. Създала съм си мое лично мнение, че нещата навсякъде са на първо място бизнес и на второ място призвание. Много се колебаех дали да избера тази клиника, защото е нож с две остриета - от една страна има много добри специалисти, но специалисти само на тема репродукция и малко отхвърлят всички други свързани с бременноста специалности (имунилогия, генетика, ендокринология); от друга страна е единсвеното място, на което не ти искат излишни пари за "козметични" процедури, които в другите клиники наричат желателни и полезни и не те изцеждат финансово и психически. В крайна сметка всеки сам си преценява + и -. Аз прецених, че искам добър специалист в сфера репродукция, който със сърце да си свърши неговата работа, пък за останалите проблеми си има други медицински заведения. Засега съм доволна от взетото решение.

# 402
Дияна,споделям мнението ти относно спестяването на излишни пари и процедури.Когато четях из разните теми,за да добия представа какво всъщнаст ме чака и коя клиника да изберем се хванах за главата.С ММ се бяхме подготвили,че освен парите от фонда ще се хвърлят още маса финанси за изследвания и както ти каза "козметични процедури".Но тук слава богу не е така.
Аз имам доверие на екипа,иначе да бяхме сменили клиниката до сега.
Когато първия път не се получи си казах "мал шанс".Когато,обаче при втория опит,сценария се повтори,се замислих,че явно има някакъв проблем и не е било само лош късмет.Хем си казвам,че ако има нещо притеснително ще ми кажат и ще се търси решение на проблем,хем седя и си блъскам главата защо не се получава.Просто съм объркана.
Не обвинявам никого,напротив!
Вярвам,че заедно с тези хора ще се преборим за мечтата ми да бъда майка!

# 403
Подкрепям мнението на Даяна, не мога да отрека,че част от успеха е и това,че си лекувах жлезата и пролактина ...за моята история, аз си знам, има различни детайли и кое от всичко доведе до успех няма как да се знае, не се знае и дали нямаше да имаме дете и ако бяхме изчакали след операцията ми,но вече нямах нерви за чакане,исках да бъда майка, за мен всяко нещо си намери място в пъзела, имала съм път да вървя,цена да платя ...изживяла съм го, сега напред и нагоре, заедно с Нея🤗❤

# 404
И аз бях така... Когато първият път/ бях на косъм /не се получи...  Казах си кофти късмет за малко изобщо не мислех какво ме очаква...момента с множеството изследвания и информация също ми дойде в повече. Втория и третия път бяха катастрофални... Мисля че се бях сринала психически от първия неуспех и това доведе до лош финал... Четвъртия  беше си казах последен в тая клиника беше излязла заповедта... /предните два бяха самофинансирани/отново неуспех... Последната ми среща с Кисьов беше затрогваща... Каза ми че трябва да се включа в програма за донорска яйцеклетка, явно моите не става ха поне според тях.. Нали нищо ми нямаше... Нали бях в перфектно здраве... Нали бях супер загубих година и половина в инсеминации където процента успеваемост е под два.. Ама пусто невежество докара ме до дъното! Помня че се прибрах вечерта направих нервна криза обикаля спешно то... След това повтори кризите няколко пъти
... Не знаех какво да правя накъде да поема София абсурд толкова отчайващо и комерсиално добре че не задълбах там. И така на22 ноември преди две години в цялото си отчаяние заминах за Турция... Толкова ме беше страх от всичко което ме очаквано както се казва най-големият враг на човек е собствения му страх! Стартирах Януари 2019... Беше вълнуващо приключение хора който не говорят езика ти те карат да се чувстваш все езн сте семейство... Че сте един отбор... Няма да Ви описвам клиниката, технологиите и професионализма на друго ниво са... Забременях след ЗЕТ И ПИД  преди това ми направиха хистероскопия... Причината за стерелитета беше срастване което с тукашната цветна снимка така и не откриха... И така това е моята история бях на 37 когато стъпих при Александров... На 39 вече бях Стара за тях, така че момичета не пробягвайте биологичния часовник тик так....а и фонда е нож с две остриета залъгва те а резултат няма!!!

Общи условия

Активация на акаунт