Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 942
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, стискам ви много палци за успешени старт и финал! Аз ходих миналата седмица на преглед и нямаше никой, казаха, че в момента е много спокойно, което според мен е + за стартиране, ще си спестите чакане, а и ще ви обърнат повече внимание! При мен за първи път прегледа ми беше 20минути

# 451
Сега наистина е идеално време за стартиране.Успех на всички момичета!Аз ходих днес на профилактичен преглед,следя се два пъти годишно.Нямаше никой с изключение на едно бременно момиче.Доста спокойно беше.Прегледа ме д-р Александров младши.Много съм доволна от него.Зимата е супер.Моят успешен опит беше преди години януари месец в най-лютата зима.Хубаво е,защото по това време на годината няма много процедури и е по-спокойно.Успех момичета!

# 452
И аз стскам палци да се наредите с бременни тумбачета в темата!
Ох,принцеса, гадна работа с тия пари, не ни стигаше беднотата в България...

Нашата мома расте и хубавее, много ни радва🤗Вече е почти на 10мес, има 4 зъбчета, 10кг и 74см е ❤На 26.11 имаше своя първи имен ден

Казва се Стелиана🤗първите 3 буквички са на доцКисьов, има си и още 3 причини за името, държах и да е на светец, нека я пази,както и всички деца❤
Днес позяпахме лебедите и се поснимахме❤🤗

# 453
Принцеса и аз оставам за януари 🤗. Януари аз имам рожден ден дано да получа най-скъпият си подарък ♥️

# 454
Заформя се ударна групичка за януари 😉

# 455
Успех на всички момичета!
Както се казва, Нова година- нов късмет!! Blush
Аз след седмица съм на първа ФМ, нямам търпение да видя бебчо отново и се моля всичко с него да е добре. В процес на избиране на Пренатест съм, макар почти вече да съм избрала Cells4Good, Basic опцията. Някоя от вас правила ли е теста си при тях?
Хубав ден Nature Sunny

# 456
Успех на всички момичета!Декември си посрещнете празниците,пийнете си и януари с нови сили.
Нарине,аз правих при тях,единствено мога да те посъветвам ако нямаш сметка в Пощенска банка,да преведеш там кеш ,аз отидох в моята банка и така се забавиха с един ден парите.Пет работни дни чаках,по тел ми звъннаха и по мейл ми пратиха резултатите.
Принцеса,хубаво е да имаш здравни осигуровки,но не ти дават кой знае какво за бременност,два ехографа се полагат и два пъти или три кръв и урина и две микробиологии.
Аз мога да се похваля с малка прахосмукачка,демек пълзящо Зори Grinning

# 457
Добро слънчево утро Simple Smile Bobchita да ти е здрава "прахосмукачката" Simple Smile
Те осигуровките така или иначе ще се платят, просто сега не са основен фактор в перото Sad въпроса е само за заповед, после живот и здраве се надявам да се стабилизират нещата.
Пожелавам на започващите едно прекрасно коледно чудо. А на чакащите - ползотворна почивка и успешен старт след това.
Миналата година по Коледа почиваха, предполагам и тази ще е така и за това прехвърлят вече за януари. Но всяко нещо си знае времето и понякога си мисля, че и да бързаме, то просто не зависи от нас. Или поне така се успокоявам Simple Smile
Времето е прекрасно днес и ви пожелавам и настроението да е такова на пук на ограниченията и болестите Simple Smile бъдете здрави.

# 458
Успех на всички момичета!
Както се казва, Нова година- нов късмет!! Blush
Аз след седмица съм на първа ФМ, нямам търпение да видя бебчо отново и се моля всичко с него да е добре. В процес на избиране на Пренатест съм, макар почти вече да съм избрала Cells4Good, Basic опцията. Някоя от вас правила ли е теста си при тях?
Хубав ден Nature Sunny
Аз също правих тест при тях, по съвет на д-р Александров - младши. Тогава поразпитах и се посъветвах и с наблюдаващия ме гинеколог д-р Желязкова и от нея имах добър отзив. Фирмата е коректна, дамата с която контактувах (Кристина Христова) също. Успех и само хубави мисли, всичко ще е наред! Blush

# 459
Bobchita, Semela, благодаря Ви за информацията Simple Smile
Вече имам записан час за кръвна проба при тях.
Mimi_toni, получих личното ти съобщение и направих опит да върна отговор, но ми изписва, че си забранила получаването на лични съобщения. Иначе съм съгласна с предложението ти! Може да погледнеш настройките си, за да пратя по- подробно информация. Нямам фейсбук, преди време затворих профила си Wink.

# 460
Нарине,хайде успех и да кажеш пола после!

# 461
Narine,не мога да променя настройките си или поне незнам от къде(ще съм благодарна на вашата помощ,как да отключа тези съобщения).На коя дата ще ти вземат кръв,ако може да ми пишеш.

# 462
Narine,не мога да променя настройките си или поне незнам от къде(ще съм благодарна на вашата помощ,как да отключа тези съобщения).На коя дата ще ти вземат кръв,ако може да ми пишеш.

Здравей, и аз не съм много наясно с тези настройки.
Моят час е за вторник, 8 декември, 9:15 сутринта.
Напиши ми на лични телефона си, ще ти звънна.

# 463
Пишете и мен за януари

# 464
Нарине,хайде успех и да кажеш пола после!

Ура!!! Всичко с бебчо е наред Simple Smile Всъщност бебчо е Тя Wink Innocent Heart
Това е от мен Wink
Желая на всички ви много щастливи и усмихнати Коледни празници и нека магичното в най- семейния празник превърне желанията на всяка от вас в реалност! И бъдете здрави!

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 13:18 от Narine Abgaryan

Общи условия

Активация на акаунт