Отговори
# 315
Здравейте, момичета!
От покупките имаме доста неща вече, от по-големите ни остава само скрин. Доста неща ни дадоха приятели, вкл. ел. помпа за кърма.
Хавлийки, чаршафи и т.н. все още не сме купували.
От дрехите за бременни имам само панталони, роклите и блузите ми не са за бременни, просто са една идея по-широки.
И аз искам да попитам за препоръки за педиатър в София, в центъра би ми било добре.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 10:52 от Mint.

# 316
В Лидл има хубави дрехи за бременни. Няколко седмици се спирах на дънките им за бременни, но реших че не им е сезона вече. Имам едни от първата бременност и ги направих на къси. От пепко си взех тениски нормални за вкъщи. Не мисля да вземам специално дрехи за бременни.
Ох, момичета, от Събота съм с разстройство 😳 имах и температура. Вчера реших да ям нещо и цяла нощ не съм спала. Утре май ще отида до АГ, човека вече ще ме намрази.

# 317
От ХМ си взех 4 тениски, 2 х 12 лв в комплект и два летни панталона по 16 лв. Само онлайн пазарувам, по магазини в София точно няма да тръгна с тоя вирус, че само това ми липсва хахах. За бременни са и съм доволна, супер удобни. За детето съм взела вче всичко, но ми предстои с лекар да се уговарям за раждане. Реших след 30та седмица, че сега не ми се занимава.

# 318
Jonny, би ли споделила тези летни панталони, които стават за бременни. Поръчах някои от hm, но все ми стягат на корема.

# 319
Те бяха в намалението преди 2-3 седмици и сега ги няма в сайта. Широки тип пижама и с широк ластик. На сайта като отидеш в намаления, графа дрехи за бременни проверявай. Поглеждай, защото те пускат добри намаления като останат малко размери и бройки от даден модел.

# 320
Аз също си поръчах от H&M- сукман, 2 тениски, пижама, дънки и горнище на бански. Отговарят си на размерите и съм много доволна, но и аз ги взех, когато бяха намелени. Иначе поне няколко от роклите и тениските отпреди ми стават. Също за вкъщи си поръчах по- голям размер тениски от Декатлон, че моите малко ми окъсяха 😂

# 321
Аз си нося дрехите от предишната бременност - 3-4 рокли и дънки за бременни (те са от H&M и са супер удобни). Имам и една от Seraphine,  която си я бях взела за изписването. Сега пак си търся елегантна рокля за изписването. Не мисля да инвестирам повече в дрехи за бременни.

И един въпрос от мен - търся хубава рокличка и комплект за изписване на бебчето. Имате ли препоръки?

# 322
И аз съм доволна от дрехите за бременни на Лидл. Имам тениска, 2 потника, 2 чифта къси дънки и 1 дълги, 2 дълги клинчета и 2 сутиена, рокли имам  4-5, които ми стават, защото са от типа разкроени и няма да купувам друго.

Днес бях на преглед и малкото човече си расте Blue Heart Не можем да изберем име още и това е..

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 16:08 от Jаsmin

# 323
Здравейте, в 23 г.с. и 3 дни съм, от няколко дни корема ми е твърд и чувствам една тежест, нямам никакви болки, само дискомфорт, чудя се дали е от нарастващия корем или друго? Звънях на АГ, каза да пия Но-шпа 3х1 и да отида утре да ме види, все пак има ли някоя мама със същите усещания?

# 324
За дрехите за бременни и аз ползвам от предната бременност, а и се оказа, че от нормалните ми имам широки потници, даже 2 клина и някои поли ми стават. Та ще ползвам тях за сега, като стане много едро положението, ще съм си почивка и вкъщи само по нощница ххаха.
Аз се върнах на работа днес, за сега се чувствам добре, някои колеги като ме видят реагират много мило, други малко странно - гледат ме в корема, а нищо не казват Grinning
Моят доктор е напуснал болницата си, та сега съм в чудо на чуденките. Има време до раждането, но ще ми е по-спокойно като си намери ново раб. място. Тази седмица тр да ходя на преглед, да видим бебо, че той вече много сладко си шава в коремчето.  Simple Smile

# 325
Аз съм си харесала една страничка в фб със страхотни комплекти за изписване. Нямам търпение да измислим името и да поръчам комплекчето, но ще изчакам най вероятно края на 8ми месец.

Ето това е страничката https://www.facebook.com/withNiya/

Аз си нося дрехите от предишната бременност - 3-4 рокли и дънки за бременни (те са от H&M и са супер удобни). Имам и една от Seraphine,  която си я бях взела за изписването. Сега пак си търся елегантна рокля за изписването. Не мисля да инвестирам повече в дрехи за бременни.

И един въпрос от мен - търся хубава рокличка и комплект за изписване на бебчето. Имате ли препоръки?

# 326
Николаева12, пиеш ли магнезий?
Жасминче, колебаете се върху няколко или изобщо не можете да измислите?

# 327
  • Terra incognita
Хора, тук няма такова нещо като комплект за изписване 😆 със сина в чудо съм се видяла. Поръчвахме от България, но май беше излишно, защото много от нещата вътре ни бяха в повече и вече ги имахме.

# 328
и аз съм на мнение, че са излишни, отделно че повечето са рядко некачествени :Д . Но всеки си знае от какво има нужда, а и важното е да ви е кеф. То пък да не ражда човек всеки ден :Д

За изписването имам едно боди, ромпър, шапка и одеяло. Не са комплект :Д

# 329
Не, не пия. Аг не ми е изписвал, не съм имала проблеми до сега. В каква доза приемате вие?
Николаева12, пиеш ли магнезий?
Жасминче, колебаете се върху няколко или изобщо не можете да измислите?

Общи условия

Активация на акаунт