Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
........Много ще съм хепи ако върнат Василев, и станат двойка с Кая. А Цвети да зареже Христо. И онзи да остане "на сухо". Но не го вярвам изобщо.   

Няма да ни отърват от "убавецо" , Петърчо , който бил Пепе , е вързан с него .
Аз в началото се дразнех от Кая , защото все беше начумерена и дръпната .  После я дадоха с Алекс и момичето грейна .

# 571
  • Кърджали
Тя актрисата вина няма, ролята и такава. Кая първоначално бе дръпната и тъжна заради майка си, после се запозна с Христо - аха, да грейне и то ... По-добре сама да си бе стояла. Коато беше покрай Алек се видя, че може и да се усмихва, така се надявах да ги съберат, ама грешни сметки...
Не съм гледала в други роли Яна Титова. Иначе като я гледах като се усмихне направо сияе, ама и тук ролята и една тъжна, намръщена. Ако ще остане и в следващия сезон, дано поне са по-милостиви сценаристите и я карат да се усмихва.
Или Кая да си намери друг мъж и да се усмихва по-често, пък Цвети да си седи намръщена. Ама две набурсучени физиономии много ще ми дойдат

# 572
  • София
Спомням си Кая в началото как сваляше Банков, даже му каза, че е влюбена в него.

# 573
Аз Кая я харесвах с Банков, бяха ми интересни и имаше спойка. Между Владо и Неда така и не усетих никаква химия от самото начало.

# 574
  • Другата България
Аз пък всички харесвах с Банков.
Сигурно защото гледах само Банков....
Шегувам се всъщност, но специално Кая не беше за Банков. Според мен, разбира се.

# 575
Аз Кая я харесвах с Банков, бяха ми интересни и имаше спойка. Между Владо и Неда така и не усетих никаква химия от самото начало.
Подкрепям!
Далеч по-добре им се получаваха нещата и без да го карат любовно, макар Кая да се бе насочила към него в началото и даже искаше да си изгуби девствеността с него, а с Христо дето се напъваха толкова, ама хич не им се получаваше.

# 576
.....Далеч по-добре им се получаваха нещата и без да го карат любовно, макар Кая да се бе насочила към него в началото и даже искаше да си изгуби девствеността с него, а с Христо дето се напъваха толкова, ама хич не им се получаваше.

С риск да се повторя , май в сезон 6  Кая и Христо правиха някакъв  измъчен секс , който трябваше да  сефтето за нея . От цялата работа /освен симпатичното дамско бельо/ ми е останал един  тъп лаф на Христо - гася тока Joy

# 577
  • Кърджали
Нещо тази връзка Христо - Кая хич не се получи. Между актьорите ли липсваше просволутата химия, сценаристите ли не знаеха какво да измислят, ама си беше голяма мъка. Все едно не гледаш любовна връзка (дори и в началото) ами отношения след 20 години брак...

# 578
Ами Карамаза не ги умее тия неща. Не може да накара зрителя да му повярва, че желае тази или онази жена. Любовните му сцени не се получават. Много е дървен. Може би наистина се интересува от мъже и му е трудно на човека. Joy

# 579
  • София
Много харесвам Карамазов и направи страхотна роля в Дяволското гърло, където желаеше жена и имаше любов. Тук му е смотан образът.

# 580
  • Кърджали
В "Дяволското гърло" все едно гледах друг Карамазов, вярно. Нищо общо с този. Та май не е само в него вината.

# 581
Само в него е, разбира се. Дяволското гърло отначало не ме плени и го зарезах, но ако един актьор не му допада предлаганата роля - отказва. Това е в моя идеален свят, разбира се, но все пак не е ли това същината?

# 582
Само в него е, разбира се. Дяволското гърло отначало не ме плени и го зарезах, но ако един актьор не му допада предлаганата роля - отказва. Това е в моя идеален свят, разбира се, но все пак не е ли това същината?

В България за съжаление актьорите не могат много да избират . Няма  толкова много продукции . На театър не можеш да отидеш във всеки град .
Участието в един сериал за тях си   осигурен доход  за годината . Затова ми е леко неприятно , че  разни  , които са учили за друго , не си практикуват професията , а отгоре на всичкото получават и по-главни роли  .
Мамата -сценарист /и таткото/ дали плаща нещо на "даровитите" си деца ?

# 583
С колко талантливи момчета съм се запознала преди години по Градина...
За това написах, че в моя идеален свят е така. Може би и в на Йосиф Шамли, може би и в нечии други, които не се продадоха.

# 584
Майката сценарист и таткото продуцент са направили частен проект и могат да поканят когото си искат, ако искат могат да го направят и семеен филм. Не знам защо и с какво са длъжни на когото и да било. Нито ми харесва Пепе, нито имам зор да го гледам, но така са решили, така са направили, тяхно право е.

А Владо колкото и да не му харесва ролята, все може да се напъне. Но за мен не е проблема в ролята, а във взаимодействието с Неда. Просто не се получава, може би и затова безкрайно им отива да играят на ръба на раздялата.

Общи условия

Активация на акаунт