Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Трябваше Огнян Симеонов да играе Фотев, а Чакъров все някой друг можеше. Бинев е много зле пред екрана. Много😩

# 331
Ако не беше Бинев, добре бих си представила Михаил Билалов като Фотев.
Но пък много щяха да му станат злодеите.

# 332
Ако не беше Бинев, добре бих си представила Михаил Билалов като Фотев.
Но пък много щяха да му станат злодеите.
Не е лоша идея, поне може да играе. Ама не са сетили.

# 333
Аз намирам играта на Бинев за чудесна и в никакъв случай не бих казала, че е зле.

За тези от вас, които не са гледали тази сутрин откъса, ето какво ни очаква тази вечер:
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/306228943703667/?epa=SEARCH_BOX

# 334
Момичета, изтървах ви. Чак сега наваксах с епизодите, харесаха ми последните 2.
Фотев си беше ясно, че е жив, последно беше в затвора. Много ми харесва Бинев.
Цвети и Христо ми идват много в повече. Много гадно за Кая, продължава да я лъже и да се държи нагло.
За Тони съжалявам....

# 335
Супер си е Бинев и образа на Фотев му пасва идеално. 🙃

# 336
Майче, благодаря за видеото! Явно пак ще ни е драматично. Възрастният анестезиолог, прекарал инфаркт и бъдещият татко на първа линия. Кръстева и Зорница ще се тревожат. А Христо вместо да рисува сърца, защо не влезе вместо Марио при любимата? Предстои да видим. Вече ми дожаля за Тасев. Никога не съм го харесвала като образ, ама то младостта му я разбиха тотално, откакто се влюби в мутренската жена.

# 337
На мен пък ми намирисва на здравословни проблеми при Зорница по време на бременноста. С тази хидронефроза, първа степен ли беше, му се струва ни подготвят пакет за нови гадости.
    Пуснах си вчера ей така импулсивно сезон 5, за кой ли път . Ами страхотен, все едно други са били сценаристите. И играта на братята, и завръщането на младия Генадиев, и медицинските казуси да много добри.

# 338
   На мен последните епизоди са ми много тягостни. Прекалено мелодраматични ми идват. Превъртах ги. До гуша ми е дошло да се говори само за короната и целия този фарс покрай нея.

# 339
  • София
Да, медицинските казуси в 5-ти бяха много интересни, завързани и много от тях бяха свързани с Тони Ковачев. Стаменова: Замислял ли си се да специализираш невро нещо си? Имаш потенциал” Тук само червеят на Наков беше “уау”. Явно трябва неврохирург в тая болница Joy А както се видя този сезон, и психиатър няма да е излишен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 340
Както върнаха Фотев, така и да върнат и Табаков с бебе Диана Joy
Аз пък преди да започне сезона не знам защо си мислех, че неврохиругията ще я превърнат на психиатрия Joy

# 341
Табаков ще е пипнал Корона, Зорница ще изгуби бебето, Марио ще се самоубие. Хаджихристев и Зорница ще се оженят и ще осиновят бебе Диана. Хепи енд😁

# 342
  • София
А, Хъмбъл, не така Stuck Out Tongue Winking Eye , че Наков може да хване СПИН Joy

# 343
Хъмбъл, пък представяш ли си Табаков да се върне, но да е минал вече от другия бряг на реката и да се вземат с Наков и заедно да си гледат бебе Диана Grinning

# 344
Хъмбълче, нямам време да пиша, но ти ме провокира.Anguished
Нали не искаш целият този ужас???
Тъкмо и да изкажа одобрението си от последните 3 епизода. От 5-ти сезон все мрънкам, но сега съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт