Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Като цяло не казаха нещо интересно Милошев и Апостолова. Работят по 10 сезон. Дадоха малко кадри от днешния епизод. Марио и Цонев ще лекуват Кари и Цвети. Кръстева нещо е притеснена. Марио казва на Зорница да се пази, защото не може да загуби и тях. Тасев и Фотев са като газела и лъв играещ си с нея. Останлото го видяхме в промото.

# 316
Хареса ми развръзката на историята с Марио и Зорница. Радвам се, че не проточиха тази драма дълго време. За разлика от други сезони, сега Зорница изглежда изцяло отдадена на Марио, сигурна в чувствата и отношението си към него.

Хич не ме въодушеви появата на Фотев. Много дразнещ персонаж, никога не съм го харесвала. Както някой спомена, Бинев театралничи и предпочитам да го срещам по дублажи, отколкото в ролята му в ОЖ. Направо като изкопан динозавър ми се стори снощи появата му. Бях го забравила, той успешно изчезна от сюжета, не разбирам кое налага отново да го изравят. Не можаха ли някой нов и по-интригуващ персонаж да вкарат?

Христо и Цвети са абсолютна досада. От нея лъха на умряла скумрия, той има вид на отегчен от живота със склонност към напълняване. С две думи - никакъв живец там. Скучна история.

# 317
  • София
Аз не знам Кая какво се мотае, та не приключи рязко отношенията с този мръхльо. Сцената със "социалното дистанциране" за мен е напълно достатъчно основание. Че и на Цвети звъни, притеснена, как сте, къде ходите. Това последното явно беше прелюдия към заразяването им, но Кая излиза добронамерена до глупост вече.

Мазов ме разсмя, радвам се на включванията му. Grin

5тата г.с. и мен ме впечатли. Хората на този етап тепърва разбират, че са бременни, тука Зорница преживява събитието поне от 2-3 седмици. Rolling Eyes

# 318
Кая се опитва да ги следи дали става нещо между тях и да си внушава и успокоява, че оня смотаняк само помага на Цвета.
Да ги разкарат Христо, флегмата и децата вече, че стана много грозно и досадно с тях. Не са приятни за гледане.

# 319
Аз мисля, че е възможно Фотев да е притиснал с нещо Методиев, след като е разбрал, че е свързан с болницата, а не да партньори по взаимно съгласие и той първоначално да си е бил с чисти подбуди за фондацията и финансирането.

А може и наистина да е обърнал монетата, знаем, че като става дума за мнго пари и интереси, принципите са променливи.

Мен не ме дразни, че върнаха Фотев. По-добре той, отколкото наследниците и техните сателити.

# 320
Точно на финала нещо не стигам да изгледам нормално епизод . Чета ви и мнението на повечето от вас съвпада с моето .
За мен Тони беше излишна жертва , само и само да има причина да се приемат онези аспиратори с тежки условия .
Това с Фотев напълно отразява в по-голямата си част "дарителската" кампания на някои мутри . Аз продължавам да се отвращавам от прекланянето пред едно доста едро същество , което така си мисли ,че си купува индулгенция .  Завръщането на Фотев ми е  много нехигиенично . Това дърпане на конците от затвора е отвратително .Една друга велика "сценаристка" така все пише за мутри и отровното им съществуване . Дано поне тук да успеят да го натикат там , където му е мястото .
Карамазов нещо хич не можа да ме очарова в този сериал , а след комплиментите  от доста зрители , очаквах да го харесам поне малко . Даже не става въпрос за мухльото , който трябва да играе - то е едно нежно мрънкане , кокорене и т.н.
За другия сезон си пожелавам  да развият повече образа на Кая , като го разкара този "хубав мъж" и да я виждаме усмихната и  с повече живец . Иска ми се да дават и повече истории с Пенев . Получават му се интересно нещата .
Ако любимите ми Марио и Зорница  са на преден план , има опасност около тях да се завихрят нови гадории , защото според тези сценаристи  това е движещо и интересно . Артистите се справят чудесно , но ще ми е  тъжно за героите .

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 13:55 от Ели-ТАЛ

# 321
Снимка от Диана: 

# 322
  • София
Радвам се за Чудото, но това значи ли, че тя ще е в майчинство и ще се вясва от дъжд на вятър? Тогава Гринчи би могъл да отбележи по-голямо присъствие, или как там се беше изразил Буков. Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 14:51 от лято!

# 323
  • София
По скоро ще е с корем и този екип няма да и става Simple Smile Ще го сменят с друг.

# 324
Ааа, Лято, чакай, докато стигнем до майчинството, съмняваш ли се, че ще ни изпилят нервите? Grinning Толкова чакано бебе, над което треперят и майка му, и татко му, има да гледаме цял сезон как я присвива корема, Марио я преследва да не прекалява с операционната и т.н. Grinning Но генерално смятам, че една от причините Хаджихристев да влезе в сериала като уролог, освен всичко друго, е и за да има кой да поеме отделението, когато тя излезе в майчинство.

# 325
Признавам си, че не изчетох цялата тема.
Но, стана ли ясно графитите с думата "Лъжец" кой ги пише? След снощните изпълнение на Ристю, имам едно подозрение, че Кая отдавна го е надушила как я мята на върбата и тя ги пише в пристъп на ревност и безсилие.
Много ме дразни героят на Крамазов, много. От доблестен, добър и честен човек го превърнаха в истински мишок, само и само да става сеира. И да, сцената с натискането с Цвети беше нелепа.

Пеци и той стана голяма клюкарка. Да не им е скучно на Врабчо и Пената.
Не ми се щеше да връщат Фотев, но пък Бинев ми допада доста.

# 326
Alba Rosa, Марио ги пишеше  сам за себе си, както стана ясно накрая. Малко беше поизперкал тогава Grinning

# 327
И аз така го разбирам, следващия сезон ще е с корем.
А след като роди, вече зависи дали Диана ще продължи да снима или не. Като гледам, няма много такива, които се появяват от дъжд на вятър. Или си снимат редовно, или приключват и евентуално снимат единични сцени при необходимост.
Та ще видим какво ще я правят Зорница, нищо чудно и тя като Мазови, дълго чакано и изстрадано бебе да го тресне на гледачка на втория месец.

# 328
  • София
Сигурно сте прави Simple Smile, просто и аз съм била бременна с екип - е, не толкова елегантен като нейния - и се побирах до девети месец в него. Учудих се дали ще скочат направо на раждането, но надали ще изпуснат толкова възможности за драма, цяла бременност. Grin

Историите с Фотев не са ми приятни.

# 329
Ще я видим бременна като начало към края на 4-я или началото на 5-я месец и тъкмо към финала да роди. И колкото тя повече напредва с бременността, толкова Гринчи ще я замества повече в операционната.

Общи условия

Активация на акаунт