Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 656
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Пенев ми е любимец от ден първи, дори и когато се излага, а не само да ръси смехории. Просто актьорът ми е много естествен, ролята сякаш за него е писана.

+1.

# 301
  • София
за компютър

Епизод: 42
Откраднат живот - С09Е42
 21.05.2020

ЗА МОБИЛНИ __

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей

Скрит текст:
               Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 302
Пенев ми е любимец от ден първи, дори и когато се излага, а не само да ръси смехории. Просто актьорът ми е много естествен, ролята сякаш за него е писана.
Абсолютно! Врабчев и той така.

# 303
Цял сезон набутват децата,досадно е.Толкова ли няма какво да измислят?Ние минахме през първите дни на ИП,много въпроси и страхове.И още продължаваме,не се знае докога.Сега те копират всичко и е още по-досадно.
Зорница само ми харесва.Писна ми от драмите на другите.

# 304
  • София
Ще е нереално ако Цвети развие толкова бързи симптоми. Че той и грипа дори ще е завиди за бързината... тц тц

# 305
Те вирусите в сериала се движат по други правила. Времево-пространственият континиум е различен - за справка децата на Захариеви и Мазови Thinking

# 306
Тези хора нямат ли консултанти?
Зорница била в пета гестационна седмица!?! Установяването на бременността става в пета седмица. Зорница направи два теста и каза на Марио. После се караха, бяха в ада и се сдобриха. Той разбра, че брат му е починал преди ден. Тя отива при Доц. Захариев и той и казва, че Тони е починал преди 5 дена. Тя пък горката още си седи в пета седмица. Май ще кара слонска бременност, като Ванчето. Да не говорим, че бременност може да се види на ехограф 10 дена след закъснението, т.е в края ня шеста седмица. То щом това бебе и уролога го видя, ще да е пораснало поне на 7-8 седмици.
Другият казус, който ми избоде очите беше фациалиса на Романова. Моя приятелка със същата диагноза лежа над месец в болница. Киборга обаче работи неуморно.

# 307
Това е сериал все пак. Не чакайте нещо да изглежда истинско. Емоциите на Велислав са много истински иначе, играе от сърце и душа този човек. Удоволствие е да го гледам!

# 308
  • София
То е сериал, но трябва да има някаква връзка с реалността.
Или е важно да има само кръв и сополи, радост и тъга, пък за останалото ние сме невежи и не разбираме.
Да беее
Както и да е, то е ясно, че нищо няма да се промени.

# 309
Мутафов наистина много добре си пасва с ролята на Пенев, баш за него все едно е писана 😁
Шегите му се получават, обаче като характер имаше доста кофти моменти предните сезони.

5г.с. и на мен ми направи впечатление, но то една бременност няма да са уцелили до сега времево 😁
може би само на Стилянова, щото Ралица беше бременна и нямаше как да я държат една година с корем 😂😂😂
ама там пък Захариев разбра към четвъртия месец 🤣

# 310
Мисля, че е достатъчно да споменем, че сезонът започна на 14.02 понеже празнуваха, на молбата за отпуск на Огнянова беше 20.03, два-три дни по-късно Марио говореше за сняг през април, а за този месец и половина Зорница направи поне три теста за бременност Joy
Времето не им е силната страна, в случая не разбирам какво налага ше да е 5та седмица, а не 8ма примерно, но пък им прощавам всичко това, защото обичам историите, които разказват.

Христо е страшен мухъл и се опитвам да се сетя как от бунтарски настроеният набеден санитар, влюбен в Кая, опитващ се да достигне до нея и правещ си шеги се превърна в такъв досаден мухляв чичо, който дори една връзка не може да прекрати с достойнство. Не знам дали е замислен като положителен герой, ама ми е от най-неприятните в момента. От все сърце се моля да скъсват тия двамата и за Кая да има някаква по-читава любов.

Аз за разлика от повечето никак не се кефя, че Фотев се е върнал, единствено ми е интересно, че наративът е, че тоя тип престъпници и от затвора пак си остават с позиции и сила.

Петър и Поли са ми страшно симпатични заедно.
А вчерашния епизод показа нагледно защото Тони, а не Биляна трябваше да умре. Марио просто страда много красиво Grinning Тяхната история със Зорница я затвориха прекрасно, набра скорост, ескалира, стигна кулминацията и сега нещата се успокоиха и им дадоха техния миг щастие.

# 311
  • Разпиляна във въображението
Фотев ми е изцяло безинтересен. Дразня се как го намъкнаха. Като кръпка е, взет и сложен, за да ни изненадат. Няма логика точно Методиев да го вкара в сюжета. Принизяват случилото се в миналия сезон - за съпругата му, за това, което направи в нейна памет и каквото вършеше досега. Сега е просто един мошеник, който се опитва да набута болницата в ръцете на друг мошеник, виновен за толкова болка и страдание.

# 312
Сценаристите дали си четат това, което са написали в началото?
Защото преди началото на сезона казаха, че в този сезон няма да има външен враг, а сега се оказа, че е имало през цялото време с образа на Методиев Close

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 09:17 от Анонимен

# 313
Нали се наложи да пренапишат сценария заради корона вируса, явно не са могли да спазят напълно първоначалната идея.

# 314
Сценаристите дали си четат това, което са написали в началото?
Защото преди началото на сезона казаха, че в този сезон няма да има външен враг, а сега се оказа, че е имало првз цялото време с образа на Методиев Close
Те понякога не помнят какво са писали преди три епизода, ти за началото на сезона говориш Simple Smile И преди се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт