Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
На есен с песен.
Има какво да разкажат.

# 391
Не разбрах - Кари почина ли?
Hе. Cигурно ще я излекуват с хлорохин. Той дава ли се на деца, впрочем?

# 392
Карамазов с това сърце на прозореца щях да повърна от мазня.

# 393
  • София
Предвид канселираните 9 епизода (това май бе 43 епизод, а трябваше да са 52) все пак спретнаха някакъв финал и с добра игра между другото, макар и да стои някак си недовършен, но това е масов проблем и с топ американски шоута заради коронавируса, така че да не търсим прекалено много кусури баш в тази насока. Визирам и себе си.
На мен ми е любопитно дали в началото на следващия сезон това ще е основната тема. Би трябвало, но не знам как ще го измислят. Ако вируса все още върлува (твърде вероятно), то пак ще се пази дистанция и ще е опасно за актьорите и от това ще страда и сценария и играта. А и не знаем кога ще започнат да снимат.

В предстоящия финал на Ню Амстердам например следващия вторник ще акцентират върху вируса и как той ще се разпространи в най-голямата болница в Ню Йорк и това ще стане от лекар. Идеята е в следващия 3 сезон това да им е основната тема. Щели са да го направят още този сезон, но от NBC са им забранили, защото щяло да се отрази зле психологически на американския зрител предвид критичната ситуация и без това в Ню Йорк и Ню Джърси през Април и Май, но в следващия сезон имат зелена светлина да правят всичко каквото им хрумне покрай вируса, а там показват всичко. И хубавото и грозното.

# 394
Някак си много време се отдели на обясненията на Фотев без да става нищо друго и набързо пуснаха Кари и Цвети да са болни. По-скоро като обикновен епизод, а не финален. Иначе си оставиха вратички при всички истории.
Като цяло добър сезон със своите добри и лоши епизоди, но заради последните десетина им прощавам слабите!

# 395
Определено финалът не беше уауууу, имаше добри идеи с писмата към лекарите(които се изгубиха след смешките на Рачков) и ръкопляскането в края!!!!
Но им се загуби балансът.
Претупаха Кари и майка й.
Отвориха си доста вратички за следващия сезон. Дано имат добро време за снимане.

Като цяло за мен беше добър сезон, имаше страхотни епизоди, фаворитът ми е ФОКУСЪТ!!!!!

# 396
И изобщо сцената между Христо и Цвети беше много безумна. Кая стои отстрани и Цвети си блещи "нашата нощ". Кой нарича "нашата нощ" двуминутно целуване, а и от малко срам от Кая беще редно да спести тези художествени краски. В истинския живот никой не би постъпил така. И още - детето ти е болно, има епидемия и ти отиваш на църква да се молиш Бог да те избави от влюбването. Не, не мога да повярвам, че беше нужно да го правят чак пък толкова сапунджийско и тъпо...

# 397
За каква нощ говори Цвети с Христо, че чак и плакала после? Нещо стана ли между тях?

# 398
Тръгнаха да правят секс, но Христо го викнаха по спешност и само се поцелуваха и понатискаха.
Не се взирайте толкова. То и коремен хирург няма да седне да лекува корона вирус, а още по-малко реаниматор, когато не е в състояние да умира, ама нищо, това е приказка Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 22:26 от Mosquita

# 399
Пешко е невинен, малка им е разликата 😂😂😂

Фотев иска Тасев и Цонев да си променят показанията за онзи случай, в който беше окупирал кабинета в болницата и застреля човек, не помня вече кой.
Верно ли не помниш?
Темелков.

# 400
Един добър финален епизод. На мен много ми хареса паралела между сцените в затвора с думите на Фотев и ситуациите, с които се сблъскваше Тасев в болницата. Също огромно браво за финала с благодарността към истинските лекари - беше затрогващо! Както и писмата.
Това, че Джулия била сестра на Фотев не го очаквах. Явно в сериала няма жълти вестници да се информират за родата на Фотев. Те и Ина не разпознаваха като жена му в началото. А и Делян Пеевски го няма да дари хлорохин и тестове, та да спести на Тасев тази дилема.
Убедена съм, че Марио и Цонев ще спасят Кари. Всеки има и личен мотив. Марио ще се бори, както би искал да се бори за Тони. Цонев вижда внучка си в нея.
Цвети ходила на църква да си изповядва греховната любов. Сериозно ли? Grinning А и май се оказа, че не само любовта на Тасев, ами и тази на Христо убива.
Цонев и Кръстева са много хубава двойка. В този сезон само между тях и между Марио и Зорница видяхме истинска връзка с любов и подкрепа.
Това с бившата на Пенев ми дойде в повече. Хем ми е приятен да го гледам, хем поредния любовен триъгълник около него, не го искам. А Жекова като говореше за неосъществената любов на Кети по време на карантина, Христо как преглъщаше. Joy

# 401
Тръгнаха да правят секс, но Христина о го викнаха по спешност и само се поцелуваха и понатискаха.
Не се взирайте толкова. То и коремен хирург няма да седне да лекува корона вирус, а още по-малко реаниматор, когато не е в състояние да умира, ама нищо, това е приказка Simple Smile

Не мога, вадят ми очите тези тъпотии. Голям екип, хубави актьори, скъпа продукция и накрая стои наивно и смотано. Яд ме е.

# 402
  • Кърджали
Появата на Рачков беше абсурдна. Съжалявам, ама да това правене на маймуна пред камера (не че не е в негов стил) не ми допадна, не ми беше смешно.
Цвети с това "нашата вечер".... То па голямата вечер дето са имали... Кая ако и сега му прости на Христо... Той заслужава да по остане сам дълго време, за да осмисли какво му липсва за да се държи като мъж.
Не знаммда се ядосвам ли на Тасев че прие шантажа на Фотев. Но. Не знам дали ако аз бях на негово място...
Харесаха ми идеята с писмата, както и финалната сцена.
Дадоха насоки за следващия сезон. Вирус, бебе, Фотев, любовни триъгълници, защо не и многоъгълници.

# 403
Тая Цвети все едно мъж нивгиш не в е пипал и се вкопчила в Христо.

# 404
Е как ми се щеше Кайка да му отвърти един задвратник на бай Ристе със свалените гаще.

Общи условия

Активация на акаунт