Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На фона на силните епизоди от тази седмица финалът беше слабичък, но като цяло ми хареса замисъла. А и обичам такива отворени финал, когато знам, че предстои нов сезон.

Много хубав сезон, макар и с някои изключения аз съм доволна.
И огромно браво на екипа, За това, че не спряха снимки, а са работили цял месец в условията на ИП и пандемия.

# 406
Цвета и Христо са ми най-неприятната двойка. По какъв долен начин се "влюбиха", ей! А за Кая нямам думи, толкова го чака този неблагодарник и толкова неща преглътна. Изобщо не си е заслужавало!

# 407
Наков, ако не го ползват за декор, го ползват за параван. Поне му каза, че е хубав 😁

# 408
  • София
Тая Цвети все едно мъж нивгиш не в е пипал и се вкопчила в Христо.
То пък един мъж Joy
Короната на Цвети и Кари ми е ту мъч. Пипнала е в църква! Ще ги анатемосат - те хората на Великден от една лъжичка се причестяват а, пък не се натръшкаха... Кая, Кая, вземи се в ръце и го основи тоз мухльо Confused

Писмата бяха много хубав завършек.
Дано сега изпипат по-добре сценария за следващия сезон. И да внимават с баланса.

Наков, ако не го ползват за декор, го ползват за параван. Поне му каза, че е хубав 😁
Joy Все при него се крият Joy

# 409
Пешко е невинен, малка им е разликата 😂😂😂

Фотев иска Тасев и Цонев да си променят показанията за онзи случай, в който беше окупирал кабинета в болницата и застреля човек, не помня вече кой.
Верно ли не помниш?
Темелков.

Лелеее вярно!
Наистина го бях забравила.

# 410
Кръстева не се притесни, че заведе пациентите при Наков, ама като се сети за нейния, и взе да губи мрежа. 🤣

# 411
А Тасев как си мислеше, че София била втората любима на Фотев! Joy

# 412
  • ENGLAND
Всичко сте казали, много добър финал. Рачков ми дойде в повече. Надявам се другия сезон да не го превърнат пак във войната на Фотев срещу болницата, вече му знаем номерата, просто няма нужда пак да превръщат сериала в мафиотски, харесва ми Бинев, но Фотев трябва да пъде погребан завинаги, стига ни толкова.
И се надявам да намерят някой готин доктор на Кая, достатъчно го търпя Христето.

# 413
Науме, що и ти не стана актьор, днес ми напомняше на баща му на моменти 🙂

# 414
Науме, що и ти не стана актьор, днес ми напомняше на баща му на моменти 🙂
Вярно е, че взимат дървета в НАТФИЗ, ама тоя е прекалено голямо дърво 🤣

# 415
Наумчо е кифльо, модел-инстаграмър-влогър-актьор. Глезанчо. Прави си каквото си иска.

# 416
  • София
Ми не ми хареса финалът. Слабичко и изсмукано. Как пък никой не знае за сестрата на Фотев. И ако Тасев се съгласи, да си промени показанията, каква е гаранцията, че и професорът ще го направи. Цветка кога се зарази, кога и на Кари го предаде. И баш в църквата и се случи. А Христо е толкова жалък. Дано на есен започнат начисто, че сега с тази корона и непознаване на случващото се, прекалиха с този драматизъм и мрачни прогнози.

# 417
Корона-кретенизмът яко е обладал екипа, епизода, Ковачев и останалите. Пенев като толкова го бива с картите, да пали към Дубай, че таки, вабо и дп10 си търсят четвърти играч и да спрат да ни занимават с акциите на леефски. Не разбрах какви са тези графити, но щом са червени, значи са свързани с цска Simple Smile Банков дали няма да цъфне напук на карантината да оправи работата Simple Smile Огнянова е време вече да си ходи. Хубаво опушиха линейката, ама що не казаха на Йосиф да дезинфекцира след това Simple Smile Това бебе що го подмятат като бройлер? Важното е че проработи!

Айде и тук продуктово дарение и после пада самолета Simple Smile Ще ги призная само ако и дп10 се включи с дарение Simple Smile Лафката що работи при положение, че предишните епизоди беше в карантинен режим Simple Smile И Тони си замина задочно ... А у нас щабо не помня да каза за починали българи в чужбината ... През последните години приятели и познати, които се сдобиха с деца, загубиха възрастни близки покрай раждането. Демек нормални житейски неща - един си заминава, друг идва на негово място ...

Корона-кеск, ама друг път ... Ристю-маринкин ... Магда пауър, след което май тотално изтрещя Simple Smile Кръстева и Мазов добре го казаха. Ха Методиев човек на Ветоф ли се оказа Simple Smile Ей голям паяк излезе тази гад Simple Smile

От вчера до днес са минали 10 дни, "силно" начало Simple Smile Ветоф имал сестра Simple Smile Храчков беше по-поносим този път. Методиев почна шантажа Simple Smile С писмата беше готино! Жената на Пенев, а аз си мислех, че е човек на Ветоф/Методиев Simple Smile Стаменова га си дойде от Ирландия да участва в масовката и еФтиН беше там Simple Smile

И ся ко, да "викаме ура" или да "бройкаме до 12", че тази кретения свърши Simple Smile За съжаление ще има юбилеен сезон. Явно еФтиН се е докопал до 3 годишната неустойка по онази паметна записка, демек едни 60 милиона без ДДС (на бас, че ще има извънредно отзапориране на запорираните сметки за нуждите на това плащане). Домуса като верен на вожда ще Фърля пари от жипката за пропагандни и манипулативни сериали

# 418
Корона-кретенизмът яко е обладал екипа, епизода, Ковачев и останалите. Пенев като толкова го бива с картите, да пали към Дубай, че таки, вабо и дп10 си търсят четвърти играч и да спрат да ни занимават с акциите на леефски. Не разбрах какви са тези графити, но щом са червени, значи са свързани с цска Simple Smile Банков дали няма да цъфне напук на карантината да оправи работата Simple Smile Огнянова е време вече да си ходи. Хубаво опушиха линейката, ама що не казаха на Йосиф да дезинфекцира след това Simple Smile Това бебе що го подмятат като бройлер? Важното е че проработи!

Айде и тук продуктово дарение и после пада самолета Simple Smile Ще ги призная само ако и дп10 се включи с дарение Simple Smile Лафката що работи при положение, че предишните епизоди беше в карантинен режим Simple Smile И Тони си замина задочно ... А у нас щабо не помня да каза за починали българи в чужбината ... През последните години приятели и познати, които се сдобиха с деца, загубиха възрастни близки покрай раждането. Демек нормални житейски неща - един си заминава, друг идва на негово място ...

Корона-кеск, ама друг път ... Ристю-маринкин ... Магда пауър, след което май тотално изтрещя Simple Smile Кръстева и Мазов добре го казаха. Ха Методиев човек на Ветоф ли се оказа Simple Smile Ей голям паяк излезе тази гад Simple Smile

От вчера до днес са минали 10 дни, "силно" начало Simple Smile Ветоф имал сестра Simple Smile Храчков беше по-поносим този път. Методиев почна шантажа Simple Smile С писмата беше готино! Жената на Пенев, а аз си мислех, че е човек на Ветоф/Методиев Simple Smile Стаменова га си дойде от Ирландия да участва в масовката и еФтиН беше там Simple Smile

И ся ко, да "викаме ура" или да "бройкаме до 12", че тази кретения свърши Simple Smile За съжаление ще има юбилеен сезон. Явно еФтиН се е докопал до 3 годишната неустойка по онази паметна записка, демек едни 60 милиона без ДДС (на бас, че ще има извънредно отзапориране на запорираните сметки за нуждите на това плащане). Домуса като верен на вожда ще Фърля пари от жипката за пропагандни и манипулативни сериали
Нищо не каза за Наков тоя път. 😁

# 419
  • София

Епизод: 43  
Откраднат живот - С09Е43        
          22.05.2020

ЗА МОБИЛНИ __

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей

Скрит текст:
               Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Общи условия

Активация на акаунт