Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Има нещо вярно.И Вергов с Теодора накрая сцените изобщо не им се получаваха,бяха ми доста неубедителни.А могат да играят-и тримата.Явно нещо се разпускат при Милошев Simple Smile

# 601
Владо в театъра страшно много го харесвам, истинско удоволствие е да го гледам.
На кино, ами не е моят човек. Нито в Откраднат живот, нито в Дяволското гърло. Двете обаче са различни дисциплини и това, че си чудесен в едната, не те прави автоматично приятен за гледане и в другата.

# 602
  • София
Любовта на Викитата беше пълен цирк. Трябваше Теодора да изиграе Ева, да се оправи и в началото на 7-ми сезон / след лековитата кихавица/ да си заминат за Германия Joy

# 603
Или просто не трябваше Теодора изобщо да влиза. Ани си беше супер като Ева.

# 604
Е как така не трябваше да влиза. Всеки трябва да се пробва в суперуспешната сапунка. Това е като задължително условие.

# 605
През следващите години ще имат възможност всички желаещи артисти да се пробват в този сериал. Интересно ми е обаче кога Наум ще спре да се прави на артист и ще си спомни че е доктор.

# 606
Наумчо не е никакъв доктор. Всичко е шоу при него. Не вярвам някой да му се довери като пациент. Той нали беше пуснал книга. Така ще си ги върти той нещата "мулти-талант" - клипчета в ютуб, сериалчета, книги, фитнес и инфлуенсърство, докато може. Като поостарее малко ще се хване с нещо друго леко и така. Оправя се той.

# 607
В последните няколко дни писахме повече за Кая и Христо, отколкото за последните два сезона Joy

Охх, Минт, не ми напоняй за Викитата заедно, че ми става лошо, идваше ми да цапардосам с нещо много тежко Банков тогава Joy

# 608
  • Ню Йорк
Толкова избяга сюжета от първоначалния замисъл, че вече е все едно какво ще напишат сценаристите. Много отдавна сценария се пише не по сюжета, а се наглася по актьорите.

# 609
  • София
Аз пък се чудя колко силно щеше да се мрънка, ако в продължение на 9 сезона ни разказваха само за разменените бебета и въртяха едни и същи герои.
На мен Викитата ми харесваха, но Духовникова ми е мноооого на сърце. Банков в 6 сезон имаше малко общо с този от 4, и този нов Банков някак намери покой с Виктория, върна му се желанието за живот и ми бяха равностойни като партньори. Мисля, че щяха да имат интересна история, особено на фона на финала от 6 сезон за Марио и Зорница. Но...., не стана 😂😂😂

# 610
Много съм съгласна с казаното по отношение и на децата и на Наум. Само с разликата, че съм сигурна, че ще си намери пациентки, на които да слага силикон след време. Умее я рекламата определено.
Много е тъжно да не се дава път на талантливи хора, за да има за нашите. Преди няколко дни прочетох, че Димитър Захариев работел в бар, за да се издържа, но заради извънредното положение останал без работа и трудно се справял. А същото разказваше и Ирина Митева преди време. Ирина се доказа като стойностна актриса много пъти в сериала, но участието и не беше дълго. Димитър Захариев на мен също много ми хареса как се справи и можеше да се разгърне повече ако го бяха задържали. Особено пък ако го сложат в централна роля 5-6 сезона. Иска ми се да ги видя и двамата в нови телевизионни продукции. Да видим сега какво ще стане с Филип Буков.

# 611
Охх, много ми харесва Филип. Heart Eyes Дано се задържи в сериала. Последвах го и в инста. Сладко момче. Joy

# 612
Не разбирам, защо нападате Наум, като лекар. Момчето е кандидатствало, влязло и завършило. Предстои му да специализира и усвоява умения.  Не съм възхитена от избраната от него специалност, но той си знае. Предполагам продължава да играе в сериала за пари. Лекарската професия е тежка, а финансовите резултати идват след немалко години. Всеки сам си носи кръста.

# 613
Ами той Наумчо не става за тежка и отговорна работа. Дай му фитнес, ютуб и инстаграм и това му стига да каже, че си има работа.

# 614
Монца, аз лично не нападам Наум, а "системата", в която той се явява един пример. А иначе щом успява да съчетава една тежка и времеотнемаща професия като медицината със снимането на сериал и много други задачи, поздравления. Аз не бих се справила.

Общи условия

Активация на акаунт