Как реагирате, когато мъжете ви излизат без вас?

• 6 650
  • 104
  •   1
Отговори
# 45
Нямам нищо против като излиза и не мисля, че по този начин ме пренебрегва, аз също излизам понякога без него

Peace

# 46
  • ВАРНА , Владисливово
В момента е на почивка сам с детето. Никога не съм го спирала. Напротив искам да излиза с приятели по мъжки , ама неще - се до полата ми. Какъв зор беше сега , докато го убедя да замине без мен с още един татко .  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 47
Не смее да ми дава такъв пример, за да нямам повод и аз да го правя. хахаха

# 48
Моят излиза доста често по мъжки,но това не ме притеснява!Всеки си има интереси,а моите определено не са кръчмите.Така че човека си задоволява потребностите,но да си призная че понякога се дразня.... Sick

# 49
Ами като се замисля за осем години да е излизал 3-4 пъти сам. Нито аз нито той проявява желание да го прави. За сега това ме удовлетворява.

# 50
Да излиза, да излиза, иначе аз не мога да се погледна от него. За тая една година, в моментите,в които сме били заедно и е искал да излезе с неговите приятели - винаги пита дали и аз искам да ида. Аз обикновено нямам грам желание и така понякога си ходи сам, но понякога много настоява и се примирявам да изляза с тях. Но предпочитам той да си излиза сам, че да мога и аз да излизам сама, ако ми се прииска. Sunglasses

# 51
Ей,как искам и моя да излиза без мен.Обаче не ще и тва е.

# 52
  • София/Осло
Мога да кажа само, че преди реагирах на това по един начин, а сега по друг   Mr. Green! Определено не сме от типа , вечно заедно навсякъде .
Не мога да кажа че излиза често сам , но когато го направи, определено е качествено  Mr. Green
Преди побеснявах , сърдех се , изпадах в крайности ......Сега напротив, приемам го спокойно и чакам да дойде следващият ден, когато е моят ред да изляза Grinning.  Въпреки всичко, предпочитам ако ходим някъде да сме двамата  Heart Eyes!
Ето това е и моя случай.
Ама да си призная преди по- често излизаше/не че и аз не го правех Mr. Green/, напоследък обаче нещо много се обичаме и сме все заедно newsm78

# 53
  • София
Нямам против да излиза сам. Аз също излизам без него. Случвало се е и за няколко дни да замина (когато не съвпадат отпуските или свободните  ни дни). Това, че всеки от нас може да си прекара добре и отделно един от друг, не означава, че не искаме да сме заедно Heart Eyes. Просто отчитаме- и аз и той - обстоятелствата, желанията и потребностите ни в този момент.Ето, тази година, той все още не е излизал отпуска, а аз няколко пъти ходих с бебка и приятели на почивка за по няколко дни. Не мога да си представя, ако той иска да отиде някъде, по какви причини да искам да го спра newsm78. Много е важен начина, по който се гледат нещата. При нас е така. Но да бъда искренна, за годините, в които се познаваме, сме минали през различни етапи относно такива въпроси Mr. Green.

# 54
Навсякъде сме заедно - харесва ни  Peace Simple Smile

# 55
Понякога излиза сам с колеги и понеже са само мъжка компания не съм с него.Разбира се,когато аз излизам сама с колежки- не ме спира.
Доверието е много важно. Heart Eyes

# 56
Радвам се, когато излиза. И без това го прави един, два пъти годишно  Rolling Eyes

# 57
  • При хората, които обичам
Понякога излиза сам  - на кафе с приятели. И снощи беше с тях. Не ми пречи, не ме притеснява - имаме нужда да подишаме отделно... За нищо на света не бих излязла в снощната жега - той да си троши главата Joy

# 58
Излиза сам поне веднъж в месеца да се види с приятели,да гледа ма4,аз също излизам с приятели .Не ни пре4и-все пак всеки има нужда от ли4но пространство. Wink

# 59
  • ул. "Мечтание"
Да излиза, да излиза, иначе аз не мога да се погледна от него. За тая една година, в моментите,в които сме били заедно и е искал да излезе с неговите приятели - винаги пита дали и аз искам да ида. Аз обикновено нямам грам желание и така понякога си ходи сам, но понякога много настоява и се примирявам да изляза с тях. Но предпочитам той да си излиза сам, че да мога и аз да излизам сама, ако ми се прииска. Sunglasses

Ах, Винка, Винка! Сладури сте ми вие с мъжлето ти!
Ама ние с моя бъдещ не можем си се нарадваме, нали не знаем кога пак ще се видим. За един месец само три-четири пъти е излизал някъде сам, като само веднъж беше с приятели и то за малко. Май ще трябва да преборя пристрастеността си към него и да го карам да излиза и без мен като сме заедно, та и двамата да подишаме малко собствен въздух и да си позалипсваме по мъничко повече... Peace

Общи условия

Активация на акаунт