Магазини Pepco 2

• 60 941
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Днес взех последните 2 комплекта в Русе.
Само аз ли видях реклама за -30% на летни дрехи, публикувана във форума вчера? Изскачаше ми като реклама. Питах днес. Обмисляли го още дали да има такова намаление..  ?
Ти ли ги изкупи? В 18 часа нямаше ни един Smile
Обаче бурканите с кранче много ми харесаха. Не им видях цената, че тийнейджъра се беше оттегчил и бързаше да си ходим. Другия път като ида ще ги огледам по-обстойно и може да си купя.
А иначе сега купих розовия потник, който бях харесала преди за малката тийнейджърка. Бяха заредили различни размери.
Скрит текст:

Не съм видяла реклама, но и днес не съм влизала във форума. Имам в магазина една съученичка и мога да я питам, но няма да ходя в близките 3-4 дни до мола.

# 121
Аз, аз Wink
Добре, че казахте, че търсех тъкмо за болницата. В Джъмбо са на двойна цена. Много хубаво са заредили летни дрешки.

# 122
# 123
# 124
Здравейте,

Намалението от -30% на дрехи и обувки, без бельо е с валидност от 01.06.2020 до 07.06.2020 г., включително.

Поздрави,
Екипът на PEPCO

# 125
Ми така да беше казала продавачката вчера. Какво ми вика " обмисляме го"

# 126
  • София
Да се похваля - намерих подложка за месене Grinning Взех я от Сити центъра, нищо че предния път ми казаха как подложки те били пускани по Великден и сега нямали Rolling Eyes
За себе си  и къщата купих тези
Скрит текст:

По желание да малкия купихме буркан с канела и един интерактивен тигър, за 1ви юни със закъснение. Беше много радостен, на връщане той носи котешката тоалетна да ми помага Simple Smile
На излизане видях, че има и бански, но не се върнах да разгледам.

# 127
Честити  покупки Stuck Out Tongue Winking Eye Бих забърсала и аз една подложка, нищо, че имам вече. А какви са тези буркани с канела, може ли снимка? Blush

# 128
  • София
Буркан с канелка:
Скрит текст:

Плаче за барбекю с много гости Wink

# 129
Днес ходих, видях 2 подложки за месене, същите като показаната и като моята.
Аз вече я изпробвах. Измих я лесно, съхна на простира като простряна хавлия.
Дрехите и обувките са на - 30 %, но честно казано- видях да купуват детски стоки, а не мъжки и дамски. Детските хващат окото, ако имах малко дете, и аз бих грабила, но от мъжкото и дамското няма нещо кой знае какво. Тези спортни панталони, които взех мин. мес., вършат работа на ММ като домашно и работно облекло.

# 130
  • Варна
Не си взех от предното намаление подложка за месене, защото не измислих къде да я съхранявам. Вашите къде ги държите?

# 131
Засега стои завита на руло в найлонова торба, не се побира в шкафовете така,  на 4 сгъната ще стане, макар това да не е желателно.

# 132
  • Русе
Буркан с канелка:
Скрит текст:

Плаче за барбекю с много гости Wink
При нас имаше и други цветове и форми на буркана.
А подложката не е ли силиконова, да се навие на руло и да се прибере в някой шкаф. При нас от великденските неща като отвориха преди 2 седмици имаше само някакви купи, чаши, силиконови формички и общо взето почти нищо.

# 133
  • Варна
Засега стои завита на руло в найлонова торба, не се побира в шкафовете така,  на 4 сгъната ще стане, макар това да не е желателно.

Ама къде стои, щом не е в шкаф?
Grinning

Най-много в шкафа под мивката да седи, нямам друго дълго място.

# 134
Божеее, много съм зле...буркан с канела- аз си представих някакви декоративни бурканчета с пръчки канела вътре (подправката)! Joy  Да, бурканите с канелка са много симпатични. А пише ли от какъв материал са, без бисфенол-А ли са?
Давам идея за съхранение на подложката за месене- навита на руло откъм по-тънката и част и после слагате ластик или, ако имате, някакъв ринг с подходящ размер (детска гривничка примерно или от онези гумените). Повече от 40-50 см едва ли е по-тясната страна... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт