Магазини Pepco 2

• 60 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Децата имат доста тениски от Пепко, купувани са при намалението по време на ИП.
Нито една не се е свила.Явно си нацелила такава партида.

# 166
На синът ми всичи дрехи са му от пепко. Нищо не се е скъсило или стеснило.

# 167
  • Пазарджик
Взех от тениските и клинчета за детето  от новата брошура, но нищо не е свило или скъсило след  пране.

# 168
Много благодаря. Ще взема отново значи

# 169
Аз съм взимала доста мъжко, но то има и процент изкуствени нишки, не се е свило.

# 170
И на мен нищо не ми се е свило.

# 171
Аз до момента основно бебешки дрешки съм взимала, нищо не се е свило.. пера на 40 градуса всичко, нямам сушилня, и апликациите не се напукват, супер са дрешките. Излъгах се да си купя бельо по време на ИП, скъса се на ластиците още първата седмица, повече няма да взимам

# 172
Аз взимам основно бебешко/детско. Никога нищо не се е смалявало, но някои (все пак единични) дрешки са ми избледнявали. Ползвам пералня и сушилня

# 173
  • София
Днес ходих в дъ мола, открили КиК.Едно към едно с Пепко,доста повече интересни неща, особено за дома.В съседство Пепко беше празен откъм хора.🙄

# 174
  • София
Днес ходих в дъ мола, открили КиК.Едно към едно с Пепко,доста повече интересни неща, особено за дома.В съседство Пепко беше празен откъм хора.🙄
Аз минах преди няколко дни. Голям магазин, много стока. Има и боклучета от дрехите видими, но има и добре изглеждащи. Тип Пепко и за мен Simple Smile

# 175
Има ли бебешки неща в този КиК?

# 176
  • In transit
Има ли бебешки неща в този КиК?
https://www.kik.eu/bg/pravya/

Качеството на дрехите в Пепко е много добро. Памукът, поне на нещата, които съм купила или заглеждала също е супер. Вчера си взех тениска на 4,99лв, без да знам, че имат и намаление. Ми за 3,49 си е направо смешна цена за качеството.

# 177
Много добре изглеждат, дано скоро открият и във Варна, изглежда, че ще има. Интересно в кои размери ще се намърдам Simple Smile, но щомса немски се надявам между М и Л Simple Smile

# 178
Да попитам, какво е работното време на магазина на Южен в Пловдив, утре до колко часа е отворено? Има ли някакъв шанс да работят и в неделя? Thinking Всъщност, изобщо някой от магазините им в Пловдив дали работи в неделя?

# 179
  • Пловдив
Да попитам, какво е работното време на магазина на Южен в Пловдив, утре до колко часа е отворено? Има ли някакъв шанс да работят и в неделя? Thinking Всъщност, изобщо някой от магазините им в Пловдив дали работи в неделя?
В събота и неделя от 9 до 7. В мола на Руски са всеки ден до 9.

Общи условия

Активация на акаунт