За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 30 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!
Дайте идея как мога да оправя едно захаросано сладко.

# 676
Май се заваряваше отново с още захар, но.....може и да бъркам.

# 677
  • София
От бананите може да се направи бананов сладолед, бананови палачинки, освен това има много други сладкиши с банан, освен банановия хляб.

# 678
  • София
Здравейте!
Мисля ,че на водна баня би трябвало да се разтопи.Не съм го правиля,но по пътя на логиката  трябва да стане.

# 679
Здравейте!
Мисля ,че на водна баня би трябвало да се разтопи.Не съм го правиля,но по пътя на логиката  трябва да стане.

Ами едва ли само това,след времепак щесе озахари.
Вероятно трябвада сесложи вода ,да се повари малко и лимонтозу, но нямампредстава за съотношения

# 680
Аз правя или бананови палачинки или мъфини

# 681
Здравейте!

Ако е бурканче, което искаш да използваш, може да завъртиш и в микровълновата. Но, ако е по-голямо количество, изсипваш в съд на огъня, кипваш, добавяш лимонтозу и пак затваряш в бурканчета. Още от огъня насипвам в бурканче, затварям и обръщам върху капачката. Като много внимавай да са ти сухи бурканчетата и капачките.

# 682
Момичета, може ли изпитана рецепта за риби пране?

# 683

Ох, случайна грешка е, но ме разсмя! Предполагам за паниране става въпрос или.....? Simple Smile

# 684
Здравейте, искам да направя т.нар. енергийни барчета, но не знам в какви съотношения да ползвам съставките. Имам следните неща: 130 гр сушени кайсии, 150 гр смокини, 70 гр фурми, овесени ядки доста. Мислех си за фруктозен сироп за слепване, понеже имам фруктоза. Последните две не знам по колко да ги ползвам. Дали има нужда от леко запичане това нещо?
Иначе имам също малко кокосово масло и мед, но ако мога бих ги пропуснала, защото стават доста мазни и сладки.
Благодаря предварително. Blush

# 685
lovingsun, не мога да дам конкретен отговор, но ако имате за цел здравословно хранене, Ви съветвам да изхвърлите фруктозата в коша.

# 686

Ох, случайна грешка е, но ме разсмя! Предполагам за паниране става въпрос или.....? Simple Smile
Да , за миди пане Joy

# 687
Скрит текст:

Да , за миди пане Joy
[/quote]

Погледни тая рецепта, аз не съм правила по нея, но съм яла у приятели, вкусни бяха. Прецени дали ще ви допаднат по тоя начин.

# 688
Момичета, благодаря ви много за идеите.
Може ли да ми кажете как правите бананов сладолед?
Също така мисля  да направя пиперки с кайма и ориз, може ли да ми дадете някаква лесна рецепта. Много се притеснявам оризът ми да не остане суров.

# 689
За да не остане суров, аз го задушавам почти до готовност. Особено ако чушките, които ще пълня са месести и тлъсти.
Аз варя чушките, не ги пека.
Накрая остава сосче и с негова помощ правя бешамел и ги заливам (ако не ме мързи).

Общи условия

Активация на акаунт