Професионални серии за коса 137

• 46 728
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Heart
Какви са впечатленията ви от серията Mythic Oil на Лореал?
Интересувам се конкретно от шампоана за финна коса и маската към него/3 в 1 термо крема.
И щом това е подхранваща серия - протеин или хидратация е? Сигурно някой ще ми се смее на въпроса, но все още не умея да различавам двата типа грижа.

Имала съм маската за фина коса. Хубава е, подхранва добре, на мен не ми омазняваше допълнително, а имам тънка коса, която се омазнява за 1-2 дни. Мирише невероятно и трайно на цветя.
Обаче оставя косата по-скоро мека и гладка и не получавам усещането за по-плътен и жилав косъм, което го има с Absolut Repair.

# 706
Аз нанасям маските в корените и по цялата коса после разресвам и след това седя 3-5мин. плакна и така,
Въпрос търся си за махане на жълтите отенъци, шампоан до момента съм много доволна от Наши, но не го намирам?!
От този има ли мнения как е  https://agorabbeauty.com/tonirasht-shampoan-za-rusa-kosa-chi-col … ver-blonde-355-ml

# 707
Agent Provocateur,

Реално еликсирите от серията се различават в ароматите. За мен флоралният не е най-добрият, но аз залитам най-вече към ориенталски. Формулата е еднакво лека на всички тези финиши. Приятни са, харесвам ги по-скоро.

Относно качеството на обслужването, то е толкова занулено в плашещо много сфери, но сякаш винаги на гребена на вълната са били феите на красотата в разни салони. Необяснима за мен остава масовата арогантност в комплект с компетентност под критичния минимум.

Похвално е, че поне от въпросния сайт вече са сменили визията и са коригирали описанието на друг комплект, който също беше сгрешен.

По темата за CHI - взех си подхранващ и успокояващ серум за коса и скалп Tea Trea Oil Serum. Нямам особени очаквания, но ще го пробвам с любопитство.

# 708
Anastasia, тази серия е хидратираща. Може да отнеме от обема на косата. Поне няма да даде наистина усещане за по-плътна и жилава коса.

# 709
pinko, Наши имат страница в инстаграм, beautyexpert също ги предлагат ... а от ЗР казаха, че са до изчерпване. Sweat

# 710
Може би сте видели вече, но ако някой не е и се интересува:
В Емаг има код до 14.06 за отстъпка 30% отстъпка на избрани продукти от повечето серии на  L'Oreal Professionnel: Absolut Repair Gold, Inforcer, Nutrifier, Vitamino Color Resveratol, блондинската, Silver, Sensibalance, Pure Resource, Volumetry, Curl Controur. Също от изчистената им серия Source Essentielle, както и ot Pro fiber Recreate. Някои неща са в големи разфасовки и излизат доста прилично, ако се разделят между няколко души, пък и ако някой иска да се зареди за вечни времена.Simple Smile))

Намалени са и продукти на Joico, Wella, Matrix, na Moroccaloil 2 комплекта видях Ш и Б - за обем и за увредена коса - по 500мл за 116лв.

Между другото кодът важи избрани продукти за цялата секция Здраве и красота, та има и доста други неща, които си заслужават. Не знам дали е ок да оставя линк, ще се пробвам: https://www.emag.bg/label/kozmetika-i-produkti-za-lichna-grija/% … B8%D0%BA%D0%B0/sd

# 711
Аз също като Anastasiya искам да благодаря за отзивчивостта на съфорумките тук.От вас научих за домашния еластисайзър,сдобих се също с прекрасни продукти,които съживиха косата ми(пяната Milk shake,балсама Joico  Moisture Recovery и Olioseta маската с Камелия).Ако  не бяхте вие още щях да дърпам ожесточено заплетената си чорла,с неуспешни напъни да я среша и въведа в ред.

# 712
  • София

Относно качеството на обслужването, то е толкова занулено в плашещо много сфери, но сякаш винаги на гребена на вълната са били феите на красотата в разни салони. Необяснима за мен остава масовата арогантност в комплект с компетентност под критичния минимум.

Похвално е, че поне от въпросния сайт вече са сменили визията и са коригирали описанието на друг комплект, който също беше сгрешен.

Така е да.
И аз съм се чудила на какво се дължи това.
Обикновенно салоните за красота и фризьорските в частност представляват един змиярник от злобни нагли и арогантни жени със селски манталитет (не обиждам никой по местоживеене, говоря за типа поведение), които чакат само да излезеш за да те обсъдят едно хубаво.
А само да вметна че на мен ми се е случвало да чакам за маникюр в салон за красота където фризьорката подстригваше една много мила и скромна жена която накрая спомена че не и се струва равна чертата и дали може да я изравни и в момента в който излезе се почна яростно обсъждане придужено с обиди че да се радва че въобще я е изтърпяла с тая нацъфтяла коса и как е много грозна, а с много голяма уста.... и за коя се мисли...

останах безмълвна и ако маникюра наистина не ми трябваше много в този ден (понеже щях да пътувам) щях да изляза след като аз им тегля една хубава псувня.

Нагли некомпетентни и злобни за съжаление.

Затова честно казано не ходя вече на фризьори освен за подстригване.

В Inspire са горе долу ок но там пък ме дразни че задължително трябва да платя за стайлинг към подстригването а аз нямам нужда от такъв тъй като съм с права коса и разлика няма за мен от прав сешоар и само изсушаване.
За навиване с маша се доплаща и за измиване с Керастаз се доплаща и накрая едно подстригване ми излиза 50 лв. за обиране на връхчета на коса подстригана на черта....

# 713
Искам да ви помоля за съвет. Дали е възможно да си изсветля косата с няколко тона, но без да се лоша от нея?
Искам да е по-светла. Но ме е страх, да не ми я изгорят.
Някой ако има опит, да сподели. Не руса, но поне нещо в кафявата гама.

# 714
Може би сте видели вече, но ако някой не е и се интересува:
В Емаг има код до 14.06 за отстъпка 30% отстъпка на избрани продукти от повечето серии на  L'Oreal Professionnel: Absolut Repair Gold, Inforcer, Nutrifier, Vitamino Color Resveratol, блондинската, Silver, Sensibalance, Pure Resource, Volumetry, Curl Controur. Също от изчистената им серия Source Essentielle, както и ot Pro fiber Recreate. Някои неща са в големи разфасовки и излизат доста прилично, ако се разделят между няколко души, пък и ако някой иска да се зареди за вечни времена.Simple Smile))

Намалени са и продукти на Joico, Wella, Matrix, na Moroccaloil 2 комплекта видях Ш и Б - за обем и за увредена коса - по 500мл за 116лв.

Между другото кодът важи избрани продукти за цялата секция Здраве и красота, та има и доста други неща, които си заслужават. Не знам дали е ок да оставя линк, ще се пробвам: https://www.emag.bg/label/kozmetika-i-produkti-za-lichna-grija/% … B8%D0%BA%D0%B0/sd
Цените са страшно завишени. Имам приложението и много продукти съм дала в любими и редовно следя.
Пример:
Маска лореал 500мл нормално е 35лв. В момента са по минимум 45лв, та и 50 (витамино)
Столове, които съм купувала няколко пъти- два броя по 25лв в момента са намалени от 90 на 83лв хахаха

# 715
И аз го забелязах при някои продукти, но както във всеки сайт, трябва да се сравнява. Върху тези цени се начислява 30% отстъпка и идва изгодно за повечето неща, но естествено трябва да се сравнява, аз поне никога не се хвърлям на първото, което открия.

# 716
  • София
Сега си измих косата че беше ужасна и не можех да се гледам. Суха по дължините, вяла, без обем и плътност, плаче си за боя.
Та реших да измия с ДПШ за да дам рестарт и след това на второто миене да вкарам малко протеин с Терапист.
За финиш използвах една мостра която ми бяха дали от Рибката на Brave New Hair Reboot.
Когато нанасях маската не бях впечатлена, доста е гъста.
Но след като отмих си усетих косата супер подхранена, витална и плътна.
Направо напомпана с хидратация. Мисля че никога не съм я усещала така и съм впечатлена.
Влязох да прочета назад коментари и видях че едно момиче е писало че е впечатлена на първите няколко пъти и после серията става ужасна.

Може ли някой ако е ползвал маската само да сподели мнение?

# 717
От дни се каня да кажа две думи за Joico Hydrasplash маската. Добре се държои, в банята, на мокра още коса оставя усещане за напоена коса, даже цялата коса става на един голям масур.Като отмия, обаче няма лигавост, след изсушаване е по-подвижна от другите ми опити.Но за моята груба и суха коса и това не е "уау".

# 718
Влязох да прочета назад коментари и видях че едно момиче е писало че е впечатлена на първите няколко пъти и после серията става ужасна.
E, то серията си остава същата, просто косата вече е пренаситена с дадения продукт...

Аз гледам да избягвам този "ефект" като въртя всичките ми продукти. Да, разбира се, опитвам се да разбера от моментното и състояние и дали да посегна към протеин/хидратация/балансирана, но общо взето хващам напосоки, с изкл. на първите 1-2 седмици след боядисване, когато гледам да редувам продуктите си за боядисана коса. Напоследък експериментирам като мия по марки - изреждам всичките си Керастази, минавам на Алтерните, като ги изредя минавам на следващия...

# 719
От дни се каня да кажа две думи за Joico Hydrasplash маската. Добре се държои, в банята, на мокра още коса оставя усещане за напоена коса, даже цялата коса става на един голям масур.Като отмия, обаче няма лигавост, след изсушаване е по-подвижна от другите ми опити.Но за моята груба и суха коса и това не е "уау".

А можеш ли да я сравниш с Joico Moisture Recovery маската, ако си я ползвала? Тук таме се намират още и двете в продажба и се чудя коя е по-тежка хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт