Професионални серии за коса 137

• 46 136
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Аз понеже съм се заредила почти само с хидратиращи продукти, искам да взема една тежка протеинова серия. И то по-скоро шампоан, който да "балансира" така да се каже хидратиращите ми маски. Всъщност имам шампоан Архитект и кератиновия на Ланза, но за мен те са мек протеин, който не се държи хард с маските ми...Heart Eyes

Кой шампоан според вас да взема, да даде плътност и една идея по-добър обем? Мисля за Денсифик (който ми дразнеше преди скалпа) или Алтерна bond repair? Или някой друг? Подсказвайте... Не съм пробвала много чисто протеинови шампоани... Да не е премиващ и остъргваш обаче, може и аптечен да е...

# 331
Redken Extreme

# 332
Здравейте,
Нахлувам в темата ви с въпрос...
Сдобих се с ампула за коса:
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-kosa/%D0%B0%D0%BC%D0%BF% … o-di-bamboo-13-ml

Може ли съвет как да я използвам?

Дали мога да я смеся с боята за коса, след като намажа корените, накрая да я смеся и нанеса по дължините?

Ще се радвам на всякакви съвети! ❤️

# 333
Който спомена ботокс маската на Kaypro, браво! Одеве измих с ДПШ и с нея постоях 10 мин. Завърших с Ланза Хийлинг олито, усещането е за напоена коса, мека е, доволна съм. Ще я държа в наличност,особено пък при тая цена и количество.

# 334
Който спомена ботокс маската на Kaypro, браво! Одеве измих с ДПШ и с нея постоях 10 мин. Завърших с Ланза Хийлинг олито, усещането е за напоена коса, мека е, доволна съм. Ще я държа в наличност,особено пък при тая цена и количество.
От миналата година пея за KayPro, ма така и не прочетох някой последовател. Не го казвам с упрек, но понякога тук цари голяма снобщина.
На  KayPro добра е аргановата и серията с Макадамия. Правя уговорката, че ползван маска/балсам с шампоан, който не е от серията, ефекта силно се снижава.

# 335
Напротив, аз силно те подкрепям Руса мама за Кай про Simple Smile

# 336
Някой отзиви има ли за Doori? Извинявам се предварително, ако вече е обсъждано!

# 337
Здравейте,
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-kosa/%D0%B0%D0%BC%D0%BF% … o-di-bamboo-13-ml

Дали мога да я смеся с боята за коса, след като намажа корените, накрая да я смеся и нанеса по дължините?

Измита, добре подсушена коса и втривате  интензивно в скалпа.

# 338
Използвам им продуктите от две години като почти не съм разнообразявала през този период. Любимата ми серия е "Златен елексир" - шампоанът го имам винаги в наличност; балсамът също е много приятен и не утежнява изобщо косата. Маската от серията пък леко утежнява и прави косата на клечки. Ефектът от цялата серия е чиста коса, която не е пресушена; всеки ден мия косата си. И забелязвам ефект в посока спиране на косопад (ако имам такъв) и наистина ми расте по-бързо косата.
Ползвала съм още две техни серии - Червен жен-шен и най-новата с кралска камелия. Коя серия гледаш ти?

# 339

Аз ползвам крио серумът за растеж на косата, витализиращия шампоан и балсам и Балсам - маска зелената. Също така от време на време си взимам и от витализиращата маска - терапия. Доволна съм от всички продукти, за мен са по-скоро хидратиращи и не утежняват косата.

# 340
От миналата година пея за KayPro, ма така и не прочетох някой последовател. Не го казвам с упрек, но понякога тук цари голяма снобщина.
На  KayPro добра е аргановата и серията с Макадамия. Правя уговорката, че ползван маска/балсам с шампоан, който не е от серията, ефекта силно се снижава.

Някъде по чужди сайтове има ли ги? Аз също искам да пробвам и новата серия на Лореал за дълга коса, но не знам къде да я търся...Rolling Eyes

# 341
Използвам им продуктите от две години като почти не съм разнообразявала през този период. Любимата ми серия е "Златен елексир" - шампоанът го имам винаги в наличност; балсамът също е много приятен и не утежнява изобщо косата. Маската от серията пък леко утежнява и прави косата на клечки. Ефектът от цялата серия е чиста коса, която не е пресушена; всеки ден мия косата си. И забелязвам ефект в посока спиране на косопад (ако имам такъв) и наистина ми расте по-бързо косата.
Ползвала съм още две техни серии - Червен жен-шен и най-новата с кралска камелия. Коя серия гледаш ти?
Благодаря за отговора Simple Smile. Нищо конкретно, просто ми е любопитна тази марка, а нищо не знам за нея... Бях гледала само някакво ревю, че е окей за скалпа, а моят не понася всичко. Иначе косата ми се омазнява бързо, а надолу е руса и по-суха. Какво би било удачно в случая? Сякаш моята коса си пада повече по протеин, ако има знаечение. Откъде купуваш продуктите им също така?

# 342
Mini Me
Моята козметика,виждала съм и в лили дрогерия лилавата маска тип шапка и май още някой неща,но не съм сигурна

# 343
Купувам ги от Лили или от сайта моятакозметика.
Моят скалп също е чувствителен и често се случва като пробвам нещо ново да ми се раздразни скалпа и веднага Ш от "Златен елексир" спасява нещата. Бих те посъветвала да пробваш тази серия, тъй като е без сулфати, а и пази цвета на боядисаната коса.

# 344
Здравейте,

Измита, добре подсушена коса и втривате  интензивно в скалпа.

Добре, а после измивам ли след колко време горе долу?
Обърках се, защото в сайта пише да се нанесе на измита и влажна коса по дължините и след няколко минути да се измие 🤔

Общи условия

Активация на акаунт