Професионални серии за коса 137

• 46 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,маската на Епруваж с кой шампоан е удачно да се ползва - имам дюкре анафаз , медисютикълс bioclenz , наши арган и на Джойко к-пак.
От изброените само аргановия на Наши според мен не е подходящ, защото като му гледам състава си е доста хидратиращ, а маската е балансирана. Другите са абсолютно ОК. С Bioclenz аз редовно я ползвам и е супер комбинацията. Simple Smile

# 436
Butterfly90 ,благодаря ти Simple Smile

# 437
Използвам Ш на Генезис вече няколко дни поред и мога да кажа, че по никакъв начин не раздразни скалпа ми. Не го очаквах, но имах едно на ум, защото от 3 години използвам само безсулфатни шампоани. По тази точка му давам плюс.
Относно регулирането на омазняването- такова няма. Косата ми изглежда мазна още на следващия ден, което при мен е нормално и с всички шамоани е така. Не се опитвам и да го променям, защото така или иначе всеки ден си мия косата, заради спорта. Отплеснах се ..
Противно на всички фенове на Кетастаз тук, искам да кажа, че не виждам защо шампоаните им са по 40лв. Не видях нещо уау. Косата ми е същата и след Дори-то за 15лв. Едва ли бих взела отново нещо от тях, защото не виждам разлика, която да си заслужава тази висока цена.
Не искам да трупам прекалено, но свърши ли ми някой от наличните шампоани, ще взема Алфапарт (серията с бамбук) за накъсана коса, за да ги пробвам.
Хубав ден, дами! Heart

# 438
Би било още по-полезно, ако се уточни за кой от двата Ш Генезис става въпрос.
Молба към всички, не конкретно към последната потребителка. ✌

# 439
Би било още по-полезно, ако се уточни за кой от двата Ш Генезис става въпрос.
Молба към всички, не конкретно към последната потребителка. ✌
Много съжалявам.
Говоря за шампоана Генезис за тънка коса. Blush

# 440
Аз също не съм почитател на ш-ни Керастаз, а и честно казано повечето професионални.
Идеална работа ми вършат тези от аптеката. Всеки път като взема професионален се чудя защо.
Вече грижата/маската е друга история. Там няма какво да ме разколебае в избора на профи такива.

# 441
  • София
Предстои ми да си правя поддръжка на балеажа (изсветляване + боя), но искам и кератинова терапия. В каква последователност е ок да ги направя? Първо кератиновата терапия и след няколко седмици балеажа или обратно?

# 442
lunna pateka, аз не ползвам финиши. Последно в салон ме измиха с Генезис ш и м. Лъскава голяма коса. Накрая му сложиха термото, косата ми изгуби блясъка и част от обема.
Косата ми е естествена, нетренирана и най-лекият финиш в минимални количество и разваля целия вид. Защо да ползвам, като няма нужда? Коприната на Чи, една капка, нанесена косата ми, която е гъста и средна дължина и става същото.

Все едно моята коса описваш, с тази разлика че моята е боядисвана. Именно заради боята трупам финиши с идеята да е по-мека и без фриз, лъскава и не заплетена. Но явно в последно време не оцелвам избора на термозащита и финиши. А те едни количества, нямат свършване...Grinning А и тази мания да трупам и пробвам всичко което се похвали или излезе ново на пазара...Stuck Out Tongue Winking Eye

Някой коментира шампоаните на Керастаз. Те са доста силни, не винаги можеш да оцелиш точния за нуждите на косата и резултата не винаги е добър. Забелязах от дългогодишно ползване, че не променят косъма, гъстотата или обема, нямат лечебно или терапевтично действие в дългосрочен план. Просто са една глезотийка с приятен мирис и удобно ползване с хубава и мека пяна. И понеже съм се сблъсквала с къде по-ужасни шампоани, рано или късно пак се връщам на Керастаз, т.е. на сигурното. Ако открия ш. който покрива нуждите ми и е по-евтин, не бих купувала Керастаз.... Даже и медицинските или натуралните не ми вършат "перфектна" работа, все имат някакъв минус...Heart Eyes

# 443
Пробвах Наши арган и вече ми е фаворит Heart Eyes страхотно ухае,а косата ми е толкова мека и хидратирана .

# 444
Момичета, според вас Лалга балсамът хидратиращ ли е или протеинов? Или балансиран? Имате ли наблюдения при самостоятелно използване и след маска?

# 445
  • Варна
Цялата серия /в това число и балсамът/ е балансирана с осезаем протеин. Балсамът е по-лек от маската,но е доволно ревитализиращ даже самостоятелно. След маската съм го слагала веднъж два пъти и ми харесва,но моята коса носи на хард комбинации в повечето случаи.

# 446
  • София
Момичета и аз с такъв въпрос. Сините ПроФайбър на Лореал протеин ли са?

# 447
  • Пловдив
Протеинова е серията. Аз много я харесвам.

# 448
Да споделя, че на този етап коприната на Чи не ми харесва. Косата ми е разхвърчана. Явно имам нужда от балансиращи или хидратиращи продукти само. Яд ме е, защото ми е/беше фаворит.

# 449
  • София
lili_78Това е серията, която ползвам когато нямам време и знам, че винаги резултата ще е топ. Единствения минус за мен е супер тайната и особена миризма. Странното е, че с протеинови продукти 95% от случаите резултатите не са Уау, и ползвам предимно хидратация или балансирани. Интересно ми беше каква е разликата на ПроФайбър в протеина с повечето протеини. Може би е друг вид..

Общи условия

Активация на акаунт