Професионални серии за коса 137

• 46 199
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Бях стояла с домашния еластисайзър на влажна коса преди това. После двукратно с Ш, нищо различно от друг път. Скалпът ми е сух иначе, писала съм. Накрая измих със сулфатен дрогериен шампоан, който по начало си премива до скърцане, и нещата си дойдоха на мястото, ама ме е яд, че хабя Lalga-та така вече 2 пъти... Не разбирам.

dea76, красота...

# 496
Принцеса, твоята "руса чума" кой от термиците на Керастаз харесваше, че съм забравила?
Питам теб 'щото имаме сходни чуми 😁😁😁

# 497
На мен ми беше даден съвет за малко количество шампоан на сухо, колкото да хване маслата и според мен е най-добрия съвет за отмиване на масла, който съм получавала. От моята коса маслата не се измиваха, случвало се е да се връщам в банята няколко пъти да мия, защото не падат. Поради тази причина бях и спряла да ги използвам.
А и не виждам връзката между шампоана върху маслото и чувствителния скалп? Никой не казва да го търкаш като тенджера, а да го разнесеш на сухо с пръсти и тогава да добавиш вода.

# 498
Най-добрият и щадящ метод за отмиване на масла е когато се намокри косата да се "измие" първо с някой лек балсам - втрива се хубаво от корена до върховете и се изплаква. После си продължава стандартната процедура с шампоан/маска/балсам.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 14:03 от Анонимен

# 499
  • Пловдив
Аз слагам балсама заедно с другите масла и така мажа косата. После се отмива много лесно.

# 500
Lollaa*, принцесата писа, че шампоан на сухо може да не е добра идея върху чувствителен скалп. При мен скалпа се изми без проблем, но там е престоял шампоана (нанесен на мокро), а дължините явно са си искали пране Grinning Хем пак завърших с маска с отмиване, но не помогна. Принципно нямам проблем с отмиването на масла, вече слагам преди всяко миене почти, косата ми ги харесва и не съм правила нещо специално, за да ги сваля.
Ще пробвам и триковете на Lovely Sun и lili другия път. Стига сте се занимавали с моя случай, благодаря ви за съветите Simple Smile

# 501
Може. То за всичко вече има толкова трикове и начини. Да му се завие свят на човек.
Както и да е, аз не съм от върлите почитатели на масла, така или иначе. Другите момичета със сигурност имат повече опит.

# 502
Аз масла слагам рядко, но после мия с ДПШ, иначе и при мен няма измиване. Най-добре ми е като смеся масла с еластисайзър, измива се лесно...

На Лалга шампоана е слаб за измиване на косата, а камо ли на масла...Grinning

# 503
Аз не съм имала проблеми с отмиване на еластисайзър на ФК + добавено арганово масло към него с всеки шампоан на Kerastase (все пак имат сулфати), с Лалга също, но при значително по-голямо използвано количество.
ДПШ ползвам обикновено в деня преди маслените маски (уж за да навлязат по-добре на чист косъм Rolling Eyes).

# 504
  • Някъде там
Aз имам въпрос към Агентчето,ползвала ли си продукти на Neuma
Понеже са ми интересни и нали скоро ще бъдат заредени в ЗР .
Набелязала съм си няколко продукта Simple Smile

# 505
  • Варна
Керастазките шампоани повечето са суфлатни тъй,че с тях проблем няма. Това с миенето първо с балсам е стара магария.... Явно съм се изразила не съвсем точно. Лалга на мен ми измива добре,но чисти масла нанасям само по скалпа. Домашен еластисайзър също не съм правила отдавна. Ползвам Кингсли с добавено ЯЧРМ и ефектът е прелест.

Anelia20 Няколко години бях заклет фен на Нектара. В момента любим ми е тоя за дълга коса,но доволно често ползвам и термото за блондинки и Генезис Grinning. Подтикната от един протокол на Агентчето днес смесих Генезис с термото за блондинки Grinning. Ами супер стана,а и двата аромата се преплетоха разкошно. Ще пробвам да го смеся и с другите четири,че ми отлежават Grinning.

# 506
Не съм имала проблем с отмивамето на масла от скалпа и дължините. Аз гледам да не слагам огромни количества масла все пак. Ш на Лалга ми е много специфичен. Слагам много и пак имам усещането, че не прави много пяна и не отмива. Но си мие. Когато връщах комплекта на ЗР ми обясниха, че самият Ш трябва яко да се разклати преди употреба. Оттогава го правя, но не виждам разлика в действивто.

# 507
  • Варна
Я някой който е купувал Лалга скоро да каже и в шампоана ли има разлика. Ще е много идиотско,но е възможно и новата партида да е калпава. Старият си мие добре.

# 508
Я някой който е купувал Лалга скоро да каже и в шампоана ли има разлика. Ще е много идиотско,но е възможно и новата партида да е калпава. Старият си мие добре.

Аз бях пуснала снимка, че има визуална разлика. Старият-перлен цвят. Новият-бял. Когато гояорих със ЗР ми казаха, че са променили М наистина, но Ш не. Ама няма как да е не. Когато ходих на място в ЗР скоро си взег голям Ш само, но исках да ми го отворят, за да видя каквонима вътре. Явно от старата партида и си беше перлен. Като действие не мога да кажа, защото не съм ползвала новия.

# 509
Принцеске, аз за един питах, ти четири ми похвали! Не се прави така,че какъвто ми е слаб ангела... 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт