💄Новите ни козметични похождения - 89

• 97 221
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София
Аууууу, разкош!!!
От къде? 😋

# 167
Аууууу, разкош!!!
От къде? 😋
Здравей от Douglas-140 лева е цената

# 168
Уникална е, днес я гледах.

# 169
  • София
Благодаря ти! Ще погледна и там. Никъде в БГ сайт търсачката не ми я намира... 🙄

# 170
Похвалих се вече в парфюмните, но да се отчета и тук Blush

# 171
Petrova, уникална е палитрата на Наташа, налииии Revolving Hearts Аз съм много влюбена, вече няколко дни подред нося само нея

# 172
Паци, още не съм я пробвала на очи, на ръка е невероятна Heart Eyes ама Наташка не ме е разочаровала до сега, Ния е виновна за тия ми харчове Joy

# 173
  • София
Душ гел и скраб. Скрабът мирише на истинска лимонада, душ гела е с по-лек аромат.

# 174
# 175
Термо четка за коса Jaguar Т350, йонизираща, цилиндър Ø 43 мм -от магазин Двата щъркела, по препоръка на моят фризьор  😀

Може ли отзиви за четката?Има ли разлика с обикновените?До нас са Двата щъркела а и ми трябва нова.

# 176

И няколко мостри:

# 177
  • София
Термо четка за коса Jaguar Т350, йонизираща, цилиндър Ø 43 мм -от магазин Двата щъркела, по препоръка на моят фризьор  😀
Скрит текст:

Може ли отзиви за четката?Има ли разлика с обикновените?До нас са Двата щъркела а и ми трябва нова.
Препоръчвам я с две ръце! Hug
Скрит текст:
При мен разликата е огромна, понеже се мъчех с една-двойно по-скъпа, и по -малка четка от ЗР. Тук се работи някак по лесно, но предварително с балсам косата подготвена. Споменавам го, понеже принципно рядко, или почти не го ползвам. Обем, и въздух им в косата някак! Много съм доволна за 16лв професионална четка! Бях готова да дам 50 за МароконОйл и моят фризоьор като му казах, ме спря тъкмо навреме.Satisfied

# 178
Доставката им е 6.60 Flushed Иначе директно поръчвах Simple Smile

# 179
  • София
Доставката им е 6.60 Flushed Иначе директно поръчвах Simple Smile
Аз затова ходих до магазина и също бях много възмутена и повдигнах въпросът на живо. Казаха ми че такива били цените на Спиди?! Явно такси пращат до клиента...
Та, затова се грабнах и се занесох до Пиротска.Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт