💄Новите ни козметични похождения - 89

• 97 188
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Street of Dreams
Аз като най-големият фен на Христина (влязох в сайта само за един шампоан).

# 586
За първи път виждам тази марка "HRISTINA" Simple Smile Ще дадеш ли повече инфо?

# 587
  • София-Младост
http://kozmetikahristina.com/category/225/kremove-i-serumi-za-litse.html
Доста добре са ги направили на външен вид, преди бяха едни смотани.

# 588
  • Street of Dreams

Скрит текст:
Нямам кой знае колко опит. Съвсем случайно попаднах на техен продукт в една електронна аптека, колкото да добавя нещо заради доставката, но останах повече от очарована. Така ми се насочи вниманието и все повече експериментирам с марката - почти без разочарования - каквото пише на етикета, това е като ефект. Плюс натурални страхотни съставки, плюс за без пари, плюс български - как да не ги подкрепя?
Купувам редовно пилинга им с люляк и киселини, чиято опаковка виждам променена и се надявам вътре да е същият. От показаните повтарям шампоана против косопад и лосиона, който е толкова силен, че и след пилинг и сапун ще намери какво да изчисти от лицето.
На страницата се продават и други марки, които намирам за посредствени и не мога да препоръчам.

# 589
  • софия
Ден за обикаляне на мола и покупка на гримове ми беше днес:

# 590
  • София
Shiseido Sun Care Expert Sun Protector Face & Body Lotion
слънцезащитен лосион за лице и тяло SPF 50+ 50мл

2минита от Estée Lauder Advanced Night Repair регенериращ очен крем против бръчки, отоци и черни кръгове

С подарък от Нотино към поръчката La Roche-Posay Anthelios XL ултра лек флуид без парфюм SPF 50+ 3 мл.

# 591
  • някъде под слънцето...
Балсам за измиване на биядисани коси

Гел за обем в корените

Стилизант за къдрици за новия сешоар.

И ако не ме изгонят от къщи с наличните запаси ще мога да отворя фризьорски салон за къдрокоски и не само у дома Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 17:27 от sl

# 592
Продукти на бългаската марка Христина към купувала още в началото на века 2000-2005 някъде. Не бяха никак лоши още тогава!

SL - от тази серия (Biolage Matrix) имам балсам и маска за обем, много приятни! Да споделиш за гела после!
PS Моят фризьорски салон ще прави конкуренция на твоя Wink

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 17:39 от Agent Provocateur

# 593
днес взех от габкото този руж, цветът е She's so L.A.

# 594
# 595
От последните седмици:
Скрит текст:

На първата снимка всичко за пръв път ще пробвам. На втората снимка ползвам и съм доволна от продуктите на Garnier,  Nivea и Piz Buin. Успяхме да използваме до край всички налични слънцезащити, реших да си взема нови, ако решим още да плажуваме. Всички останали продукти за пръв път взимам, по препоръки от темите във форума. Дезодорантите миришат страхотно, особено този лилавият, които се оприличава на парфюма Alien. 👍

# 596
  • София

Пълен провал, сенките сигурно са доста стари защото единия апликатор се скъса

# 597
# 598
  • Варна
За лице не знам, но продуктите за тяло на Христина са страхотни- скрабове/антицелулитна маска/кремове против целулит и всичко е било повече от страхотно, само кремовете за лятото ми идват тежки! Душ гел на Христина ще ползвам за  пръв път, но скрабовете от серията буквално се топят по кожата като я оставят нежна, мека, овлажнена, а аромата... Cupid

# 599

Общи условия

Активация на акаунт