💄Новите ни козметични похождения - 89

• 97 196
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Almay color&care lip oil in stick 2 бр,много съм доволна

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 05:44 от Adoralova

# 91
  • София
Един малко страничен въпрос.... Харесах си преди време слънчеви очила от дм, но в момента ги няма! Знаете ли дали зареждат повторно модел и дали пращат по Спиди?

# 92
  • София
Един малко страничен въпрос.... Харесах си преди време слънчеви очила от дм, но в момента ги няма! Знаете ли дали зареждат повторно модел и дали пращат по Спиди?
Такава услуга все още няма в БГ и ДМ не доставят. Лили имат онлайн платформа и може да го правят, но не и ДМ. Потърси ги в друг филиал.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 09:47 от kopche

# 93
  • София
Такава услуга все още няма в БГ и ДМ не доставят. Лили имат онлайн платформа и може да го правят, но не и ДМ. Потърси ги в друг филиал.
А знаете ли как мога да пиша на Лили.... Сайт? Фб страница?

# 94
  • виртуално
А знаете ли как мога да пиша на Лили.... Сайт? Фб страница?

да си чувала за google ?
https://www.lillydrogerie.bg/bg/
https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG/

# 95

Уникален аромат Heart Eyes

# 96
# 97
# 98
малката лисичка, на NASHI аргановото олио от къде го купи, има ли го на промо някъде.

# 99
# 100
  • При децата ми

Спиралата за втори път я вземам.

# 101
  • София
дойде ми поръчката от Dodis

цвят: 05 SAVE SOULS

# 102
Може ли мнение за спрея? Има ли частици?

# 103
,
,

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 15:21 от Анонимен

# 104
  • София
petyovaa  на мрачното време едва забележими много фини частици, но се взирах много за да ги видя, не знам обаче как ще е на пряка слънчева светлина ( навън е доста мрачно и няма как да тествам).

Общи условия

Активация на акаунт