Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 007
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
    Christian Dior J´adore Absolu е на 105лв за 75мл. тестер в Парфимо! Цената му е много, много добра аз моят го купих 50-ка от мола за 180! Парфюмът е убийствено елегантен и е доста различен за моя нос от първото издание на Жадор от 1999г.

# 421
    • София

Мисля, че е изгодно.

# 422
    Има ново зареждане в Парфимо, появиха се Мон Герлен интенз тестер за 105, мон герлен флорал тестер за 93 лв и др.тестери.
    😆😆😆 Добре си го поръчах значи вчера продукт на 139,99! Тоя тестер Mon Intense в Парфимо, за четвърти път го пропускам! Не ни е писано, ама го приемам за добро, щом пък чак четири пъти не успявам да го видя дори. Даже пет пъти го изпускам! Веднъж го имаше, гледах го и не знаех да го поръчам ли. Докато го мисля, свърши. След два часа ще си го взема от Спиди. 😃
    Е, може ли сега LVEB Florale да струва 61 лв! Аз дадох почти 100!☹️ Много са гадни!

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 13:06 от Анонимен

# 423
    Здравейте, не съм поръчвала до сега парфюми по интернет и се притеснявам да не получа някакъв фалшификат. Бих искала да си купя Body на  Burberry, но в сайта на Burberry не успях да поръчам.  Моля да подскажете сигурен сайт от където да ми изпратят оригиналния парфюм.

# 424
    На първа страница, в първия пост са всички сигурни сайтове. Избери си!

# 425
    Сънче , аз го търсех / може и други де /.Само ,че вече го няма..

# 426
    • Sofia
    Сънче , аз го търсех / може и други де /.Само ,че вече го няма..

Разграбили са го. Сложи си го в "любими" и така винаги ще знаеш кога е наличен и кога не. Simple Smile)

# 427

Доста са ниски цените, в сайта на Бърбъри 60 мл. са към 130 лв. , а в бг. сайтове 80 мл. са към 80 лв,  което ме навежда на мисълта, че може и да не са много истински.

# 428
    Точно пък Бърбъри да има много фалшификати силно ме съмнява.

# 429
    Доста са ниски цените, в сайта на Бърбъри 60 мл. са към 130 лв. , а в бг. сайтове 80 мл. са към 80 лв,  което ме навежда на мисълта, че може и да не са много истински.
    Във всички читави български сайтове цените на Бърбъри са такива. Те не са скъпи парфюми! Ако имате и грам съмнение, просто си го купете на двойна цена от магазина. Ние сме тук, защото нямаме съмнения и притеснения да пазаруваме от сайтове.

# 430
    Аз съм поръчвала Body от elfragrance.bg и нотино, но съм сигурна, че и в парфимо, и елинор и другите най-ползвани тук сайтове, продават редовни Боди-та. Нотино често доста ги надуват цените-с едно наум.. . Вече може да се намери на много изгодни цени и не бих платила официална ритейл цена.

# 431
    Поръчах си Armani code от Notino , на сляпо беше поръчката,пристигна много бързо за 2 дена. Иначе парфюма е уникален Blush

# 432
    acer и аз бях в шок от онлайн цените, докато не започнах да рискувам. В случая не плащаме за физически магазин + персонал и т.н., което сваля цената. Не съм попадала нa съмнителен парфюм, ако дебнеш цените дори можеш да си купиш 2 Simple Smile

# 433
    Поръчах си Armani code от Notino , на сляпо беше поръчката,пристигна много бързо за 2 дена. Иначе парфюма е уникален Blush
    Нотино направо ми "спряха тока" - поръчвам в 16 ч. и на другия ден ме чака в офиса на Спиди. Дори не е скъп парфюм, а само Черната кокосова страст на Виктория Сикрет, поразена съм този път от бързината им, похвалвам ги публично! 😀

# 434
    • София
    И аз да похваля Парфимо. Дойде ми Olympea legend. Познавам парфюма, та няма неприятни изненади.Добре опакован. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт