Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 923
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Парфимо пак са се забързали. Парфюм поръчан във вторник, в събота е бил в Спиди. Доволна както винаги, то напоследък май почти само от тях купувам.

# 571
Има, Ермес омбрето 30 мл го метнах за 62 лв.

# 572
Тъкмо си получих поръчката от Нотино. Този път съм супер доволна! Поръчах профи козметика за коса, гримове и две благоуханни спрейчета. Joy В Лалик Аметист се усещат супер автентични къпини, грозде, касис и зеленина, сякаш  плодовете са откъснати с клончетата и листата им, които придават една тръпчивост първите минути. После идва една приятна сладост на плодовете. Доволна съм, нямам такъв парфюм в колекцията си. Bowtie А черната кокосовата страст на Виктория сикретс е....приказка! Уникално вкусен кремаво ванилен кокос, но без да се усеща прекалено ядково и нагарчащо, както е например кокосовата серия на yves rocher. Не съм сигурна дали Азалия го похвали, хиляди благодарности, за което Flowers Bouquet (извинете ме, ако паметта ме лъже), но описанието й беше точно в десятката! Все едно си заобиколен от торта Рафаело. Идва ми да се изям от яд, че не отнесох 3 бутилки. Rolling Eyes За трайност и на двете нямам големи очаквания, но с оглед цената им, подновяването им ме устройва.
Сега чакам и една поръчка от Парфимо, ще пиша, когато дойде. Имам чувството, че ми се подиграват вече- отново изпуснах за минути Aura sensuelle на Мюглер. Взех да си мисля, че нещо системата им е бъгната и ме известява без реално да са го заредили, или зареждат по 2-3 бройки. Rolling Eyes

# 573
  • София
Няма го, както и Mon Intense. Сутринта го гледах - 105,30 лв. 100 мл тестер.

# 574

https://www.emag.bg/toaletna-voda-za-zheni-hermes-eau-des-mervei … earch-Action=view
Тук, доставчик емаг.

# 575
  • Стара Загора

https://www.emag.bg/toaletna-voda-za-zheni-hermes-eau-des-mervei … earch-Action=view
Тук, доставчик емаг.
Това не е омбрето.

# 576
Ами това не е омбре-то, а синьото чудо. И то е хубаво, но не е омбре-то.

# 577
  • София

Откъде моля?
В парфимо не го виждам, а останах с впечатлението, че з атам става дума Rolling Eyes
Благодаря предварително Simple Smile

# 578
Точно и аз това пишех, но вече сте казали, че това не е Омбре..
Иначе не намерих нищо изгодно аз в emag.bg.

# 579
  • София
И аз мислех, че става въпрос за Парфимо. Та, моят пост е за Парфимо.

# 580
Имало е пак Intense? Странно.. Дали наистина нямат бъг в известяването..

# 581
  • София
И аз все по-често започвам да си мисля, че има някакъв бъг, защото в рамките на секунди обнових страницата и вече изписа, че не е наличен.

# 582
Ох, днес не ми е ден. Извинявам се, объркала съм се.

# 583
Миналата седмица беше пак на подобна цена водното чудо на Ерме, аз тогава го поръчах. Л'омбре беше на 80-90лв. или нещо такова, трийсетичката, когато се появи. Не съм го мяркала от тогава.
Снощи по късна доба поръчах за последно от промото на Нотино- Aqua di Gioia 30-ка за под 60 лв. Душих го уж на място, другите цветни издания не ми допаднаха, това ми хареса:
https://www.notino.bg/armani/acqua-di-gioia-parfjumna-voda-za-zheni/p-69890/
както и този спрей:
https://www.notino.bg/victorias-secret/fantasies-love-addict-spr … a-zheni/p-558032/
Трайността на Черния Кокос е убийствена за такъв продукт. Малко ми тежеше в началото, но колкото повече го пръскам, толкова повече ми харесва.

# 584
Parfimo доста почват да ме дразнят вече, за няма и ден цената на Serge Lutens Bapteme du Feu, който наобикалям от известно време скочи с над 10лв. 🙄 То да кажеш, че е някакъв масов любимец и много търсен бестселър....

Общи условия

Активация на акаунт