Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 878
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Lioness77, в Чехия са, да. На намаления продуктите на Нотино не са по-скъпи. 100-ца Aqua di Gioia ми излезе доста изгодно миналата седмица. Беше и с безплатна доставка, плюс подаръци. С Герлен приключиха, обаче, а аз се замотах и не взех нищо при разпродажбата на марката през март.
По-нови парфюми на по-високи цени купувам само от Дъглас, но там пък по клиентската ти карта се трупат точки и след това ги заменяш за ваучери на определена стойност. Отделно имат и други намаления и преференции за редовни клиенти (покани за представяне на нови продукти и намаления при покупка по време на представянето, подаръци при покупка, коледни подаръци за лоялни клиенти, ...). Не е по темата, но за козметика за лице ги предпочитам. Тази по сайтовете с по-ниски цени е от по-стари серии в повечето случаи и много рядко рискувам.

# 601
Признавам им го на Парфимо, че понякога могат да са много бързи. Направих поръчка към 10 часа днес и в 12:45ч. е била предадена на куриер. Остава да дойде и до петък. Grinning

# 602
Явно пращат нещата за България веднъж седмично - в понеделник. И който поръча в понеделник сутрин, получава експресно. Който поръча във вторник - сряда, чака до следващия понеделник и мрънка, че са по-бавни Grin

# 603
Утре ми пристига пратката от Парфимо, получих преди малко мейл. Ей, тия хора ги "стреснахме" с нашите коментари Stuck Out Tongue Simple Smile

# 604
Моята поръчка в Парфимо е от 2.06.- вторник, към 23ч. На другия ден следобед имах мейл, че е обработена и пратена. Пристига в София на 5 и на 6 сутринта (3ч.) е във Варна. Тъй като е събота я получих днес. Но реално отне 4ри дни.
Още не съм разпечатала ELIE SAAB GIRL OF NOW SHINE и JIL SANDER SUN SUMMER EDITION 2020. Добавих и тестера на Риана Nude за 9лв.. откога го гледам. Няма капачка, много симпатично бутилче.

# 605
Cafelate,  имам Girl of now shine, и много ми харесва-сладък, траен и слънчев. Надявам се и на теб да хареса. Blush

# 606

А и Bepteme-то очаквам да е голяма изродия и не ми се иска да давам излишни пари за каприз, без който мога.

Чак изродия не е, но за моя нос е много силен черен пипер, все едно си си навряла носа в пакетчето.
Вчера бях с него.

Ооо, ще се радвам много, ако е носим(слепешката го взех) ! Даваш ми надежда! 🤗Пипер със сигурност обичам в парфюм, но и всичко останало около него бие на много необичаен и парфюм-за-мене-си-не-за-другите.
Много мерси на Азалия за подсказката, че го има в елинор, явно съм взела единствената им бройка, вече го няма! Предните дни също го нямаха. Абе, за мен е бил, ясно е! Дано ми хареса 😂

# 607
Докато се намотам и сте изкупили Burberry Her! Признавайте, кой беше?! 😄

# 608
Не съм аз, въпреки че ми прави впечатление, че имаме сходни предпочитания Grin Последно март си взех Burberry London - приятно цветен и подходящ за ранна пролет, но нетраен върху мен.
Чакам си двете стотици на Герлен - Фролал и Bloom of Rose, миналата седмица се сдобих и със стотица Aqua di Gioia, и Wood на Disquarded2, .... малко по-рано Jimmy Choo и Водата на живота на Кензо, .... и ще спра, до освобождаване на малко място от наличните Relaxed
Е, .....най-много Ombre-то на Ермес да допълня, ако съвсем не успея да се удържа, но не повече.

# 609
  • виртуално
Докато се намотам и сте изкупили Burberry Her! Признавайте, кой беше?! 😄
https://www.emag.bg/komplekt-za-zheni-burberry-her-parfjumna-vod … 153/pd/D4FYSQBBM/
аз го виждам наличен

# 610
# 611
Не, в Е Маг както съм писала на предната страница беше 60 лв., с безпл доставка.Имах в кошницата, изписа по едно време ограничени количество, после се заех с други неща и вече беше със статус изчерпана наличност. Сега отново е качен, но явно намалените бройки са изчерпани.  Здраве да е и да му се радват успелите да поръчат 💕

# 612
Приятелка ми беше на гости и толкова хареса Wonderlust Eau Fresh Michael Kors, че го търсих за поръчка. Само в мейкъп го намерих 50 мл 100 лв и случайно погледнах в Дъглас, там 100 мл е 133 лв колкото е и 50 мл, ако някой се интересува случайно, макар че не е споменаван от никого май, освен от мен, а си струва вниманието!
https://douglas.bg/michael-kors-wonderlust-eau-fresh-conf-46528

# 613
  • Sofia
Аз имам Wonderlust Essence и издирвам Wonderlust Sublime.😁😁
Чудя се и на първото издание де, да си направя една тройка на разсъмване.😁

Едит: Обърках темата за SOTD.😄

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 22:15 от sunattraction

# 614
  • при морето
Видяхте ли,в Maceup са заредили с  Kilian  и много парфюми на Atkinsons.
Аз имам Fashion Decree и ми е на привършване,чудя се дали да не го подновя или да гръмна някой друг,ама като не знам кой...в цялата тази многотия.Добре ще е някой да сподели повече,ако е ползвал от предложените.

Общи условия

Активация на акаунт