Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 907
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
.. и най-малко съм предполагала да търся за поръчка Lanvin Eclat d'Arpege , но успях да го подуша, като първоначално доста силен ми се видя, дори сладникав, но като поотмина време, сякаш остана един доста приятен аромат /все още има една нотка сладост вповече за вкуса ми сякаш ?!/ ..та разгледах офертите из сайтовете и най-изгоден 100 мл излиза в Гет. бг, но мааалко се замислям, но пък съм поръчвала от там и други пъти и то по-скъп парфюм, а др вариант е elfragrance и сега се чудя. Съвети ?
Без опаковка наистина в момента най-ниска му е цената в get.bg. Но ако не ти се чака и си от София, можеш да си го поръчаш от -spam292-, доставката е безплатна (и обикновено в рамките на деня) и така ще излезе дори и малко по-малко от get.bg и elfragrance.bg. А пък ако не си сигурна, че толкова ти харесва, можеш да си вземеш 50 мл, като напр. ти намирам за същата цена (с доставката) изгоден комплект в parfimo.bg с лосион за тяло и ще ти е с капачка (за тестерите не е сигурно)..

BBeLLa, аз също не бих поръчала..

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 17:24 от Сиси ♥♥

# 556
  • Чукарландия
Отказахте ме. Добре, че имах работа, та не успях да поръчам. За пръв път полза от това да не съм бърза... 😂

# 557
Ланвина ми е стара любов, изпръскала съм не знам колко стотици вече, но тестерите идват без капачка.

# 558
  • Пловдив
И аз съм попадала на безумно ниски цени в testeri.bg и не им вярвам.
Освен това излизат Midnight poison и Tendre poison, които последните години търсих под дърво и камък.
Дори да ги поръчаш ще ти звъннат да ти кажат, че ги няма👌🏻 Шанелите като отвориш на парфюма се вижда, че цената е на 35мл.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 20:27 от astravera

# 559
Днес видях парфюма,  който искам , в този сайт. После ми се отвори прозорец ,,Тестер" или нещо такова и ми даде линк към testeri.bg A съм останала с впечатление, че последния сайт продава скъпи ментета...Поправям си нагласата.
Ами аз все още мисля така... Няма Chanel Allure 100 мл за 68 лв!
Скрит текст:

Явно  вътрешният ми глас не ме е подвел.

# 560
  • Стара Загора
Дами, моля да споделите ако видите че се е появила някъде новата Алегория Orange Soleia. Толкова автентичен аромат на прясно изстискан фреш от червен портокал и зеленина, не съм усещала. Освен това се задържа и 5-6 часа от леко пръсване. Не бих платила обаче пълната му цена в Дъглас. За такъв тип аромат не си струва.

Някой да е пробвала другата нова със салвия?

# 561
  • Пловдив
Дами, моля да споделите ако видите че се е появила някъде новата Алегория Orange Soleia. Толкова автентичен аромат на прясно изстискан фреш от червен портокал и зеленина, не съм усещала. Освен това се задържа и 5-6 часа от леко пръсване. Не бих платила обаче пълната му цена в Дъглас. За такъв тип аромат не си струва.

Някой да е пробвала другата нова със салвия?

Пробвах ги в Дъглас и двата, този със салвия повече ми допадна

# 562
И аз ги пробвах, страхотни летни аромати. Салвията е по- хубав.

# 563
Versace Pour Femme Dylan Blue - тестер 66 лв. в parfimo.bg.
Lancôme O D´Azur е паднал още - тестер 75 мл, 34 лв.

# 564
Versace Pour Femme Dylan Blue - тестер 66 лв. в parfimo.bg.
Lancôme O D´Azur е паднал още - тестер 75 мл, 34 лв.
Да взема да си поръчам Ланкома ли, хем да добавя от онези сладки минита КЛ мъжкият ...но този не го познавам, и някой писа че бил по-различен от преди ?!
 Пп. А този видяхте ли, не е ли оферта 54 лв https://www.parfimo.bg/guerlain-insolence-eau-de-toilette-za-jeni-100-ml-tester/ ?

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 16:58 от ani-ali

# 565
И в makeup.bg е толкова, даже с 54 ст. по-малко, но и доставката е безплатна! Wink

# 566
Parfimo и makeup.bg имат ли някакви кодове в момента?

# 567
# 568
Благодаря ти! А аз пробвам с петица и викам що така нищо не става 😀

# 569
  • ново
Emag код Perfumes22 дава 22%.
Понадули са цените, но може и да има нещо изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт