Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 855
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Цената на So Scandal! в Нотино пак скочи с 20-30лв за ден.

# 616
Тестер на Нарцисо за 114лв.в Елинор.
https://elinor.bg/product/narciso-rodriguez-for-her-fleur-musc-1
Има и Руж и Фор Хър във тестерски варианти, ако някой се интересува.

# 617
Някои парфюми и тестери на Tiziana Terenzi ми се струват прилично намалени в парфюм.бг. Не им следя цените и не мога обективно да преценя заслужават ли си офертите, но за всеки случай оставям линк.
https://parfium.bg/tiziana-terenzi

# 618

Пристигна ми тестерът на La vie est belle eclat от Парфимо, както винаги съм доволна от тях, по отношение опаковка и продукти. Тестерът си има всичко - кутийка, капачка,празен ход  и панделка даже. Ако нямаше лепенка на самото шише, че е тестер, хич и не може да се познае. А забравих, кутията беше без целуфан,разбира се Simple Smile

# 619

Пристигна ми тестерът на La vie est belle eclat от Парфимо, както винаги съм доволна от тях, по отношение опаковка и продукти. Тестерът си има всичко - кутийка, капачка,празен ход  и панделка даже. Ако нямаше лепенка на самото шише, че е тестер, хич и не може да се познае. А забравих, кутията беше без целуфан,разбира се Simple Smile
Честито! Мен кутията ми прилича на такава от продукт, а не от тестер.

# 620
Благодаря , и аз това написах, всъщност липсата на целуфан и лепенката на шишето - указват , че продукта е тестер. Но аз също очаквах, че ще пристигне в обикновена картонена кутия и дори без капаче. Приятно изненадана съм, не крия.

# 621
Да, на Lancôme са по-различни тестерските кутии, не са обикновени бели или кафяви. И O D´Azur ми пристигна в такава, също и Idôle (той не беше от parfimo). На Viktor & Rolf също са им с красиви тестерските кутии, с лентичките и т.н. Май и други имам, но сега не се сещам.. Обаче стават така и за подарък на по-близки хора. Ако имаха и целофан, щеше да е пълно щастие. Simple Smile

# 622
Да, на Lancôme са по-различни тестерските кутии, не са обикновени бели или кафяви. И O D´Azur ми пристигна в такава, също и Idôle (той не беше от parfimo). На Viktor & Rolf също са им с красиви тестерските кутии, с лентичките и т.н. Май и други имам, но сега не се сещам.. Обаче стават така и за подарък на по-близки хора. Ако имаха и целофан, щеше да е пълно щастие. Simple Smile
И с капачки са тези Lancome, така ли? Аз отдавна се чудя на  D´Azur

# 623
И с капачки са тези Lancome, така ли? Аз отдавна се чудя на  D´Azur
Да! И празен ход. Аз го взех за подарък, но го пробвах, защото не го познавах, много е приятен! За съжаление, вече в parfimo се е вдигнал, беше паднал на 34 лв.
Получих с него пак за подарък на девойка - Nina Ricci Luna Les Monstres, като го уцелих на 44, 50 лв.! Та съм много доволна. Взех дори и детско парфюмче за малкото братче момченце Paw Patrol. Simple Smile

# 624
  • Тополовград
А на шанел тестерите как пристигат.

# 625
Сиси♥♥, благодаря! Тестера наистина е нагоре, продукта обаче май сега е по-евтин. Но ще поизчакам малко. Ще дебна пак да падне на оферта.
Nina Ricci трябва да се хареса, много е сладурски.

# 626
  • Бургас
С капачки.

# 627
  • Тополовград
С капачки.

# 628

Честито! Мен кутията ми прилича на такава от продукт, а не от тестер.
Точно така, имам и продукт, и тестер на Ла ви е бел, това е кутия на продукт. Blush

# 629
Е лошо няма, имали са свободна оригинална кутия, сложили са я. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт