Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 852
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А на шанел тестерите как пристигат.
Бяха в бели кутии. В последната година не съм купува тестер и не знам. Може да има промяна.
За капачката вече са отговорили.

# 631
Е лошо няма, имали са свободна оригинална кутия, сложили са я. Simple Smile
Какво ти лошо, супер даже! Те и без това тестерите им са с капачки всички, разликата между тестер и продукт е само кутията. Така че имаш си продукт на цената на тестер! 😀

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 13:01 от cabochard

# 632
Parfimo.bg – 10лв промо код
за поръчки над 80лв

Код: Parfimo10

# 633
  • Бургас
Viktor & Rolf Flowerbomb EDP 100ml тестер за 139лв се е появил пак във Венерата, цената му е много добра при положение, че Бомбите си държат цена.Аз питах за нея преди идва с капачка ако някой го иска дано му е от полза.

# 634
Viktor & Rolf Flowerbomb EDP 100ml тестер за 139лв се е появил пак във Венерата, цената му е много добра при положение, че Бомбите си държат цена.Аз питах за нея преди идва с капачка ако някой го иска дано му е от полза.

Точно за бомбата преди време бях помолила във Венера да ми изпратят бач кода, защото исках да я купя и исках да проверя ориентировъчно кога е произведена. Хората, както винаги бяха изключително любезни и коректни и се отзоваха - беше произведен преди 7-8 години, не помня точно, но по-късно мога да проверя. Наясно съм с трайността на парфюмите, самата аз имам парфюми от 17-18 години и са си ОК. Но психологически някак ме възспря от покупка.

# 635
Тук е 115 лв. Wink
А Bloom EDT в elfragrance.bg го има на 88 лв.
П. П. 65 лв. в оригинална опаковка, пак тук.Astonished Не е за вярване чак..

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 13:12 от Сиси ♥♥

# 636

Точно за бомбата преди време бях помолила във Венера да ми изпратят бач кода, защото исках да я купя и исках да проверя ориентировъчно кога е произведена. Хората, както винаги бяха изключително любезни и коректни и се отзоваха - беше произведен преди 7-8 години, не помня точно, но по-късно мога да проверя. Наясно съм с трайността на парфюмите, самата аз имам парфюми от 17-18 години и са си ОК. Но психологически някак ме възспря от покупка.

Тази зима си взех бомбата и се оказа, че е произведена 2016г. Първоначално си мислех, че проблемът е в мен, но след като отвориха магазините минах през безмитната във Варна и имаше огромна разлика. При мен дори топ нотките са вече изменени, а да не коментирам дълготрайността... Държа си всички парфюми на тъмно, без пряка светлина и все пак има разлика за съжаление.

# 637
Днес взех Moschino I love love oт Makeup и наистина са много коректни. Бърза доставка, добре опакован парфюм с празен ход и страхотен свеж аромат. Relaxed

# 638
Бяха в бели кутии. В последната година не съм купува тестер и не знам. Може да има промяна.За капачката вече са отговорили.
Без кутия, с капачка ми пристигна CHANEL N5 Eau Premiere.
Има някаква твърда хартиена опаковка с етикет.

# 639
Бяха в бели кутии. В последната година не съм купува тестер и не знам. Може да има промяна.За капачката вече са отговорили.
Без кутия, с капачка ми пристигна CHANEL N5 Eau Premiere.
Има някаква твърда хартиена опаковка с етикет.

А моят CHANEL N5 Eau Premiere, който получих преди около месец си беше с бяла тестерна кутия, както всички останали до сега. Thinking

# 640
Parfimo.bg – 10лв промо код
за поръчки над 80лв

Код: Parfimo10
Еха, супер, благодаря!  Хванах един Van Cleef&Arples Precious Oud на супер цена! И една палитра кит на Pupa. Много са ми симпатични техните неща и качеството на сенките е прекрасно 😍

# 641
  • София
Хайде и от мен един красив тестер от Парфимо. Винаги съм ги избягвала, пък ще се окаже, че съм била излишно предубедена.

# 642
  • виртуално
Boss Alive според мен е на добра цена
https://www.parfimo.bg/hugo-boss-alive-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

# 643
  • София
Код за 5% отстъпка за Notino: EB1-22T-H8E

# 644
  • София
Добре, че споменахме Аткинсънс в темата, че да им вдигнат цените в makeup с 30-40 лева.

Общи условия

Активация на акаунт