Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 854
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Тополовград
Благодаря за отговорите за тестера на шанел.успокоих се.

# 646
  • при морето
Добре, че споменахме Аткинсънс в темата, че да им вдигнат цените в makeup с 30-40 лева.
Не думай,безобразие!Аз ли да се посипя с пепел?
Тъкмо се бях нагласила да поръчвам.Е,ще почакат доста.Imp

# 647
  • София
Не бяха евтини, ама за Аткинсънс бяха чудесна оферта Sad.

# 648
  • при морето
Те така не ни помагат,напротив.Да не говорим,че и на себе си пречат.Не стига,че и  код не предлагат,ама ха.

Все пак надникнах.Зелените букети са на поносима цена-British Bouquet и Nuptial Bouquet .Аз гледам,че при тях няма промяна в цената,както и на Fashion Decree.И другите май толкова си бяха.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 16:48 от Winter fairy

# 649
Аз пак да похваля Елинор - онзи ден през нощта направих поръчка, днес вече си я взех от Спиди - перфектно опакована, както всеки път, в изряден търговски вид. Междувременно правих и промяна по тази поръчка, че бях поръчала "грешното нещо" /полузаспала/ и малко се притеснявах да не стане объркване все пак. Е, нямаше такова нещо, на ниво са Елинор, де да бяха всички като тях! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
На фона на безкрайно дразнещо поведение и проблеми с една онлайн поръчка на котешка храна, които ме изнервиха на макс и се опитаха да ме накарат да повярвам, че "тревата е лилава, а морето оранжево", си дадох сметка какви късметлии сме с повечето онлайн сайтове, ами те са страхотни - и отстъпки чудесни ни правят, и кодчета периодично пускат, и коригират, когато е необходимо! Hug

# 650
  • Пловдив
Те така не ни помагат,напротив.Да не говорим,че и на себе си пречат.Не стига,че и  код не предлагат,ама ха.

Все пак надникнах.Зелените букети са на поносима цена-British Bouquet и Nuptial Bouquet .Аз гледам,че при тях няма промяна в цената,както и на Fashion Decree.И другите май толкова си бяха.
Сутринта бяха по-евтини👌🏻

# 651
  • Sofia
И мен МейкЪп днес ме издразниха. Качиха един парфюм, сложих го в кошницата, нещо се замотах с работа и аха да го поръчам след 10 мин., вече беше с 40 и някой лев отгоре. Ами, не, мерси, дръжте си го.

# 652
  • при морето
Оле,излъгала съм,цените са скочили драстично направо.Като цъкнах в/у Фешън да го поръчвам и се оказа 218лв.
Те не са добре.А на другата цена от 152лв. корекция няма.Е,нямам думи просто.
https://makeup.bg/search/?q=Atkinsons

Аха,коригираха се,благодарим!Да не би някой да се втурне да напоръчва!
Изводът,момичета,е,като видим нови и на що-годе  добра цена продукти,пуснати в някой сайт,да си мълчим,да не съобщаваме,щото,видите ли,цената им е плаваща.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 17:05 от Winter fairy

# 653
МейкЪп са надули яко цените .

# 654
  • София
HERMES L´OMBRE DES MERVEILLES 30мл. 85 лв. 1 до 3 броя налични в Парфимо. Simple Smile

# 655
  • София
И аз точно него го гледах, ама съм пас. Парите свършиха😂

# 656
Добре, че споменахме Аткинсънс в темата, че да им вдигнат цените в makeup с 30-40 лева.

Наблюдавам Oud save the Queen от две-три седмици там- все още е 204лв. Но за другите нямам наблюдения..

# 657
  • Балчик
За любителите на тази красота, тестер с капачка на добра цена-Houbigant Quelques Fleurs l`Original
https://makeup.bg/product/309149/#/option/710504/

# 658
Не познавам аромата, чела съм в темите за него. Поръчах 60 мл.,, да има какво да чакам и тази седмица 😊

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 19:50 от Ellinor*

# 659
Онзи ден се глася да поръчвам Chanel Chance Eau Vive EDT 150ml от Makeup, за една абитуриентка. Сложих го в кошницата на 208лв., но стана късно и реших да финализирам на другия ден, че трябваше да вадя картата за плащане. Сутринта беше 50 и повече лв. нагоре и естествено го отказах.
Дано наистина не чакат да сложим парфюм в кошницата и да вдигнат цените, въпреки че беше събота срещу неделя. Може би имат някаква програма? Или е свързано с малко оставащи бройки, не знам. С 15/20 лв. да се бе вдигнала цената, щях да го взема пак от там, но това е прекалено и прави лошо впечатление.
От цялата работа накрая спечели Dolce.bg, от където го взех за 220, та даже и си го получих днес, доставен за 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт