ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 363
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Мизия
За храненето след тренировка - след минимум 2 часа се храня, но само ако съм тренирала през деня. През седмицата тренирам вечер и пропускам вечерята. Първо хранене на обяд в 12 ч., последно хранене в 16 ч. Между тях не се храня, само вода и чист чай. Понякога съм само с обяд, ако нямам време следобед за вечеря Simple Smile
И аз съм на този режим. Аз също понякога вечер (в 16:00ч.) не се храня, не е умишлено, просто не съм гладна и така неусетно фаствам 24 часа до следващото ядене.

# 436
да бе, в между 16 и 18 съм най-гладна от целия ден Simple Smile Simple Smile Ако това го мина, мога да изкарам до другия Simple Smile Simple Smile
Днес ще пробвам да не си правя кафе.
кг таз сутрин 74.5... ще ги щурмувам аз тия 74 уикенда, така ми намирисва...

# 437
Браво, Духи, не само щурм, ами и ще ги превзенеш тези 74, без да усетиш. Аз си признавам, че не се боря мотивирано. Правя си нещо, ама "наужким". Това значи, че само се правя, че правя Joy Включвам приложението за фаст в 18ч, след последно хранене за деня и в 20ч, примерно, някой започва да яде, нещо си. И само малко от това, да си пийна от онова и фаста го нема никакъв. А преди можех, какво ми стана?

# 438
Здравейте, момичета!
Искам да попитам тези, които се храните от 12 до 16, не "изчезвате" ли така? Шегата настрана, но може ли да ми кажете с този режим на хранене приблизително колко килограма се свалят на месец и какво включвате в храната си? Благодаря Ви предварително!

# 439
Режимна съм - доволна съм. Вчера готвих пълнени чушки на ММ, а моите бяха без ориз, вместо това гъби и моркови. Мислех с карфиол, ама намерих на 9.90кг, та да си го ядат, аз пържоли ще купя за тези пари !

Дези и Влади, благодаря Ви, започвам да тренирам. Преди години си бях поръчала режим на Румяна Илиева, към който имах тренировки за начинаещи , та мисля да започна с тях. Обмислям и йога.

Искам да си купя и килимче за йога/за тренировка, но не знам от къде и какво да бъде, ако не е проблем някой да сподели, може и на лични да не спамим темата. Благодаря !

# 440
  • Мизия
Здравейте, момичета!
Искам да попитам тези, които се храните от 12 до 16, не "изчезвате" ли така? Шегата настрана, но може ли да ми кажете с този режим на хранене приблизително колко килограма се свалят на месец и какво включвате в храната си? Благодаря Ви предварително!
Щом съм все още в тази тема, едва ли съм "изчезнала" Grinning
Лично аз първият месец свалих точно 6 кг., вторият 1,300 кг.и след това забих на едно място два месеца и сега отново започнах да свалям. Като цяло от 25-ти януари до сега (два месеца не свалях) от 65 кг. свалих до 55 кг.  По-нагоре писах с какво се храня. В 12:00ч. ям каквото си пожелая, но без хляб, газирано (сокове), сладко си позволявам понякога. След това най-късно в 16:00ч. ям нещо леко, като например кисело мляко или салата.

# 441
Здравейте, момичета!
Няма шанс да изчезна Grinning
Многократно съм писала, че съм 85 кг и не мърдам, но имам хормонални проблеми.
Спортувам и се храня без въглехидрати, за да не качвам повече, ако е възможно и да не съм подута и отекла.
За храната давам пример от вчера: 12 ч свинско със зеле на фурна, 16 ч печени червени пиперки с доматен сос и пилешка пържола от бутче на фурна. Чай без захар и вода колкото ми се иска. Тренировка пилатес 45 мин и пътека 1 ч.
Подложка за йога имам най-обикновена от близкото левче. Ако държиш да е по-специална (със символи по нея) можеш да правиш в йога студиата. Иначе може и от Декатлон да си избереш според дебелината и размера, която си харесаш.

# 442
16-и ден съм на НВ-ВМХ. Вчера прегреших с един бонбон Мерси, както и обядвах диня. Пусто, много обичам диня, пъпеш и череши. Успокоявам се, че все пак е плод, а не вафла. Засега устоявам на сладките и тестени вкуснотии, може и от хрома, който пия да е, но важното е, че не ме влекат. С дините обаче приключих поне за един месец. Снощи като си мих кутията, гледам тя се оцветила в червено... от динята! Доживях диня да оцвети кутия. Кой знае с какви химии ги блъскат. Иначе вечерях със свински пръжки.
За днес си нося малко пръжки, домат и кюфтенца от тиквички, яйца и кашкавал. По рецепта се слага галета, но аз я замених с кокосови стърготини и оризово брашно. Вкусни са, ще се правят често. Този път свалям по-бавно, за разлика от първия ми опит преди почти три години. Важното е, че вървя надолу, пък когато, тогава. Обмислям да започна да правя планк, както и да тренирам с дъмбелите на синчето, да не ми провиснат ръцете.

# 443
  • На острова
Аз с триста зора избрах и си купих йога мат от ибей, че по всички онлайн спортни магазини бяха изчезнали заради ИП, хората си тренират у дома, но се оказа, че ми се плъзгат ръцете и краката и не съм доволна. Ако е за упражнения е ок, за йогата ми не става.

Снощи извадих и фоум ролера - почвам да масажирам бедрата. Сетих се, че имам и четка за сухо четкане (голяма форумна мания беше и аз се зарибих с четката, която доволно отлежава години в шкафа), но съм я приготвила за днес да изчеткам краката.

С храната миже и по-добре да е, но както каза Беки8, поне да не качвам.

# 444
Здравейте, момичета!

О, да се сваляше така лесно!
Бавно се сваля, много бавно.

И номерът е да не се допускат безумства мужду хрененията, иначе няма смисъл от начинанието.

# 445
Здравейте. На 16 години съм, 162 висока. Тежа 49 килограма, понякога 50, зависи от количеството храна.За година свалих 10 килограма, искам да сваля още 4 и ако някой препоръча някакъв начин ще съм благодарна, защото ми омръзна да седя гладна.Между другото съм със средна дебелина на костите.😄

# 446
Добре звучиш за височинати си Simple Smile Лошо е обаче ,че си гладувала .Както и да се захраниш нормално ,няма начин да не качиш.
А какво всъщност разбираш под гладуване ? Как се хранеше досега ?
Малко повече информация дай Blush

# 447

Искам да си купя и килимче за йога/за тренировка, но не знам от къде и какво да бъде, ако не е проблем някой да сподели, може и на лични да не спамим темата. Благодаря !
Моята постелка е от ДМ и съм много доволна.

# 448
Добре звучиш за височинати си Simple Smile Лошо е обаче ,че си гладувала .Както и да се захраниш нормално ,няма начин да не качиш.
А какво всъщност разбираш под гладуване ? Как се хранеше досега ?
Малко повече информация дай Blush

Ами фастинги, редуване с нормално хранене и вина за това хранене, просто искам нормален начин да продължа без тази вина

# 449
Виж сега, ако на 16 започнеш по този начин, много лесно ще се подхлъзнеш..
Теглото ти е чудесно, храни се нормално и спортувай. Прави си разтоварващ ден (ако ще и фаст) веднъж в седмицата и не прекалявай с крайностите.
Точно тия 1-2-3-4 кг, дето все  ти се струва, че искаш и трябва да свалиш, могат на тези години да ди докарат куп проблеми - не само с теглото, но с цикъл, хормони, психика...

Общи условия

Активация на акаунт