ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 335
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Лъки, благодаря!
Все едно мен описваш. Успокоих се, че не съм само аз с такива вкусови възприятия.

# 526
Лъки, благодаря!
Все едно мен описваш. Успокоих се, че не съм само аз с такива вкусови възприятия.
А, спокойно. Аз мога да отида на барбекю и да ям само салати и украсите към месата, хахах. Не всички сме хищници.

Честита бременост на Stilnes,
леко бременеене и пухкаво бебе на финала.
Стой си тук, юе си полезна на други бременни майки.

# 527
  • София
Да взема и аз да покажа във време в което много се харесвах. Нямам идея колко килограма съм била, защото никога не съм се мерила, но някъде около 50кг. За нещастие съм надарена с къси крака.
Обаче.... Как обичам хубави рамене, хубаво оформени ключици, ако съм мъж това ще ме влудява в една жена Stuck Out Tongue Winking Eye

И какво нещо правят високите обувки. Как се променя дължината на краката.

# 528
Елена, страхотно изглеждаш. Хайде пак Simple Smile
Голям стимул трябва да са ти тези снимки. Аз къси крака не видях. Освен това структурата ти не е груба, та да кажеш, че носи на повече кила.

# 529
Оплаквам се от кантара - вчера за обяд ядох порция зелен фасул с кисело мляко, за вечеря - печено пилешко бутче без нищо друго, защото не ми се ядеше. През деня имам изядена и част от бисквита тип "холидей", която детето ми даде, но беше само една хапка. Сега кантарът показва +500 грама. Май ще започна и аз да се тегля само веднъж седмично.
Елена, мен подобни снимки ме мотивират да си вляза пак в "моето си тяло". Simple Smile

# 530
Stillness , сега нали си в специален период, кантарът не е много важен в момента Heart
В петък, събота и неделя бях повече от изрядна и откъм храна (зелени зеленчуци и варени яйца), и откъм количество (1/2 от обичайното), и откъм спорт (през деня ремонт, "внимание" за милото и фитнес).
Кантарът не мърда - 85 и това си е, обаче аз не се отказвам Grinning

# 531
Stillness, честито! 🌺
Лека бременност и здраво, спокойно и спящо бебе ти желая. 🌺🌺🌺
Супер си на снимката!

Аз съм предцикълна, и +2 водни кг, но не си го слагам на сърце. Ядох пушена сьомга, та го очаквах.

# 532
Честито и от мен !
Кантара ще го мислиш по-натам ,сега не е време .
Да се похваля ,домашната рукола ми стана Grinning Обаче е с много по-силна миризма от купуваните .Expressionless

# 533
  • София
Да ви кажа това тяло толкова отдавна е било моето тяло, че вече съм го забравила. Къде са били там към 50кг, къде съм сега на почти 90кг... Буца лой.

Както и да е. Днес кантара ме зарадва приятно. Тръгнах от 90, сега съм 86,900кг. Почвам като Духи с малки стъпки. Сега искам да затвърдя тия 86, до края на седмицата да видя 85кг.

# 534
  • На острова
Elena, наистина имаш хубава структура, тялото има памет, желая ти успех! Няма невъзможни неща, отслабването е за всеки, намери си амбицията, която да те води напред. Няма оправдания.

Изгледахме с ММ Titan Games на Скалата, дават историята на всеки участник. Еми хора преминали през какво ли не, нямат извинение, стават, тренират, променят се, развиват се, искат да бъдат най-доброто за себе си, за децата си.. Всичко и всеки го може, стига да иска.

Аз ако не полагам усилия, също не бих изглеждала това, което съм. Като видях как си трупнах 3-4 кг., за 3-4 месеца (без спорт и повечко хапване и пак, не прекомерно, защото съм свикнала на по-здравословни храни), ми то представям си ако не го правя и след 1-2 години, ще се угоя страшно. Но не мога да си го представя и не искам. И за това съм се пренастроила психически, за мен освен суета е и ментална победа. Много бързо минава времето като цяло и най-активните ни години да бъдат прекарани като затворници в собственото си тяло е голям мазохизъм.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 13:16 от ~Миа~

# 535
Аз видях отново две чертички на теста за бременност, но оставам в темата. Мотивира ме да се храня по-здравословно.

Честито и от мен и лека бременност!:heart:

# 536
  • Мизия
Stillnes , честито!
Желая ти лека бременност и пухкав финал! Simple Smile People Baby

# 537
  • София
Днес отчитам - 400гр.
Храната вчера - пилешки дробчета с лук и шепа (около 50гр) шам фъстък.
Дадоха ми книгата на Узунов, чета я, ще видя какво ще ми е интересно да науча.

За днес имам още от дробчета.

# 538
  • Мизия
Вчера на обяд хапнах едно сирене по Тракийски, което беше изостанало само в хладилника, ометох и 5-6 броя "Мираж" -ки Grinning В 16:00ч. не бях гладна и не съм яла. Вечерта бях на две чаши зелен чай.  Тази сутрин се мерих и съм свалила 0,300 гр.
 Общо от 01.06.2020 г.  до сега 2,500 кг.

Доволна! Изключително доволна! Smirk

# 539
И аз с малко минусче 74.1
Ще щурмувам, ясно е 😎
Обаче така ме натегнаха вените, че ги имам разширени Sad даже съм се опаковала с компресивни чорапи, мажа, пия хапчета, обаче си е гадно... Дано се пооправя бързо, че се чувствам като пребита и здраво подута от кръста надолу Sad
От бременна не ми е ставало чак такааааа...

Общи условия

Активация на акаунт