ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 371
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Сиска ,за съжаление и аз съм стигнала до извода ,че приетите ккал са много важни ,не само от какво идват ..
Днес станах в 4 сутринта ,че бях на изпит .Та цял ден от това ранно ставане ме гони адски глад .Изядох 300 грама пиле на грил + домашен кетчуп без захар .
После не знам и аз какво ще омета Grinning Ще гледам първо да е салата ,че след нея има по-малко място за донапълване .People Information Desk Person

# 391
Аз чакам да мине родителска среща след малко и слизам да се пОтя у фитнеса. Хапнах малко домат с извара за вечеря, ще се постарая да огранича с това 🙄

# 392
Момичета, страхотно изглеждате! Вижда се, че усилията дават резултати! И то какви...
Аз влизам да се оплача - в събота вечер ядах череши и вишни(от двора). Не бях яла плодове почти 2 месеца. В неделя стомаха ми се поду зверски и ме заболя. Лекарства пих... Чак днес малко ме отпусна... А никога съм нямала проблеми със стомаха. Може би с диетата стомахът отвиква на разнообразието:( ....

# 393
  • Велико Търново
Обадих се в ресторанта да ми изпекат пържола от гърди за 20.30 за да не се подхлъзна с нещо друго, другарките, които ще бъдат с мен са 10 години по-млади.
Добре, че поне нямам стрес от матурите за 7 и 4 клас, че си представям каквмо щеше да стане.

# 394
Момичета, фастовете си казват думата!
Мега доволна съм, не съм виждала това число от 6ти клас. 🤣

Жалкото е, че и при това тегло бедрата са зле. Иска си минимално -110 от ръста. Не исках да го повярвам, но лице в лице с истината няма как да го отрека.

Ще вечерям скумрия на фурна (умирам за скумрия! ❤), домат, и моето любимо брюкселско зеле. 😍

След малко тренировка крака-
Преден клек (щангата е отпред)
4 вида напади и отпади
Заден клек (щанга зад врата)
БГ клек

# 395
Дези, ти не беше ли 160? И защо да са зле бедрата ти? Преди време беше постнала снимка от парка и съвсем добре си ти бяха.

Аз повече от -110 от ръста ми, но и така не си харесвам бедрата. Но аз имам склонност първо там да тупна, посла на гъз и корем.

# 396
Пуф, натренирах се.
Обаче замезвам с черешки... То още седмица и няма да ги има Sad та едни яки хрущялки ще забия пък квото такова...
В събота ще се фаства, и без туй цял ден шопинг и разместване ми се очертава..
От понеделник съм пак хоум офис и ще уъркаутваме с дребната 🤪 (леле кви криви думи наредих, ужас..)

# 397
Дези, ти не беше ли 160? И защо да са зле бедрата ти? Преди време беше постнала снимка от парка и съвсем добре си ти бяха.

Аз повече от -110 от ръста ми, но и така не си харесвам бедрата. Но аз имам склонност първо там да тупна, посла на гъз и корем.

Идън, 156.5см съм.
На онази снимка съм с еластичен клин, на голо лъсва истината.
И аз трупам в краката, трябва да елиминирам проблема и да не се занимавам повече. Но за целта трябва да се примиря с 45кг. 50кг са ми много. Не искам повече мускули, на границата съм на това което ми харесва. Стига ми.

След тренировка изпотих 200гр, и официално съм:

Вечеря: ОМАД- скумрия, домат, брюкселско зеле. ❤

# 398
Здравейте! Като се заговори за бедра ( понеже това ми е слабата  и трудно отслабваща зона), някой знае дали е мит или истина, че именно млечните продукти затрудняват отслабване на тези зони? Визирам кисело мляко и извара. Нали всички фитнес треньори препоръчват извара за протеин... А, чета и противиложни мнения. Дори и Инес Субашка пише, че жените с проблемни зони - бедра да избягат млечните продукти...
За мен те са един от основните източници на протеин, освен яйцата.

# 399
Аз не ям млечни от 2016. Имам много силна непоносимост.
Просто рестрикция трябва. Аз ядях като снажен мъж маратонец. Не може така.

# 400
Дези, почти съм запомнила значи. Аз на моите 169, обикновенто се целя някъде в 52-53кг, тогава ми заслабват бедрата. Обаче на мен млечните ми понасят, поне кисело мляко и извара. Дори преди години съм живяла на кашкавал, домати и вино и много се бях изпила, казваха ми, че ще се разболея. Сега обаче, 6 години по-късно, не знам дали бих пробвала отново такъв режим Bowtie. Сирене и кашкавал вече рядко ям, а кисело мляко зависи от режима. Като бях на Дюкан, по една кофичка отиваше на ден. Сег пак минах на 3.6% и ям по половин водна чаша на ден, колкото да си разбъркам с него ленено семе и чиа. А преди така бях стигнала и до 50 кг, като това ядях и вечер + малко заквасена сметана, 1/3 доза протеин и малко ягоди или боровинки за вкус.

# 401
  • На острова
Сис, супер си на снимката, която показа, както и краката/бедрата 😍

Аз вчера прекалих с режимна храна, много ми е изнервено вече в къщи с пубертета, май изобщо няма да ги връщат на училище, не се справям като помощник/мотиватор в домашното учене, че чак и вино си сипах да пия вечерта, 187 мл., толкова пишеше на малката бутилчица. Калории не съм гледала.. Но поне правих две тренировки йога-пилатес с Boho Beautiful.

Днес тичане 4.5 км, О: две яйца на омлет с малко  фета и чери домати, преди тичането ядки пекан и за В: таратор и пилешки хапки на фурна.

Кантарът сутринта показа малко под 58 кг., преди 8 г. съм се борила от 54 за 51 кг 😮 Сега ако стана толкова и в лицето ще кача + 10 години.

2018 отслабнах до 54.7 кг (не нарочно) и бузите ми увиснаха до коленете..

# 402
  • Велико Търново
Миа, само да кажа, че ти си една от най-прекрасните за мен жени! Така, че и 100 да станеш и 45, пак ще си прекрасна! Може да покажеш   и снимка от легиона.

# 403
  • Велико Търново
Миа, колко си висока? Аз съм 168, в момента 58 кг., била и съм 53-54, но тогава придобивам силно измъчен вид - в тялото добре, в лицето - жив скелет. Та, сега изобщо не целя тези килограми, предвид и годините ми, на 56-57 да задържа ще е чудесно. Лошото е, че всяка седмица варирам +, - 1-1,300 кг., хубавото е /ако може така да се каже/, че качвам и свалям равномерно от цялото тяло, най-бавно в краката, разбира се.

# 404
Дези ,супер си !
С БВД обаче ,фастове не повече от 2 пъти седмично .
Тити ,пробвай да махнеш временно млечните и виж как ще си .Според мен ,млечните помагат за водна задръжка ,но чак за трупане на мазнини ,не.По-скоро ,ако си надвишаваш ккал дневно.
Главно хормоните влияят върху трупането на кг в бедрата .Аз също трупам там ,но си знам ,че естрогена ми е висок .Преди години на първия ми преглед при д-р Сигридов ,само като ме видя констатира ,че съм с висок естроген .

Общи условия

Активация на акаунт