ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 381
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Аз със затрит резултат, снимката е от преди година и нещо. Като Миа я вадя за мотивация. Тази сутрин припаднах пред лабораторията, сега съм добре. Не трябваше да ходя на фитнес, но от главата се страда.

# 376
Сиска ,корема е  супер ,обаче рамото ти е много яко Heart Revolving Hearts
Аз като натисна раменна ,много ми пораства обиколката ...а искам да са си нежни и оформени Joy
Защо си припаднала ,от глад ли ?

# 377
  • София
Прекрасни сте всички. Надявам се след години да мога да се похваля със същото.

Сиска, като я знам сигурно от глад е подсрадала. Сега добре ли си? Всичко наред ли е вече?

Аз пак нямам цикъл от сто години.... Просто не се търпя вече така. Дано е от ИР и като я вкарам в норми да започна и аз като жените да си имам менструация.

# 378
Здравейте, браво на всички за резултатите! Аз продължавам да свалям бавно(от януари до момента 6.6 кг) и ми остават последни 2 да стопя. Трети ден обаче имам проблем - сковаваща болка в коленете и четох, че при претоварване на квадрицепса може са се получи. Някой има ли подобен опит и може ли да ме посъветва какви щадящи упражнения да правя, че вчера едва се движех?
Аз , с моя късмет, бях така малко след като почна карантината във Фр. Не заплашващ живота здравословен проблем, лекуване по телефон с....обезболяващи. За щастие имах под ръка щадящи упражнения,  специално ги търсих преди много време за близки хора.
Правят се много бавно и не се насилвай . Аз ги свивах колената (на първото по гръб и на второто по корем) до започване на болката и при всяко повторение се появяваше по-късно и по-късно. На руски е, но се разбира и без да се знае езика.
Това докато видиш лекар.
Моят ме прати на снимки и се разбра, че "не е артроза". Какво е било не се знае/няма го. Но то за 2 месеца е нормално да мине.
https://youtu.be/BEB254DCyf0
....
Забравих да похваля коремчетата.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 17:53 от tania6

# 379
Благодаря за видеото, tania6. Още утре ще пробвам.

# 380
Благодаря за видеото, tania6. Още утре ще пробвам.
Пробвай внимателно, но и непременно да те види лекар.
Бързо оздравяване.
Аз продължавам да си правя упражненията за всеки случай.

# 381
Сиска и Дези- безупречни и перфектни както винаги, нооооо, Влади, браво, чудесна  форма
идва ми на мен мотивацията от картинки, давайте още

Духи, как мина на спринт 10 мин, аз на три си изкашлям дробовете 🤮

# 382
Херц,много дават фастовете ! Grinning:beer
Гледам да не се вманиачавам много ,правя си фастове за кеф ,храня се добре ,но не изпускам и тренировка .
Кантара 1 път седмично ,иначе се депресирам излишно Grinning
Но ,за пореден път се убедих ,че аз от мазнините се омазнявам,не от ВХ.

# 383
Момичета, как следите колко калории сте изразходили по време на силова тренировка? Имам смарт часовник, но той мери крачки, пулс и времетраене на каране на колело само.

# 384
Не следя такива неща ,няма смисъл според мен .Важното е ,ако сваляш просто при смятането на ОКБ да си смяташ активност някаква .

# 385
Момичета, как следите колко калории сте изразходили по време на силова тренировка? Имам смарт часовник, но той мери крачки, пулс и времетраене на каране на колело само.

Не ги взимай предвид. Като ти покаже, че си изразходила 500 калории /примерно/, това не значи, че си си заслужила парче пица. Образно говоря. Simple Smile
Брой изгорените по време на тренировка, ходене, каране на колело и т.н. калории  като бонус и се се придържай към стандартните калории за деня, които си си задала.
Сега, ако има тенденция тренировките/ активностите трайно да ти увеличават апетита, значи трябва да преразгледаш калорийния прием за деня, да намалиш калорийния дефицит, а може би и да пипнеш макросите тук- там. Последното е много индивидуално и е на принципа проба- грешка. Отнема време, величините са променливи, трябва сама да намериш твоята златна среда.

# 386
И аз да се присъединя към постовете на Влади и ТиЛи- изгорените калории не важат. Лично изпитано.
С тичане горя 500-800-1000+, със силова между 240-440, но ако увелича правопропорционално храната, качвам.

Намерила съм златната среда за сваляне, и държа калориите в тази рамка. Няма да пиша колко, за всеки е различно.

Beki8, виж последния пост на Станимир Михов в Спортния подфорум. Мисля че частта за сериите и повторенията ще ти е от полза. 🌺
Извинявам се за непоискания съвет, но 3 часова тренировка с ню-ню тежести и 30-40 повторения е.....твърде дълга.

Истината е, че жените в голямата си част са най-доволни от резултатите при 4 серии и 12-20 повторения с тежест, която е оптимална за тези повторения.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 06:44 от Dez

# 387
Благодаря, Дези, отивам да чета Flowers Rose
Аз правя 3 серии по 15 повторения с почивка 30 сек между тях. Започвам от горна част.
Тежести за ръцете - флайс 15 кг, горен и долен скрипец - 25 кг, гирички 4 кг. За краката 35 - 40 кг, а лег преса - 50 кг.
Горе долу това са ми тренировките. Иначе завършвам с кардио от 1 час, ако мога и повече, но пулса остава в диапазона 120-130.
Когато имам прилив на енергия минавам през всички възможни за мен уреди, затова се бавя толкова.

# 388
И аз довечера ще врътна една тренировка пак.
Ама като казвам спринт - на мен ми е така, то може да си е кардио хаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Пулсът нямам идея къде ми е - като меря по ръкохватките на пътечката все е 135 около, не знам колко трябва да е, нито мога да го контролирам особено като се замисля?!
За кг се въртя 74,5-75 и се готвя за атака на 74 скоро!
Почваме ремонт другата седмица вкъщи, та ще имам и кардио с боя и валяк Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 389
  • Велико Търново
Изследвах хормони на щитовидната жлеза, тат и мат, инсулин и пкк, резултатите са блестящи, но извода е-"Сиска яде хубава храна, но количества, които могат да нахранят двама 200 кг. мъже" това по Дези.
Вземам се накрая в ръце, че такива резултати затрих, че като си гледам снимките ми идва сама да си ударя два шамара.
Рамената са ми много хубави, цялата ми горна част е фина, което си е абсолютен ген, който каквото иска да казва, за разлика от краката, които дори и да отслабнат са с широк глезен и ужасно коляно. Няма как да се изфинят и да станат като на Граф, ако ще да умра на извара и варено пилешко месо.
Тази вечер ще излизам и ако не се подведа ще ям пилешки гърси на скара и салата овчарска.

Общи условия

Активация на акаунт