ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 382
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Така ,минавам на БВД за месец + фастове ,така ще е за последните килограми .
Само плодовете ще ми липсват много Grinning

За първи път от много време насам си харесвам корема .Дано не омажа положението Bowtie

# 361
  • На острова
Vladiv93, супер е корема! Аз досега се рових в стари мои публикации и видях чуден мой корем съм показвала в Тренировките, преди 7-8 г., тренирала съм всеки ден, но нямам спомен хаха 🙈 Време е да се завърна към старата слава. Скрийншотнах си го за мотивация:

Днес 4 км. тичане за 35 мин.

О: дроб от снощи СЗ: два слайса Едам с пекан ядки, В: голяма салата със спанак, варено пиле, яйца, бекон, кедрови ядки.. ииии една купа/купичка ягоди си разделихме с ММ пред ТВ.

Така като го написах ми се струва доста калоричен ден. Трябва да си сваля Фитнеспал пак.

# 362
Страхотни са ви коремите, момичета! 🤩🌺💪

На мен ми личи, че съм раждала 3 пъти, но това е. Горда съм с моите юнаци! 💪
Снимка от току що, прясна, прясна:

И да отчета силен Ден 1 от БВД вчера,
ОМАД: пилешко, салата зеленийки с домат, и печено на фурна брюкселско зеле.
Скрит текст:
Това е за всички, не само за мен.
За децата имаше И спагети с доматен сос.
Скрит текст:
Направих си и силовата:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 06:12 от Dez

# 363
Здравейте, браво на всички за резултатите! Аз продължавам да свалям бавно(от януари до момента 6.6 кг) и ми остават последни 2 да стопя. Трети ден обаче имам проблем - сковаваща болка в коленете и четох, че при претоварване на квадрицепса може са се получи. Някой има ли подобен опит и може ли да ме посъветва какви щадящи упражнения да правя, че вчера едва се движех?

# 364
Съни, пиеш ли колаген? Еластор?
Наколенници с дупка помагат, мазане с ибупрофен гел. Илиотибиален синдром ли е при теб?
Задължително на лекар и на физио.
Физиотерапията е незаменимо нещо.

# 365
Да, да, колаген и аз пия (че поне го имам неограничено Simple Smile ) - снощи след бягащата пътечка яко ме стегна и мен от страни коляното Sad
Сега бухам в кафето двойна доза Simple Smile

# 366
Sunny,най-добре е да те погледне лекар .С коленете лесно се закъсва !

# 367
Dez, пия колаген отскоро(4-5 дни), но и от сравнително скоро започнах да тренирам(месец и нещо). Еластор не ми говори нищо, ползвам едно гелче Мобилизин, което помага малко. Имам съмнения, че при клековете, колкото и да са малко, се натоварвам. За този синдром нямам идея, но още в ученическите ми години имах проблеми и установиха по-плоски капачки на коленете, или нещо от сорта. Задължително ще мина на специалист, само да се доредя, че съм с малко бебе, а и мъжът ми нещо го закъса здравословно. Благодаря ви за отговорите.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 09:16 от Sunny555

# 368
Щом си имала проблеми ,задължително се консултирай с травматолог .Тренираш отскоро ,може и това да е причината .Мен отначало всичко ме болеше Head Band

# 369
Абе тия коремчета дето сте ги нацъкали тука Simple Smile Simple Smile Я малко се поскрийте Simple Smile Simple Smile Simple Smile направо се депресирах ... Че и едно след друго ги нацвъкали...
Как става туй чудо Sad

# 370
Духи, защо да се депресираш, тъкмо обратното. 🙂
Не е въпрос на ген, а на желание и работа. И време, но това е всичко.

# 371
  • Мизия
Ееее, момичета...страшни коремчета имате Simple Smile Браво на вас! Продължавайте в същият дух! Relaxed

# 372
Духи, защо да се депресираш, тъкмо обратното. 🙂
Не е въпрос на ген, а на желание и работа. И време, но това е всичко.
Миии такова може и да ми се случи ако стана 55 кг, което не го виждам в никой момент, даже не искам да стигам до там Simple Smile
А само корем едва ли има как да се чисти толкова фокусирано. Имам една възглавничка точно под пъпа, която винаги си е била там.

# 373
Духи Hug
Бих снимала моя корем, за да не се чувстваш сама, но ще се изплаши народът Joy

# 374
хаха Беки, ще си направим хорър серия след 12 вечерта Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт