ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 395
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Не знам кой е Юли... Вземете да му напишете фамилията най-накрая. Вероятно е в София и го знаете, но аз не съм и дори не съм чувала за такъв треньор.
Знам за Димитър Николов или Иванов, Страхил, един Станимир Михов, Иво Деспов и един, който е в ЮАР.

# 346
Не знам кой е Юли... Вземете да му напишете фамилията най-накрая. Вероятно е в София и го знаете, но аз не съм и дори не съм чувала за такъв треньор.
Знам за Димитър Николов или Иванов, Страхил, един Станимир Михов, Иво Деспов и един, който е в ЮАР.

https://www.yulisgym.com/

# 347
Не е моят треньор определено... Друг ще е, благодаря

# 348
  • София, България
Лъки, моме, браво за късмета и в тази тема :Д

Иначе явно ще пробвам такъв веган протеин щом има, не съм още сигурна, още го обмислям, началото на моя път поне го избрах.

Решила съм да се подложа и на Клоуи Тинг. Близо 10 млн последователи има в Ютюб и изключително много видеа на хора, които са правили нейни тренировки и имат изключителни разлики в обиколки, някои пораснали на дупе, което са искали, други намалили коремна обиколка, определено ще пробвам.

(Аз съм голяма фенка на Ютюб, все за видеа разправям :Д)

# 349
Аз съм днес на сладолед.... Утре ще ближа рани... Ама тва е 🙄

# 350
А аз от вчера съм на ягоди, диня и череши, утре няма да мога да си обуя обувките Tired Face Поне тренировките са ми като хората, дори днес надминах себе си с 3 часа кръгова с кардио.
Забравих да кажа, че от петък насам направих 3 дни ОМАД, само плодовете са излишни, но вече са изядени и няма да се вайкам Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 21:09 от beki8

# 351
3 часа кръгово с кардио? Това е самоубийствено

# 352
3 часа кръгово с кардио? Това е самоубийствено
Е, жива съм още Grinning
Загрявам 20 минути на пътеката и
кардиото накрая е повече, затова. Обаче много внимавам пулса да не надвишава 130, дори се държа в 120-122.
Когато тренирам на гладно, в случая около 20 часа, направо нямам спирка. Не го правя нарочно, просто си изразходвам енергията.

# 353
Лъки, моме, браво за късмета и в тази тема :Д

Благодаря, още не знам какво се случва, хаха. Снощи до към 01 ч съм висяла в нета. С 1-2 чаши аперол шприц.Innocent  Не са добре нещата от към режим, но ще гледам да не качвам. Triumph
С моя ще трябва да подписваме, тоест имам причина да се стегна и да махна излишните вече 4-5 кг...

# 354
  • На острова
Днес О: мусака от тиквички и В: агнешки дроб на тиган с чушки, гъби и сметана. Дотук добре, ама в акъла ми са все ягодите дето ги имам в хладилника и май ще си направя десерт...

Днес нямам спорт, но вчера правих йога 45 мин., а предният ден имам тичане 3.5 км в парка (30 мин.). Утре пак тичане, имам цел 4.5-5 км., но съм ограничена откъм време.

# 355
Привет!

Днес Ден 1 от НВД (ниско-въглехидратна диета). Килограмите са  все така 49.0кг.
Минавам на режим без плодове, леща, елда, шоколад, за 24 дни. Нищо не е. Мра за пиле, риба, яйца, и зеленчуци. 😍

Не остана време, затягам колана. 😅
Купих си 5 чифта сандали за вдъхновение, нямам извинения. Ножът опря до кокала. 😂

Имах 0 сандали, ликвидирах всички носени обувки при преместването в новия апартамент, и ме чака изцяло обновяване на гардероба.

Сутринта направих 2 часа самостоятелна йога практика (от 6-8), страхотно се чувствам.

Излизам за тичане, довечера силова гръб & глутеус & трицепс. 💪

Едит: 20км в терен бавно, за 2 часа.

Тренировки с ниска интензивност не са проблем на ОМАД, но за сериозно трениране е пълен абсурд.
Чакат ме многократни спринтове на100 и 400м, на гладно ще припадна, и после ще изям света.
Давам си 1 седмица и край, вкарвам 3 хранения на ден. Свалих достатъчно.

Закуска-след 2 часа сериозна тренировка, не пенсионерско темпо.
След тренировка обяд, запълване на гликогеновите депа.
Вечер силова, вечеря.
Или обратното, а след силова протеин.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 14:58 от Dez

# 356
  • Мизия
Направих една седмица на ЯЧ и резултата ми е от 57,300 кг., сега съм 55,500 кг. Пораздвижих малко тоя метаболизъм Grinning Продължавам си на моя режим 20/4 . Днес вкарах за пръв път и ето тази програмка от упражнения за крака, дупе, корем:  https://www.youtube.com/watch?v=4tJ-6uqXvGo . Успях да направя цялата програма, но два пъти, не както е на клипа три пъти. Е, като за пръв път пак е нещо Simple Smile Еееех, а като си спомня, че някога като ученичка бях класическа балерина в продължение на 8 години. Нямаше такова нещо, което да ми се опре, а сега съм пълен мързел Sad По-добре късно, отколкото никога, де Simple Smile

# 357
  • В древна страна на край света!!!
Здравейте, момичета, първо искам да Ви поздравя за резултатите и хъса, с който ги постигате. Уникални сте Heart Eyes !
Често Ви чета, а сега имам нужда от съвет, успях да отслабна с около 8,5 кг за около 2 месеца, като първоначално махнах боклуците и спрях да се храня емоционално. Започнах с фастове 18/6, с ограничаване на въглехидратите, за сметка на протеините и полезните мазнини, като после минах на 20/4 и се чувствах добре, но не и тялото ми. На втората седмица от фастинга получих кето обрив, отне ми няколко дни да се усетя какво се случва и да увелича въглехидратите. Реално до този момент те не бяха повече от 20-30 грама на ден. Започнах да следя и калориите, които приемам, като се оказа, че трудно стигам 1200. Висока съм 158 см и сега съм 59 кг. Последната седмица реших да пробвам въглехидратната ротация като уж да правя 100-100-50-50-20-20, но се оказа че близо 5 дни въглехидратите ми са пак малко и обрива пак се засили. Имам нужда от съвет, как да процедирам за да отслабвам, но и да не се обривам. Изцяло без въглехидрати не мога, за да си ги набавям ям зеленчуци и овесени ядки, но в предвид че не ям големи количества, сумарно грамовете са малко. Искам да отслабна поне още 4 кг, като за моята структура това ще e оптималното, ако трябва да съм около 50 кг ще ме сложат в графата анорексичка.Disappointed Relieved Опитвам се с лека закуска, въглехидратен обяд от овесена каша със сирене и протеинова вечеря да направя нещо, но имам чувството че се въртя в кръг в момента.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 08:18 от Sunshine_25

# 358
Много време си била в кетоза ,повече от 30-на дни не е ок .Включи си ВХ -брой си калориите .Намали мазнините за сметка на ВХ .

# 359
Юпиии сефтосах фитнеса по нощите, от 21 до 22.. Уникалното спокойствие, със синкото си спретнахме час здраво потене. Доволна съм.
Надявам се правилно да минавам по уредите, ама по-добре от без хич.
20 мин кардио, после крака, ръце, корем и после пак 10 мин спринтче.
Толкоз 🙄

Общи условия

Активация на акаунт