ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 377
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Влади, добре за фаста. Тогава ще видя кое да спра.
Разбрах, че прекомерната употреба на кафе влияе негативно, и повишава още повече естрогена. Това ще го разгледам подробно тези дни.
Беки8, какво ти беше казал твоя лекар?

Вече пия само 1 кафе сутрин, шварц, и това е.
Дори мисля и да го махна изцяло.

# 406
А дали точно млечните нямат пряко отношение към хормоните. Не пропагандирам, знаете, че се опитвам да ги премахна от доста време, но все пак може да се почете по въпроса.

# 407
Ако не са домашни ,според мен имат някакво отношение и те .
Изобщо всяка храна влияеща в/у хормоните има отношение .
То и физиологично жените трупат в тази област ,като целта е да има хранителни запаси при евентуална бременност .
И аз там трупам,от кръста на горе не ...и съм гладувала с месеци ,файда 0.
Според един пластичен хирург  ,веднъж понатрупани мазнинки там -винаги след редукция се завръщат в по-големи обеми .Та дори и след липосукция ..

# 408
Просто аз имам телосложение тип- Круша.
Естроген пусках зимата беше Ок, дори малко по-нисък от преди 3-4г.
Млечните са ми домашни, но ще пробвам да ги махна.
Иначе искам да сваля едни 3-4 кг, ( понеже следвам формулата ръст-110), та затова зорът ще е голям.

# 409
на мен ръст -110 ми трябват още 10...
буф
може би да спра кафето, например...
Обаче с -10 ще съм като скумрия сигурно в лицето вече Sad не ме блазни...

# 410
Аз ако трябва да спазя формулата -110, ще трябва направо да изчезна. Просто съм много ниска и тази формула не работи при мен. Simple Smile

# 411
Ах, и аз съм миньонче. Според мен  именно на дребните  им личат дори 1-2 кг, когато са в повече.
Ама, това са си моите стандарти.
Всеки е различен и знае себе си.

# 412
Дез - много са ти мотивиращи резултатите !
И аз се опитвам да съм на БВД, ама не ми се получава, прегреших с таратор в понеделник и вчера с 1 ябълка. Неистово ми се ядяха , ама се оправдавам, че съм пред Ц.
За Естрогена знам, че и на корем се трупа, аз съм корем и бедра... . Свалила съм , но се чудя как да разбера, че губя мазнини, а не мускул? Това ме притеснява.

# 413
Antonelly, ако тренираш силово, няма да губиш мускул.
Тези приказки, че тялото първо гори мускул, после мазнини са градски легенди.
Не се притеснявай за ябълката, продължавай нататък.

# 414
Дез, благодаря за подкрепата, но аз не тренирам, точно затова се чудя тази легенда дали е възможно да ми се случи?

# 415
Тялото е умна машина, няма да изгори нужното, докато има мазнини.
И да падне малко мускул, няма да е такава преекспонирана трагедия.

Ако не се готвиш за Мис Бикини фитнес, или Олимпия, нямаш грижи.

# 416
Antonelly,щом не тренираш ,ще сваляш и мускул със сигурност заедно с мазнините .
Не можеш ли вкъщи нещо да тренираш по 30-40 мин ?
Дези ,то тя ако няма физическа активност ,организма вярно си е умен ,ще топи първо мускули .Първо ,защото е по-лесно ,второ -няма сигнали ,че са и нужни .
Това и главната причина ,отслабващите и неспортуващи да не се харесват след отслабване.
П.п.Тоя номер съм го играла ,така се надявах,че ще съм супер като сваля няколко кг ,но уви .

# 417
Дези - разсмя ме Grinning Глася се просто да не ми излизат любовните дръжки извън дънките.
Влади - мога да тренирам, ама си ме мързи, признавам си. Уви трябва да започна, обаче все си мисля, че не го правя правилно и се изнервям. Преди ходех на фитнес съвсем редовно и съвестно 6 дни от 7. Именно, защото имах треньор, който ми казваше какво и как да правя. Такава съм аз - смотана. Сега на фитнес няма как да ходя, но трябва да си намеря моите тренировки.
Активността ми е ходене пеша, мин 10 хил крачки, което е нищо. Сега в това валежно време е по-трудно.

# 418
Дези - разсмя ме Grinning Глася се просто да не ми излизат любовните дръжки извън дънките.
Влади - мога да тренирам, ама си ме мързи, признавам си. Уви трябва да започна, обаче все си мисля, че не го правя правилно и се изнервям.
И аз така.. ама на вече 2 пъти таз седмица и смятам през ден да продължавам така Simple Smile Квото правя, толкоз. Поне мърдам 1 час здраво, пътечки, уреди.. наред квото разбирам де Simple Smile Че някои не мога да ги хвана какво се прави с тях, но не ми липсват.
Да се оправя глупавото време, че ми се обикаля по планините с колелотоооооо
Там няма кой да ми гледа паласките извън дънките хохохо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 419
Antonelly, има страхотни домашни тренировки, с които се постигат чудесни резултати.

Влади, вярно е, че и малко мускул ще си иде, но няма начин. Когато хората не искат, или не могат да тренират, или ще е това, или мазнините ще останат.

Духи, важното е, че ти ги виждаш. Другите не са важни, а и не се интересуват от нас.

Общи условия

Активация на акаунт